Založ si blog

Komunistická Čína verzus USA, vírus COVID-19, “vedecké správy“ verzus experimentálne fakty

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

Ako to vidíme my vzdelaní a rozhľadení občania budúcej Komunistickej strany II. Boľševickej revolúcie (CP-II.BR).

Snaha svetovej elity je aby mnohé „vedecké“ správy potvrdzovali, že svet sa delí na krajiny-národy patriace do svetovej elity a na krajiny-národy druhej triedy (a niekedy aj tretej). Potvrdzuje to často aj zoznamom týchto krajín.

Krásnym príkladom toho je aj správa, o „Komplexnom hodnotení schopnosti globálnej zdravotnej bezpečnosti v 195 krajinách“. Správu v roku 2019 vypracovalo Centrum pre zdravotnú bezpečnosť Johna Hopkinsa a Iniciatíva pre jadrové hrozby, v spolupráci s Economist Intelligence Unit, s Bill & Melinda Gates Foundation, Open Philanthropy Project a Robertson Foundation. Linky sú v prílohe (1,2).

 

Pisatelia správy v roku 2019 vôbec nepredpokladali, že vírus COVID-19 preverí ich „vedecké“ závery a ukáže pravdu v plnej nahote. Je jasné, že keby neprišiel vírus COVID-19, tak správa by vyrobila veľa vykadencov, kde by vedecky dokázala, ktoré krajiny-národy zabezpečujú kvalitnú zdravotnú starostlivosť aj v prípade pandémiu a ktoré krajiny na to nemajú. Správa priamo alebo nepriamo rozdeľuje krajiny-národy, ich politiku a ekonomiku na: politicky vyspelé a zaostalé, na ekonomicky schopné a neschopné, na krajiny, kde sa dodržiavajú ľudské práva a kde nie, kto patrí do svetov elity pokroku civilizácie a kto nie, na múdre a hlúpe…

Nižšie sú kópie zo správy (len prvých 80 krajín), kde je poradie krajín od najlepších po najhoršie (okrem tabuľky 6). Tabuľky pre všetky krajiny sú na (1,2).

Tabuľka: Celkové skóre – súhrnná tabuľka:

 

 

Z tabuľky vidieť, že podľa správy najlepšie na tom sú USA. Dobre sú na tom aj: Spojené kráľovstvo, .. Francúzsko, Nemecko, Španielsko. Rakúsko 26. miesto, Taliansko je na 31. mieste, Česko na 42. mieste, komunistická Čína až na 51. mieste, Slovensko na 52. mieste, Rusko na 63. mieste zo 195 krajín sveta.

– Paradoxne, ako ukázal naživo experiment COVID-19, opak je pravdou. Krajiny, ktoré správa velebila sú dnes 2.4.2020 medzi najhoršími a naopak zlé-neschopné krajiny, ako komunistická, Čína, Rusko a Slovensko v reálnom živote úspešne predbehli naše elitné politicko-ekonomicko-demokratické vzory, ako USA, Taliansko, Francúzko, Španielsko, Nemecko…

Tento záver platí aj pre tabuľky č. 2, 3, 4 a 5. V tabuľke č. 6. nie je poradie krajín od najlepších krajín po najhoršie, skôr naopak.

 

Tabuľka: 1.) Prevencia vzniku alebo uvoľňovania patogénov.

Z tabuľky vidieť, že podľa správy opäť najlepšie na tom sú USA. Dobre sú na tom aj: Spojené kráľovstvo, .. Francúzsko, Nemecko, Rakúsko 18. miesto, Taliansko je na 45. mieste, Česko na 42. mieste, komunistická Čína až na 50. mieste, Slovensko na 30. mieste, Rusko na 62. mieste a  zo 195 krajín sveta.

Tabuľka: 2.) Včasné odhalenie a podávanie správ o epidémiách, ktoré môžu vzbudiť obavy v medzinárodnom meradle.

Z tabuľky vidieť, že podľa správy najlepšie sú na tom opäť USA. Dobre sú na tom aj: Spojené kráľovstvo, .. Francúzsko, Nemecko, Španielsko. Rakúsko 28. miesto, Taliansko je na 31. mieste, Česko na 60. mieste, komunistická Čína až na 64. mieste, Slovensko na 70. mieste, Rusko na 116. mieste a  zo 195 krajín sveta.

Tabuľka: 3.) Rýchla reakcia na šírenie epidémie a jej zmiernenie.

Z tabuľky vidieť, že podľa správy najlepšie je na tom Spojené kráľovstvo a potom USA. Dobre sú na tom aj: Francúzsko, Nemecko, Španielsko. Rakúsko 76. miesto, Taliansko je na 51. mieste, Česko na 57. mieste, komunistická Čína až na 47. mieste, Slovensko na 105. mieste, Rusko na 43. mieste a  zo 195 krajín sveta.

 

 

 

Tabuľka: 4.) Dostatočný a robustný zdravotný systém na liečbu chorých a na ochranu zdravotníckych pracovníkov.

Z tabuľky vidieť, že podľa správy najlepšie sú na tom opäť USA. Dobre sú na tom aj: Španielsko. Francúzsko, Spojené kráľovstvo, Nemecko, Rakúsko 25. miesto, Taliansko je na 54. mieste, Česko na 52. mieste, komunistická Čína na 30. mieste, Slovensko na 48. mieste, Rusko na 50. mieste a  zo 195 krajín sveta.

 

Tabuľka: 5.) Záväzky zlepšiť vnútroštátne kapacity, financovanie a dodržiavanie noriem.

Z tabuľky vidieť, že podľa správy najlepšie sú na tom opäť USA. Dobre sú na tom aj: Spojené kráľovstvo, Nemecko, Španielsko, Rakúsko 66. miesto, Taliansko je na 29. mieste, Česko na 41. mieste, komunistická Čína na 141. mieste, Slovensko na 66. mieste, Rusko na 72. mieste a  zo 195 krajín sveta.

 

Tabuľka: 6.) Životné prostredie a zraniteľnosť krajiny voči biologickým hrozbám.

V tejto tabuľke nie je poradie krajín od najlepších krajín po najhoršie, skôr naopak.

 

Podobných výskumov je veľa. Opakujem, mnohé na základe „vedeckých-teoretických“ faktov rozdeľujú krajiny-národy na tie: ktorých politika, ekonomika, vojenská sila, humanizmus, dodržiavanie ľudských práv, životná úroveň, vzdelanosť, fyzická a psychická bezpečnosť, ľudia, atď… patria medzi elitu a ktoré patria do druhej triedy.

 

Na záver len pripomínam, že komunistická Čína je zatiaľ jediná krajina, ktorá pandémiu s vírusom COVID-19 už vyriešila.

My komunisti z budúcej CP-II.BR jej gratulujeme a držíme palce!

 

Karol Ondriaš

200402

 

Prílohy:

1.) https://www.ghsindex.org/

2.) file:///D:/AA%20Karol%202020/Znet%202020/Sprava%202019-Global-Health-Security-Index%202019.pdf

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 276997x
Priemerná čítanosť článkov: 3462x

Autor blogu

Kategórie