Založ si blog

List Jegora Posvirnina Nemcom

Volám sa Jegor Prosvirnin a som šéfredaktor ruského webu sputnikipogrom.com, ktorý šíri európske hodnoty.

 

Počul som, že jedna z európskych a najmä nemeckých hodnôt sú dejiny. Ak sa obzrieme do nedávnej histórie, tak uvidíme ako mohutná skupina sovietskych vojsk v počte 300 000 ľudí, 5000 tankov, 1500 lietadiel a 10 000 diel, vrátane taktických jadrových zbraní, opustila bez jediného výstrelu práve zjednotené Nemecko. Bola to ako rozsahom, tak aj termínmi, bezprecedentná operácia, keď celé sovietske armády boli demobilizované doslova na holé pole.

Desiatky tisíc sovietskych dôstojníkov počúvlo rozkazy najvyššieho velenia, opustilo teplé kasárne a premiestnilo sa do špinavých stanov uprostred zasnežených polí. Často spoločne so svojimi rodinami. Kvôli čomu? Pre nádej. Pre nádej na to, že temné stránky histórie medzi našimi krajinami zostali navždy v minulosti.

Pre nádej, že už nebudeme musieť mať tankové armády v strede Európy a Európa bude brať ohľad na naše záujmy. Pre nádej, že získame v zjednotenom Nemecku dobrého priateľa a spojenca, s ktorým Rusi uskutočnia sen Charlese de Gaulla o zjednotenej Európe od Lisabonu po Vladivostok.

 

Z Nemecka odchádzajúcim gardistom hovorili, že Nemecko spoznalo a vykúpilo chyby svojej minulosti a že k žiadnym konfliktom s Nemeckom v budúcnosti nedôjde. Že už nikdy nebudeme počuť nemecké hlasy zvolávajúce tresty na hlavu Ruska a preto nebudeme potrebovať gardové armády uprostred Európy. Od tejto chvíle sú Rusi a Nemci priatelia a priatelia nepotrebujú neprehľadné tankové armády. Rusi by sa mali prestať báť zjednoteného Nemecka a odzbrojiť. A my sme odzbrojili.

A 20 rokov sa nám zdalo, že sme urobili správnu vec. Že minulosť je navždy zabudnutá a že Nemci ocenili skutočnosť ako pohotovo sme opustili základne a vyviedli všetky jednotky, i keď americké základne sú v Nemecku dodnes.

 

Priateľ sa však nepozná v normálnych časoch, ale v ťažkostiach. A keď nastali ťažkosti ukrajinskej krízy, ukázalo sa nad slnko jasné, že Nemci si dobré nepamätajú.

 

Ukázalo sa, že Nemci sa dejiny nenaučia, že Nemci nechcú mier a v dobrovoľnej demontáži kolosálneho vojnového stroja nevidia humanizmus a dobrú vôľu, ale slabosť. Ukázalo sa, že Američanom stačí hlasnejšie skríknuť na nemeckú kancelárku, ktorú roky sledovali ako neporiadnu komornú a celá nemecká spoločnosť beží ako poslušný psík za svojím americkým pánom, i keď konflikt s Ruskom je v rozpore s nemeckými hospodárskymi a politickými záujmami.

 

Ukázalo sa, že ak otupíme meč, zoblečieme zbroj, zastavíme sovietske prípravy na svetovú vojnu a podáme Nemcom priateľskú ruku, tak oni do nej pri prvej vhodnej príležitosti napľujú.

 

Ukázalo sa, že Rusi sú znovu „Untermenschen“, proti ktorým je možno beztrestne štvať na stránkach nemeckej tlače, vyhlasovať im sankcie a tresty z tribúny Bundestagu a zároveň im znemožniť obhájiť sa.

Ukázalo sa, že ukrajinská vláda môže beztrestne zakázať ruský jazyk, väzniť Rusov a strieľať z diel na obytné štvrte, môže po tisícoch zabíjať ruských civilistov. Je to úplne normálne, je to demokracia, vyhovuje to Nemecku, pretože Rusi sú „Untermenschen“, pretože Rusi sú ako Židia, ktorých krv nemá pre Nemca žiadnu cenu.

A čo viac, za snahu brániť sa, za pokus Rusov opätovať paľbu proti ukrajinskej trestnej armáde, je treba Rusov potrebné potrestať sankciami a verejným zhanobením, zlomením ich vôle k odporu, zaháňaním ich do medzinárodného geta. A potom geto spáliť, tak ako spálili v Odese Dom odborových zväzov so 49 aktivistami proruských organizácií.

Viete ako ukrajinské sociálne siete reagovali na tento holocaust? „Šašlík z kolorada“ ­ to písali desiatky tisíc ľudí na ukrajinských sociálnych sieťach a pripisovali neslušné nápisy k fotografiám obhorených tiel.

Znovu sme neľudia, znovu sme zver, ktorú môžu ukrajinskí nacisti beztrestne zabíjať, aby vytvorili „Russian­frei“ Ukrajinu.

Podľa údajov „Human Rights Watch“, len za mesiac jún na východe Ukrajiny zabili tisíc sto päťdesiat ruských civilistov a v zabíjaní pokračujú každý deň.

Kde sú Nemci vaše protesty? Kde sú vaše sankcie proti Ukrajine? Kde je váš vychvaľovaný humanizmus, ktorému ste sa učili od roku 1945 na základe spoznaných chýb minulosti?

 

Na Saur­Mogilu, strategickú vyvýšeninu s pamätníkom ruským vojakom, ktorí tam zahynuli pred 70 rokmi v urputnom boji s Wehrmachtem, opäť útočí ukrajinský prápor „Azov“ s nášivkami „Wolfsangel“, symbolom divízie „Das Reich“ a vy mlčíte! Ruská domobrana sa ukrýva medzi žulovými sochami sovietskych vojakov pred guľkami neonacistickej „Národnej gardy“ a vy trúfam si povedať, pritakávate americkým nezmyslom o „ruskej agresii“!

Ukrajinci začali vystreľovať na mestá balistické rakety zanechávajúce obrovské krátery namiesto domov a vy vyhlasujete sankcie nie proti Ukrajine, ale proti Rusku!

 

Opäť po tisícoch zabíjajú neozbrojených Rusov a vy diskutujete o tom, či nie je načase začať dodávať zbrane vrahom Rusov, aby ich mohli zabiť ešte viac. Všetky vaše vychvaľované „politiky pamäti“ a „poučenie z minulosti“ sú psie hovno.

 

Pred vašimi očami znovu zabíjajú neozbrojených ľudí a vy tomu tlieskate a sľubujete ukrajinským vrahom nové úvery. Nemci! Vy ste sa nenaučili humanizmu.

Nenaučili ste sa zodpovednosti. Nenaučili ste sa klásť odpor Zlu a povedať mu do očí: „Nie! Vy ste vrah! Nepomôžeme vám!, musíte okamžite zastaviť zabíjanie!“

Nenaučili ste sa byť zodpovední, nezávislí, slobodní ľudia, ktorí na dobro odpovedajú dobrom. Ste otroci, pletúci si dobro so slabosťou.

V roku 1934 vás ako ovce hnal Hitler a v roku 2014 vás ako baranov ženie Obama. Keď zajtra v Nemecku Američania otvoria koncentračný tábor pre Rusov, polovica z vás okamžite pošle svoje životopisy so žiadosťou o zamestnanie prevádzkovateľovi plynových komôr a vaša tlač začne vysvetľovať ako je tento tábor vlastenecký a dobrý pre nemeckú ekonomiku. A dodá: „Zabiť ruských „Untermenschen“, narobiť tienidlá z kože Rusov, ktorí sa odvážili postaviť na odpor a poslať ich do Washingtonu ako darček americkému spojencovi, je cool.“

Vy Nemci ste svoj test nezvládli, keď sa Zlo vrátilo späť do Európy. Vôbec ste sa mu nepokúsili odporovať, ale okamžite ste padli k jeho nohám ako otrok padá k nohám túžobne očakávaného pána, ktorý sa vrátil po dlhej neprítomnosti. Slúžite Zlu, zavádzate sankcie, podporujete vraždenie Rusov, dodávate zbrane vrahom Rusov, ospravedlňujete genocídu.

Koniec vašich dejín bude tomu primeraný, pretože Zlo nemôže zvíťaziť. Uzavriem text populárnym citátom Američanky pani Nulandovej, ktorá úplne samozrejme prijíma rozhodnutia vo veci Ukrajiny za vašu kancelárku: „Fuck the EU.“

 

Či sa vám to páči alebo nie, ale Američania sú predsa len chytrí ľudia, ktorí vedia presne akú cenu má zjednotené Nemecko a zjednotená Európa.

 

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280478x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie