Založ si blog

Klimatické kapitalistické hladkanie

Pre vysvetlenie: Pretože, stránka blogu „karolondrias“ v dôsledku grafov bola už plná, musel som založiť tento nový blog.

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

V súčasnosti sú mediálnym hitom klimatické zmeny, otepľovanie planéty, zvýšenie CO2 a ďalších chemických látok v atmosfére, ktoré zvyšujú skleníkový efekt. Každú chvíľu sa podpisujú o tom veľké dohody, ktoré, keď sa neplnia tak sa podpisujú ďalšie, každá nová Johanka z Arku je vítaná, politickí lídri samitujú a plebs demonštruje na uliciach.

Proste všetci riešia problém nebezpečného oteplovania planéty a my si máme zapamätať, ako nás kapitalistická sloboda a demokracia hladká po hlavičke, lebo nám chce aj v tomto prípade len to najlepšie.

 

Ako to vidíme my komunisti z budúcej KS-II.BR.

 

Toto klimatické kapitalistické hladkanie sa nesmie zaoberať hlavným problémom nebezpečného oteplovania planéty.

 

Ťažko sa vyrieši problém klimatických zmien, keď masmédiá u nás a na celom svete Vás denno-denne vyzývajú, aby ste aj Vy prispeli k oteplovaniu planéty. V každej hodine televízneho vysielania Vás nútia reklamy, aby ste zahodili staré topánky a kúpili si nové, a tým prispeli k oteplovaniu planéty; aby ste zahodili starý kávovar a kúpili si lepší a tým prispeli k oteplovaniu planéty, atď… Pretože na výrobu čohokoľvek sa spotrebuje energia, ktorá prispieva k oteplovaniu planéty.

A to už nehovoríme o nákladoch na vytvorenie každodenných nových a nových reklám v hodnote desiatok miliárd eur, ktorých výroba berie talentovaný ľudský potenciách s cieľom, aby každý maximálne prispel k oteplovaniu planéty.

 

Ako som už napísal, klimatické zmeny sú zákonitým produktom kapitalistického systému pretože hnacím motorom kapitalizmu je zisk, ktorý v súčasnosti sa väčšinou dosahuje konzumom. Čím viac vyrobím a predám, tým mám väčší zisk a tým prispievam viac ku klimatickým zmenám.

Dá sa to jednoducho vyriešiť len (ak už nie je pozde) len prechodom na systém komunistického socializmu.

 

Denno-denné nútenie občanov planéty reklamami, aby čo najviac prispeli k oteplovaniu planéty je v súlade s troma civilizačnými axiómami:

 

  1. Axióma: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Axióma: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Axióma: Dôkazov prvých dvoch axiómou je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať geneticky morálne a mentálne poškodení mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

Karol Ondriaš

191207

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280535x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie