Založ si blog

Koľko občanov Slovenska je permanentne na legálnych drogách aby prežilo ďalší deň kapitalizmu bez depresie? Porovnanie so svetom.

Pre vysvetlenie: Pretože, stránka blogu „karolondrias“ v dôsledku grafov bola už plná, musel som založiť tento nový blog.

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Ako to vidíme my komunisti z budúcej KS-II.BR. https://second-communist-revolution.eu/

 

Spotreba legálnych drog na Slovensku a vo svete je v súlade s troma civilizačnými axiómami:

 

  1. Axióma: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Axióma: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Axióma: Dôkazov prvých dvoch axiómou je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať geneticky morálne a mentálne poškodení mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

 

Spotreba legálnych drog na Slovensku a vo svete prakticky ukazuje, koľko hnoja je pod nablýskanou pozlátkou.

 

Ako spoločnosť degeneruje vplyvom kapitalistických zákonov a kapitalistických ľudských vzťahov dokumentujú dva priložené obrázky.

 

Na prvom obrázku je dokumentovaný celkový predaj legálnych antidepresív v dávkovom vyjadrení denných dávok (Prílohy 1 a 2). Len pripomínam, že antidepresíva sú legálne drogy, ktoré urobia svet ružovejší, a tým odstránia depresiu.

 

Z obrázku vidieť tri dôležité fakty:

  1. I keď sa mi nepodarilo zohnať údaje z pred rokov 1996, z obrázku vyplýva, že počas komunistického zázraku do roku 1990 spotreba antidepresív bola zanedbateľne nízka oproti rokom po majdane 1989. Do roku 1990 to bol socializmus – komunistický zázrak novej humánnej civilizácie bez depresií a preto aj bez antidepresív.
  2. Spotreba antidepresív začala prudko narastať po odstránení komunistov od moci, po majdane 1989, čo dokazuje, že spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite viac a viac degenerovala, čo vedie k jej samozničeniu. Poznamenávam, že podobný trend nárastu má aj počet návštev na psychiatrii.
  3. V roku 2017 sa na Slovensku oficiálne predalo 79,89 milióna denných dávok antidepresív. Počet dávok stúpol 16-krát od roku 1996. Keď zoberieme všetky lieky, ktoré ovplyvňujú Centrálnu nervovú sústavu (ATC skupina), tak roku 2008 sa predalo 304,6 milióna denných dávok, a v roku 2017 to bolo už 436,7 milióna denných dávok (Príloha 2). T.j. 219 ľudí z 1000 obyvateľov denne užívalo lieky na centrálnu nervovú sústavu, t.j. každý piaty obyvateľ.

 

Zaujímavý by bol Obrázok, na ktorom by boli uvedené aj dávky ilegálnych drog, t.j. koľko obyvateľov je na tvrdých drogách a koľko tieto drogy stáli občanov za 30 rokov slobody. Bohužiaľ údaje sú asi tak strašné, že v rámci slobody slova, t.j. princípu „Smrteľného strachu z Pravdy“ musia byť tajné.

 

My komunisti z budúcej KS-II.BR sme vedeli, že kapitalizmus produkuje degenerovanú spoločnosť, ale až takýto úpadok sa nám neprisnil ani v najčernejšom sne.

 

Na druhom obrázku je dokumentovaný vývoj počtu denných dávok antidepresív na tisícku obyvateľov a údaje zo Slovenska sú porovnané so svetom.

 

Z obrázku vidieť tri dôležité fakty:

  1. I keď sa mi nepodarilo zohnať údaje z pred rokov 1996, z obrázku vyplýva, že počas komunistického zázraku do roku 1990, počet ľudí na denných legálnych drogách bol zanedbateľne nízky ( ≤ 3 z 1000) oproti rokom po majdane 1989. Predpokladám, že podobne to bolo v Česku a Maďarska (údaje o Poľsku som nenašiel).
  2. Počet ľudí na antidepresívach začala prudko narastať po odstránení komunistov od moci, po majdane 1989, čo dokazuje, že spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite viac a viac degenerovala, čo vedie k jej samozničeniu. Počet ľudí na antidepresívach stúpal vo všetkých krajinách Európy. Napríklad, na Slovensku na tisícku obyvateľov pripadalo v roku 2015 štyridsať dávok antidepresív denne, t.j. 40 ľudí z 1000 sa denne nadrogovalo antidepresívami, aby prežilo deň bez depresie (nárast 13-krát od roku 1996). V USA to bolo 127 (1 z 8) alebo vo Švédsku 92 na 1000 obyvateľov (Prílohy 1,2,3,4,5).
  3. V šťastnom živote na drogách vedú bašty demokracie ako: USA, Island, Veľká Británia, Kanada, Švédsko. Vo V4 si dobre vedie Česko, potom Slovensko a nakoniec Maďarsko. Segregovaný Vyvolený Hamburger zabezpečí, že súčasťou zničenia novej humánnej socialistickej civilizácie po majdane v roku 1989 je aj zabezpečenie šťastného života na drogách občanov Slovenska tak, aby patrili medzi najvyspelejšie krajiny, ako USA, Island, Veľká Británia, Kanada alebo Švédsko.

 

Nám komunistom z budúcej KS-II.BR je úplne jasné, že vykadencom (ten čo má vykadený mozog) tieto údaje nič nepovedia, z čoho máme úprimnú radosť, lebo čím bude počet a kvalita vykadencov vyššia, tým Komunistická strana Číny a socializmus ovládne ľahšie svet a tým zabráni ďalšej degenerácii a samozničeniu civilizácie následkom zákonov kapitalizmu.

My komunisti z budúcej KS-II.BR týmto ďakujeme všetkým masmédiám v podpore Komunistickej stranu Číny, že vychovávajú Vykadencov fungujúcich len v mentálnom rozsahu zvieracích inštinktov a propagáciou neľudskosti ich nútia brať legálne a ilegálne drogy. Ideálne by bolo dosiahnuť, aby 20-30% obyvateľov bolo na drogách, čo pre Vaše masmédiá nebude problém.

 

Preto záverom by som prosil Vykadencov, aby v diskusii opäť riadne zakadili a tým opäť urobili radosť nám komunistom z budúcej KS-II.BR a aj komunistom v Číne.

 

Musím končiť, lebo ešte si chcem pozrieť správy z Komunistickej Číny a Ruska na:

http://english.cctv.com/

http://www.chinadaily.com.cn/

https://www.rt.com/

https://sputniknews.com/

https://www.1tv.ru/live

 

A ak mi ostalo ešte pár tabletiek antidepresív, potom prepnem aj na slovenské a české televízie, kde v prípade, že by tam veštci veštili, vykadenci kadili, maniačky nakupovali, smotánkovci smotanovali, dospelé detičky farmovali, alebo politici súťažili v politickej demencii a v antikomunistických orgazmoch, ihneď si dám jednu tabletku antidepresív, alebo aj pre istotu dve.

Karol Ondriaš

191206

 

Prílohy:

 

Príloha (1):

Ing. Vladimír Marko, CSc. Vývoj spotreby antidepresív na Slovensku v rokoch 1996 – 2005. Lundbeck Slovensko, s.r.o., Bratislava.

 

Príloha (2):

Doc. PharmDr. Tomáš Tesař, PhD., MBA, MPH, MSc (HTA), PharmDr. Ľubica Lehocká, PhD., PharmDr. Lucia Masaryková, PhD. Vyhodnotenie spotreby liekov z ATC skupiny Centrálna

nervová sústava v podmienkach Slovenskej republiky. Univerzita Komenského v Bratislave, Farmaceutická fakulta, Katedra organizácie a riadenia farmácie. Prakt. lekárn., 2018;8(3):129-132.

 

Príloha (3):

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_antidepressant_consumption

The source for the data below is the OECD Health Statistics 2018, released by the OECD in June 2018 and updated on 8 November 2018.[1]

 

Príloha (4):

https://www.oecd-ilibrary.org/docserver/health_glance-2015-68-en.pdf?expires=1574493751&id=id&accname=guest&checksum=4EAB1397A723874B968E2128A0AB0B1A

Antidepressant drugs consumption, 2000 and 2013 (or nearest years)

Source: OECD Health Statistics 2015 1 2 , http://dx.doi.org/10.1787/health-data-en. http://dx.doi.org/10.1787/888933281342

 

Príloha (5):

Laura A. Pratt, Ph.D., Debra J. Brody, M.P.H., and Qiuping Gu, M.D., Ph.D. Antidepressant Use Among Persons Aged 12 and Over: United States, 2011–2014. NCHS Data Brief. No. 283. August 2017.

 

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 277063x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie