Demokrati alebo Morálne degenerované obludy?

13. augusta 2020, karolondrias2, Nezaradené

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Dňa 9.8.2020 sa uskutočnili v Bielorusku prezidentské voľby, ktoré  Lukašenko vysoko vyhral a získal až 80% hlasov a opozičná kandidátka len 10% hlasov. Tí, korí nevolili Lukašenka, podľa notoricky opakovaného scenára od Segregovaného Vyvoleného Hamburgera vyšli do ulíc a demonštratívne vyhlásili, že voľby boli sfalšované a žiadali Lukašenka aby odstúpil a dokonca žiadali, aby opozičná kandidátka bola prezidentkou. Samozrejme, demonštranti podľa pripraveného scenára robili neporiadok až takého stupňa, že polícia musela proti ním tvrdo zakročiť.

 

A potom sa stalo opäť niečo nevídané!

 

Demokratickí lídri vo „vyspelom“ kapitalistickom svete, oháňajúci sa demokraciou na každom kroku, namiesto toho, aby zdôrazňovali a presadzovali, že slobodné a tajné demokratické voľby a podriadenie sa ich výsledku je základom demokracie, postavili sa na stranu demonštrujúcich proti Lukašenkovi. Išli až tak ďaleko, že demokraticky zvoleného prezidenta nazvali diktátorom.

Takto opäť ukázali, že súčasní demokrati sú zásadne proti akejkoľvek demokracii a tvrdo presadzujú záujmy Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ako vodcu kapitalistického kanibalizmu.

 

Ako tento krok svetových demokratických lídrov vidíme my vzdelaní a zodpovední občania z budúcej CP-II.BR:

 

My si myslíme, že je potrebné  vedecky preskúmať:

– či demokrati, ako hlavný pilier súčasnej civilizácie, sú morálne degenerované obludy a naopak.

– či demonštranti na anti-demokratických majdanoch podporovaní demokratmi, sú len médiami účelovo vychované ovce a naopak.

– čo majú spoločné demonštranti na „demokratických majdanoch“ s Hitlerovou mládežou, jej taktikou a cieľmi.

– či sa podarí takýmito demonštráciami Segregovanému Vyvolenému Hamburgeru vytvoriť degenerovanú civilizáciu na celom svete.

– či Komunistická Čína dokáže zabrániť Segregovanému Vyvolenému Hamburgeru vytvoriť degenerovanú civilizáciu na celom svete. My komunisti už vieme odpoveď – áno, dokáže.

 

Karol Ondriaš

200813