Oslavy 1. Mája–sviatku práce v komunistickej Číne verzus Deň bombardovania v euroatlantickej civilizácii

1. mája 2020, karolondrias2, Nezaradené

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

V komunistickej Číne si prácu všetkého druhu veľmi vážia. Oslavy 1. Mája, ako medzinárodného sviatku pracujúcich a práce, trvajú často viac ako 1 deň. Číňania si uvedomujú, že všetky úspechy, ktoré dosiahli, dosiahli tvrdou poctivou prácou.

 

Xi, generálny tajomník Ústredného výboru Komunistickej strany Číny, v predvečer 1. Mája 2020 vyjadril úprimné pozdravy pracujúcim všetkých etnických skupín v krajine a povzbudil ich, aby viac prispievali k boju proti COVID-19, ako aj k podpore hospodárskeho a sociálneho rozvoja prostredníctvom tvrdej práce.

 

Počas komunistického zázraku, socializmu 1948-1990, podobné pozdravy aj na Slovensku zasielali pracujúcim najvyšší štátni predstavitelia. Počas osláv 1. Mája pred tribúnov defilovali pracujúci jednotlivých slovenských podnikov, družstiev a spoločenských organizácií, kde sa komentovali-sumarizovali úspechy každého podniku, družstva alebo spoločenskej organizácie za posledný rok. Konkrétne sa uvádzali čísla, ako napríklad, koľko topánok konkrétny podnik vyrobil, koľko iný podnik postavil a odovzdal bytov, atď… Dnes socialistická spomienka na socialistické 1. Máje je zakázaná. Zákaz súčasťou výroby antikomunistických mentálnych vykadencov, ktorí sa nesmú dozvedieť nielen úspechy, ale ani názvy podnikov, ktoré boli vybudované v danom meste alebo regióne počas komunistického zázraku 1948-1989.

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2016/04/30/co-televizie-ta3-markiza-rtvs-nesmu-prezradit-o-komunistickych-oslavach-1-maja/

 

Verím, že aj naša prezidentka a najvyšší vládni predstavitelia si vážia poctivú prácu viac, ako mafiánske intrigy, a vyjadrili úprimné 1. Májové pozdravy pracujúcim všetkých etnických skupín na Slovensku. Neverím, že by na to zabudli a oslavovala Deň bombardovania.

 

Priznám sa, mám veľké medzery vo vzdelaní, preto ani neviem kedy euroantlantická civilizácia, ako protipól osláv 1. Mája, oslavuje svoj Deň bombardovania. Euroatlantická civilizácia je presvedčená, že bombardovaním dosiahla veľa úspechov v budovaní svojej civilizácie, dokonca viac, ako Číňania poctivou prácou.

 

Neviem, kedy protagonisti euroatlantickej civilizácie oslavujú svoj Deň bombardovania, ale predpokladám, že to môže byť deň začatia bombardovania:

Juhoslávie, Líbye, Afganistanu, Iraku, Sýrie, Vietnamu, Kambodži, Laosu, Panamy…….

http://karolondrias.blog.pravda.sk/files/2013/09/Zoznam-obeti-zlocinov-USA-po-1945-130901.pdf

Nepredpokladám, že budú oslavovať každý deň, keď niekde začali bombardovať, lebo neviem, či by im stačil kalendár.

 

Záverom, my vzdelaní a rozhľadení občania budúcej CP-II.BR zasielame súdružský pozdrav všetkým ľudom, ktorí hrdo oslavujú 1. Máj, ako sviatok pracujúcich, a nie Deň bombardovania.

 

Na oživenie môjho blogu, by som prosil aspoň jedného antikomunistického mentálneho vykadenca, aby opäť v diskusii riadne zakadil. Vždy mi to urobí radosť, len nesmiem prezradiť prečo.

 

Karol Ondriaš

200501