Založ si blog

Tak hovoria Vykadenci! Je výroba Vykadencov dvojsečná zbraň?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Ako to vidíme my, komunisti z budúcej KS-II.BR.

 

Ako už každý vie, súčasné štádium kapitalistického demokratického kanibalizmu poskytuje optimálne podmienky pre absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera a jeho tvrdého jadra Koalície zločincov. Ich absolútna moc je založená len a len na neobmedzenom súkromnom vlastníctve a kapitálu. Vďaka všadeprítomnej povinnej demokracii založenej na jadrových zbraniach a informačných technológiách, absolútna moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera bude trvať nekonečne dlho.

Aby to tak bolo, Segregovaný Vyvolený hamburger podporuje humanitu na základe liberalizmu, vojen, globalizmu, terorizmu, demokracie, migrácie, sankcií ale aj výrobou Vykadencov.

 

Ako každý vie, Segregovaný Vyvolený hamburger má len jedného smrteľného nepriateľa: Sú to tie komunistické strany, ktoré majú v programe znárodnenie majetku Segregovaného Vyvoleného hamburgera, alebo jeho radikálne obmedzenie (ako napríklad budúca KS-II.BR).

Segregovaný Vyvolený hamburger vie, že stratou neobmedzeného majetku by stratil aj moc.

Aby sa tak nestalo, potrebuje vyrobiť čo najviac Vykadencov, ktorí budú nenávidieť socializmus, komunistické strany a komunistov, a budú za málo peňazí chrániť záujmy Segregovaného Vyvoleného hamburgera aj s nasadením života.

Vykadencov v tomto duchu denne vyrábajú masmédia správami a mnohými účelovými filmami alebo dokumentmi, ktoré denne vysielajú skoro na všetkých televíznych kanáloch.

 

Základom výroby Vykadencov je ich úprava mozgového softvéru tak, aby prestali logicky myslieť, t.j. aby stratili schopnosť kritického myslenia a reflexie, a aby nekriticky verili len tisíckrát opakovaným „pravdám“.

Ako som už mnohokrát opakoval, Vykadenci stále potvrdzujú, a sú na to patrične hrdí, že ich kvalita je na svetovej úrovni.

 

A o tomto je tento blok, o dôkazoch vysokej kvality slovenských, a my dúfame, že aj svetových Vykadencov. Aby sa neurazili, pripomínam, že k nim patria aj mnohé chichotajúce sa domáce zvieratká Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Napríklad, čo hovoria Vykadenci, keď sa dívajú na obrázky nižšie, fakty rozvoja poľnohospodárstva na Slovensku alebo rozvoja vedy a techniky počas komunistického zázraku 1948-1989 a ich úpadok po prevrate 1989.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vykadenec si z týchto obrázkov neuvedomí, že objem výroby v poľnohospodárstve, počet hovädzieho dobytka, plocha vinohradov alebo rozvoj vedy a techniky počas komunistického zázraku – socializmu stúpali (1948-1989, červená farba), a že je to dokumentuje vysoko pozitívny rozvoj Slovenska. Že Slovensko, konečne po viac ako tisícky rokov, začalo byť konkurencieschopné vyspelým západným krajinám.

Práve naopak, pretože Vykadenec má vykadený mozog, stúpanie poľnohospodárskych parametrov alebo rozvoj vedy a techniky posúdi ako niečo veľmi negatívne, ako zločin komunizmu, čo treba denno-denne odsudzovať. A komunistov, ktorí to dokázali, pokladať za zločincov.

 

Po odstránení komunistov od moci, nastal všeobecný úpadok v spoločnosti a aj poľnohospodárstva a vedy a techniky, ako to dokazujú obrázky.

Paradoxne tento úpadok a tragédiu Slovenska, Vykadenec hodnotí ako pozitívny výsledok spoločnosti po prevrate 1989.

 

V podstate Vykadenec má stále bojovať za to, aby Slovensko nebolo sebestačné v potravinách a nebolo vyspelé vo vedecko-technickom rozvoji. Má bojovať za to, aby sa už nikdy nestalo, že sa Slovensko postaví na vlastné nohy a bude konkurovať, ako rovnocenný partner, západným krajinám.

Takto Vykadenec stále bojuje za to aby nás opäť považovali za menejcennú rasu, ako to bolo po viac ako 1000 rokov, okrem obdobia socializmu.

Ďalšie príklady sú na:

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=6&catid=47

 

Pretože súčasný kapitalizmus pri maximalizácii zisku vedie našu civilizáciu ku samozničeniu, budúca KS-II.BR víta postup súčasného Segregovaného Vyvoleného hamburgera vo výrobe Vykadencov, ktorý, aby si udržal absolútnu moc, ich vychováva v antikomunistickom mentálnom rozsahu: jesť, piť kakať cikať súložiť. T.j. vychováva degeneračnú civilizáciu.

 

Nás, komunistov z KS-II.BR teší, že Vykadenci fungujíci len v rozsahu zvieracích inštinktov nemôžu konkurovať plánovanému vedeckému rozvoju humánnej civilizácie Komunistickej Číny, čo sa už jasne ukazuje vo všetkých civilizačných parametroch. Preto , chválabohu, výroba Vykadencov je dvojsečná zbraň a veríme, že v súboji kapitalizmu so socializmom, Vykadenci pochovajú kapitalizmus a tým zabránia samozničeniu civilizácie.

 

Skoro som zabudol priložiť naše tri umelecké axiómy:

 

  1. Axióma: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Axióma: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Axióma: Dôkazov prvých dvoch axiómou je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať geneticky morálne a mentálne poškodení mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

 

Zároveň držíme palce Vykadencom, aby sa stále zdokonaľovali, a potešilo by nás, keby to vyjadrili, ako vždy, aj v diskusných príspevkoch.

 

Karol Ondriaš

191226

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283697x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie