Založ si blog

Koalícia genetických zabijakov a mediálne vojny

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Chcel by som poďakovať diskutujúcim: GrussGottovi, Pichámov a Surmitovcom, že ma upozornili na závažné zločiny genetických zabijakov v oblasti mediálneho vymývania mozgov, a preto píšem dodatok ku predchádzajúcemu blogu https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2021/10/21/existuje-koalicia-genetickych-zabijakov-ktori-nepokladaju-urcitych-ludi-za-ludske-bytosti-alebo-je-to-stale-nebezpecne-tabu/

 

Inherentná vlastnosť genetických zabijakov je, že svoje zločiny chcú hodiť na plecia nevinných ľudí, zväčša tých, ktorí účinne bojujú proti vyčíňaniu globálnych genetických zabijakov.

 

V súčasnosti koalícia globálnych zabijakov, ktorá sa dostala k moci vďaka zákonom kapitalizmu a kapitalistickej demokracie má len jedného nepriateľa, a to je marxizmus-socializmus pod vedením komunistických strán. Preto kapitalistickí  genetickí zabijaci ovládajúci média vychovávajú celé generácie vytunelovaných, ktorí aj s nasadením života bude bojovať za práva a moc globálnych zabijakov, t.j. budú bojovať proti marxizmu, socializmu, komunistom a komunistickým stranám. Budú bojovať aj napriek tomu, že overiteľné fakty jednoznačne dokazujú, že socializmus vo Východnej Európe bol komunistický zázrak v dodržiavaní ľudských práv, v humanite a celkového pozitívneho rozvoja civilizácie v porovnaní, čo bolo predtým a potom.

 

Spoločnosť, ktorá následkom propagandy zabijakov morálne zdegenerovala, dokonca prijíma protikomunistické zákony i napriek tomu, že pre zločiny komunizmu nie sú žiadne dôkazy.

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2011/08/24/3/

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2019/12/15/zlocinne-50-komunisticke-roky-a-povinny-moralny-skrutenizmus/

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2013/01/30/bbc-serial-strateny-svet-komunizmu-o-menejcennej-vychodoeuropskej-rase/

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2013/01/19/serial-bbc-strateny-svet-komunizmu-v-ceskoslovensku-a-kalenie-uchylakov/

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2013/01/12/serial-bbc-strateny-svet-komunizmu-v-ndr-a-kalenie-uchylakov/

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2013/01/11/serial-bbc-strateny-svet-komunizmu-a-kalenie-uchylakov/

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2012/11/17/muzeum-zlocinov-a-obeti-komunizmu-dalsi-pomnik-nasej-degeneracie/

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2012/10/13/zbohom-sudruhovia-a-opat-sa-idu-kalit-uchylaci/

 

Pamätám si, že pred asi 60-70 rokmi, koalícia genetických zabijakov sponzorovala výsledky americkej firmy z New Yorku, ktorá spočítala zločiny Stalina a prišla k číslu 103 milióny obetí a nejaké drobné. Tomuto číslu a mnohým podobným vymysleným obetiam komunizmu uverili ľudia, ktorých mozog nevie kriticky myslieť a nemá reflexiu.

Z odtajnených dokumentov sa zistilo, že koalícia globálnych zabijakov do roku ~1970 sponzorovala asi 1000 titulov kníh, ktoré mali vyrábať morálnych antikomunistických uchylakov. Predpokladám, že doteraz to boli ďalšie stovky kníh, filmov a televíznych dokumentov.

 

My komunisti, sa tešíme z nemohúcnosti koalície globálnych genetických zabijakov, lebo ich sila je postavená na vychovanej armáde antikomunistických vytunelovaných, a táto armáda nemá šancu proti zázraku Komunistickej Číny v budovaní novej humánnej socialistickej civilizácie.

 

Prosil by som aspoň jedného vytunelovaného antikomunistu, aby v diskusii potvrdil pravdivosť tohto blogu.

 

 

Karol Ondriaš,

211027

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Maroš Žilinka

Ústavnoprávny výbor k rozhodnutiam Žilinku po zrušení ÚŠP neotvorili

30.04.2024 13:51

Koalícia podľa podpredsedu ústavnoprávneho výboru Dostála odmieta, aby si výbory plnili svoju kontrolnú funkciu.

prezidentske volby Ivan Korčok postava

Korčok podporí v eurovoľbách PS, KDH, SaS a Demokratov

30.04.2024 13:14

Vyzvať chce najmä na podporu žien na kandidátnych listinách týchto strán.

Británia Londýn Hainault útok meč zranení

Muž s mečom útočil na ľudí na predmestí Londýna

30.04.2024 12:52

Podľa polície incident zrejme nesúvisí s terorizmom.

lukáš machala

Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre? Machala chce dať vo verejnoprávnom médiu priestor aj konšpirátorom

30.04.2024 12:37

Machala sa stal známym ako poradca bývalého predsedu NR SR Andreja Danka. Už vtedy bol šíriteľom konšpiračných teórií.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284256x
Priemerná čítanosť článkov: 3467x

Autor blogu

Kategórie