Založ si blog

Je vírus COVID-19 produktom prirodzených mutácií alebo účelovo vyvinutá biologická zbraň, špeciálne proti Číne?

Bežná verejnosť nepozná odpoveď na túto dôležitú otázku a možno ani poznať nebude. Možno odpoveď už niektorí zodpovední poznajú a nebudú ju rozširovať.

My môžeme len kalkulovať za a proti, ako to popísal napríklad Dmitry Orlov (1) alebo aj iní (2-6), z ktorých som aj ja, ako neodborník na vírusy, prebral niektoré názory a údaje.

 

Vírus COVID-19 mohol vzniknúť prirodzenou mutáciou, a odborníci by mohli povedať o prirodzených mutáciách viac.

 

Druhá možnosť je, že COVID-19 bol vyvinutý, ako biologická zbraň v USA a bol účelovo použitý proti komunistickej Číne.

 

Ktoré fakty by mohli podporovať túto možnosť?

Súhlasím s inými autormi, že sú to hlavne tri fakty.

 

1.) Vírus sa objavil v najideálnejší čas objavenia sa vírusu, aby sa rozšíril po celej Číne a spôsobil maximálne škody. V Číne oslavujú Lunárny Nový rok ako Jarný festival po dobu 7 dní (Spring Festival or Lunar New Year). V roku 2020 festival mal trvať od 24.1.- 30.1.2020. Počas festivalu ľudia navštevujú vzdialené rodiny, známych a spoločné slávia sviatky. Je to spojené s masovým cestovaním niekoľko desiatok miliónov Číňanov po celej Číne. Cestovanie začína zhruba 15 dní pred festivalom a trvá až 25 dní po festivale, spolu okolo 40 dní. Vírus sa objavil koncom decembra 2019, v najideálnejší čas.

 

2.) Vírus sa objavil na ideálnom mieste, aby Číne spôsobil maximálne škody. Mesto Wuhan v provincii Hubei s 58 miliónmi obyvateľov leží v strede priemyselných a vývojových centier Číny.

 

3.) Vírus sa objavil v ideálny čas, aby oslabil ekonomiku Číny a tým pomohol USA v rokovaní o ďalších obchodných dohodách medzi USA-Čína.

 

Čo ma prekvapuje na čínskych informáciách okolo COVID-19?

V prvom rade je to neuvádzanie faktov, ktoré určite štátne orgány sledujú a vedia.

 

1.) Je pravda, že Číňania (aziati) majú v pľúcach niekoľkonásobne viac receptorov na vírus COVID-19, ako napríklad belosi? Ako to predbežne uvádza práca (3). Znamená to, že vírus je selektívne nebezpečnejší pre Číňanov v porovnaní s belochmi?

2.) Je pravda, že vírus je nebezpečnejší viac pre mužov (vojakov?), ako pre ženy?

 

Skrátka, štátne orgány neuvádzajú údaje: pohlavie, vekové rozloženie nakazených, zomrelých alebo vyliečených. Neuvádzajú priebeh choroby u jednotlivých kategóriách. Predpokladám, že chcú zakryť niektoré dôležité fakty, ktoré si chcú nechať pre seba, aby poprípade aj oni mohli hypoteticky použiť COVID-19, ako biologickú zbraň.

 

 

Prečo od 13.2.2020 začali v Číne počítať ku počtu novo-nakazených vírusom aj ľudí, ktorí mali len klinické príznaky? Tým počet nakazených za deň stúpol na 15152 ľudí, pričom 12.2.2020 ich bolo len 2015?

 

Mohli byť v tom tri dôvody:

1.) Aby sa ľudia stále chránili proti nakazeniu vírusom.

2.) Možno vedenie štátu predpokladá, že sa môže objaviť aj iný, doteraz neznámy vírus.

3.) Čína trénuje naostro boj s biologickými zbraňami.

 

Čínsky prezident Xi častejšie prehlásil, že Číňania si musia zobrať lekciu z epidémie vírusu COVID-19. Musia zlepšiť…. (5).

Čo by sa dalo preložiť aj nasledovne: Čína si musí zobrať lekciu z epidémie vírusu COVID-19, ako (možnej) biologickej zbrane a musí mať pripravenú vojenskú obranu proti týmto typom zbraní.

Pred pár rokmi, Čína v dôsledku vírusu prasacej a vtáčej chrípky musela zničiť dve/tretiny ošípaných a mnoho hydiny, čo zvýšilo ceny bravčoviny a musela začať dovážať ošípané z USA a možno začne dovážať aj kurence.

 

Preto opatrenia Číny proti COVID-19 a iným vírusom sú v podstate vojenská obrana proti nielen súčasným ale aj budúcim biologickým zbraniam. Len pripomínam, že v boji proti vírusu v Číne sú nasadení aj vojenskí lekári, vojenský pomocný personál a vojenská technika.

V súčasnosti USA a NATO sa presvedčili, že na Čínu neplatia sankcie, ktoré na ňu uvalili USA. Čína je už vojensky tak silná, že USA a NATO sa boja použiť proti nej vojenskú silu. Ostávajú len biologické zbrane a informačná vojna. A Činania to vedia.

 

Hystéria v USA a v Západnej európe okolo vírusu COVID-19 pridáva k rusofóbii aj sinofóbiu. Kde minister zahraničia USA Mike Pompeo (30.01.2020) uviedol, že centrálna hrozba našej doby je Komunistická strana Číny (6).

 

Pompeo povedal nahlas to, čo už vie každý vzdelaný a rozhľadený človek.

Že keď sa USA spolu s NATOm nepodarí zastaviť akýmkoľvek spôsobom komunistický zázrak v Číne a jej ideológiu socializmu, tak neobmedzená moc a ideológia kapitalizmu pod vedením anglo/saxo/sion končí.

 

Súčasná čínska vojenská obrana proti biologickým zbraniam v priamom prenose v Číne potvrdzuje, že nepochodia ani použitím biologických zbraní.

 

Karol Ondriaš

200217

 

Príloha:

 

1.) http://www.informationclearinghouse.info/52988.htm

2.) https://www.chinadaily.com.cn/a/202002/08/WS5e3e7ff9a310128217275fcd.html

3.) http://dx.doi.org/10.1101/2020.01.26.919985

4.) https://sputniknews.com/analysis/202002131078300444-beijings-coronavirus-response-setting-new-standards-for-public-health/

5.) http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/16/c_138788926.htm

6.) https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3048304/us-secretary-state-mike-pompeo-calls-chinese-communist-party

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 277012x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie