Prečo Koalícia genetických zločincov prehrala vojnu s Talibanom?

16. augusta 2021, karolondrias2, Nezaradené

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Pre pár dňami na niektorom slovenskom televíznom kanáli domáce zvieratko Segregovaného Vyvoleného Hamburgera oznámilo, že Američania po 20 ročnej “misii“ sa sťahujú z Afganistanu.

 

Škoda, že to bolo len domáce zvieratko, lebo keby malo na viac,

– tak by oznámilo, že koalícia demokratických genetických zločincov, s najlepším vojenským vybavením, prehrala vojnu s Talibanom vyzbrojeným primitívnymi zbraňami.

– Vysvetlilo by, že už nikto nevie, prečo koalícia genetických zločincov okupovala, terorizovala a zabíjala nevinných obyvateľov Afganistanu počas 20 rokov. Možno by usúdilo, že to asi to majú v génoch.

 

Pre nás KzB-KS-II.BR je najzaujímavejší fakt, ako rýchlo Taliban obsadil celý Afganistan a ako asi celá afganská armáda sa vzdala a možno prešla na pozíciu Talibanu.

Pripomínam, že koalíciu vojenských okupantov tvorilo v určitom období až 48 najdemokratickejších štátov sveta. Títo vyzbrojili a trénovali afganskú armádu 20 rokov a stálo to vraj až 8 miliárd dolárov (bolo by dobre vedieť, kto a ako trénoval Taliban!)

Američania predpokladali, že väčšina afganskej armády bude bojovať na strane “americkej demokracie“. Nestalo sa tak, a výsledok je práve opačný.

 

My KzB-KS-II.BR rozmýšľame: ako sa zachová japonská armáda, keď z amerických základní na území Japonska bude musieť odísť americká armáda?

– ako sa zachová juhokórejská armáda, keď z amerických základní na území Južnej Kórei bude musieť odísť americká armáda?

– ako sa zachová slovenská armáda, keď z amerických základní na v Európe (alebo Balkáne) bude musieť odísť americká armáda?

– atď…

 

Škoda, že koalícia kapitalistickej slobody a demokracie nedovolí súdiť v Norimbergu koalíciu genetických zločincov za zločiny v Afganistane.

 

Prečo Koalícia genetických zločincov prehrala vojnu s Talibanom?

My KzB-KS-II.BR si myslíme, že genetické vybavenie Koalície genetických zločincov je príliš morálne degenerované na stupeň a rozvoj civilizácie v 21. storočí.

 

Karol Ondriaš

210816