Ako sa dajú jednoducho rozdeliť ľudia na múdrych a tých, ktorým sa ľahko premyje mozog

26. januára 2021, karolondrias2, Nezaradené

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my, budúci členovia CP-II.BR.

 

Zhruba: Ľudia, ktorým sa ľahko vytuneluje mozog nemajú hardvérové vybavenie v mozgu zabezpečujúce kritické myslenie. K ním patrí aj mnoho veriacich v nadprirodzené sily. Túto mozgovú odchýlku využíva koalícia zločincov pre svoje ciele už tisícky rokov.

 

Naproti tomu, múdri ľudia majú kritické myslenie a nedajú sa mentálne ovplyvniť propagandou Segregovaného vyvoleného hamburgera alebo koalície zločincov.

 

Ako ich rozoznať?

Je to veľmi jednoduché:

 

Napríklad:

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia veria (a to vždy bez dôkazov), že súčasné video z dielne samozvaného Führera ruskej opozície Navalného je pravdivé a Putin vlastní obrovský palác pri Čiernom mori.

Títo ľudia na základe videa demonštrovali za prepustenie Navalného z väzby (t.j. proti Putinovi) v sobotu 23.1.2021 na námestiach v Rusku.

Ľudia s kritickým myslením vedia, že video o Putinovi, ktorý vraj vlastní obrovský palác pri Čiernom mori je klamstvo a vyrobila ho účelovo koalícia zločincov za účelom zničenia Putina a Ruska a jeho následného kolonizovania. Navalný v tom hrá úlohu je poslušného bábkového morálneho degeneranta.

 

Napríklad:

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia veria (samozrejme bez dôkazov), že Lukašenko zmanipuloval 9.8.2020 voľby v Bielorusku, aby sa stal prezidentom. Veria, že voľby vyhrala samozvaná prezidentka (žena, meno som už zabudol). V dôsledku premytia mozgu až asi 100-krát demonštrovali na námestiach.

V tomto duchu aj Európsky parlament prijal uznesenie 17.9.2020 s ktorého vyplýva, že až 574 poslancov (82%)m v EP nemá v mozgu kritické myslenie alebo to za teplé miestečko hrá.

Ľudia s kritickým myslením vedia, že všetky takéto politické vyhlásenia sú len cielené mentálne hry Segregovaného vyvoleného hamburgera, aby jeho moc stále rástla a trvala nekonečne dlho.

 

Napríklad :

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia sú všetci bigotní antikomunisti.

Ľudia s kritickým myslením…..

Mohol by som uviesť ešte veľa príkladov, ale ľudia s kritickým myslením už pochopili pointu.

 

Záverom, my komunisti z budúcej CP-II.BR si myslíme, že by bolo vhodné, aby aj ľudia s kritickým myslením mali zoznam ľudí, ktorým chýba v mozgu hardvérové vybavenie kritického myslenia.

Pretože Segregovaný vyvolený hamburger a koalícia zločincov zoznam ľudí bez kritického myslenia už dávno má a využíva ho pri každej príležitosti.

 

Karol Ondriaš

210126

 

P.S. Prosil by som antikomunistov bez kritického myslenia, aby svojimi príspevkami potvrdili pravdivosť môjho blogu, za čo im vopred ďakujem.