Založ si blog

CP-II. BR-05 a Matriarchát

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

V súčasnosti technicko-mediálne možnosti pre-programovávať Programovateľný biologický stroj, t.j. človeka, sú obrovské. Človeka denne pre-programovávajú média, ktoré vo väčšine prípadov vlastnia súkromné osoby samostatne alebo v koalícii Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ktoré kontrolujú aj verejnoprávne médiá. Títo majú absolútnu moc preprogramovať človeka na obraz, ktorý im v danom okamihu najviac vyhovuje.

 

Napríklad, v 19. a začiatkom 20. storočia sa Segregovaný Vyvolený Hamburger obával, že Afrika bude mať za sto rokov 1-2 miliardy obyvateľov. Preto ich „preprogramoval“ na „chaotické“ rodinné vzťahy a samoničiace medzi-vzťahy kmeňov, štátov a kultúr. Dokonca, keď sa objavil vodca v Líbyi, Minyar Gaddafi (1941-2011), ktorý chcel zjednotiť Afriku, zaviesť jednotnú menu Zlatý dinár, zabezpečiť aby Afrika nebola len zdrojom surovín a najlacnejšej pracovnej sily, tak Segregovaný Vyvolený Hamburger v rámci štandardného postupu, celú Lýbiu rozbombardoval a zavraždil Gaddáfiho.

 

Podobne po zničení Východoeurópskej socialistickej civilizácie v roku 1990, Segregovaný Vyvolený Hamburger, ako súčasť kolonizácie a vytvárania menej konkurenčnej civilizácie, pre-programováva jej obyvateľov v rôznych oblastiach na jemu výhodný degeneračný štandard (ako sa každý môže denne presvedčiť v médiách). K tomu patrí aj zavedenie agendy Genderu, LGBT, transsexuálnej ideológie, atď…

 

Ako to chceme riešiť my vzdelaní občania z budúcej CP-II.BR:

 

Ako bolo už popísané v predchádzajúcich programoch, najskôr odstránime absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tým aj zavádzanie do mozgov programy degeneračného šialenstva, ako Gender, LGBT, transsexuálna ideológia, atď…

V druhom bode, zavedieme „Matriarchát“ vo svete, aby sa zabránilo degenerácii genetického kódu človeka a tým zabezpečil zdravý mentálny a fyzický rast ďalších generácií.

 

V „demokratickej“ vyspelej časti sveta sa postupne zvyšuje vek prvorodičiek, partneri najskôr robia kariéru, chcú sa finančne zabezpečiť a až potom prichádza na rad dieťa. Predpokladáme, že v rámci konkurenčného boja, tento trend je podporovaný Segregovaným Vyvoleným Hamburgerom. Napríklad, priemerný vek prvorodičky v Európskej únii je okolo 30 rokov. Odborníci hovoria, že ideálny vek ženy prvorodičky je 20-25 rokov.

 

Ako človek starne, tak do jeho genetického kódu sa dostáva stále viac škodlivých mutácii, ktoré sa prenášajú na potomstvo. Výskumy posledných rokov prinášajú údaje, že v dôsledku týchto mutácií, a aj iných faktorov, dieťa narodené po 35 roku matky má zvýšenú pravdepodobnosť nejakej vrodenej choroby, kde je najcitlivejší mozog.

Napríklad, štúdie z viac ako 2,6 milióna zdravotníckych záznamov ľudí zo Švédska a USA a porovnaním zdravia starších a mladších súrodencov, ukázali koreláciu medzi vekom otca a psychickými chorobami detí, t.j. čím starší otec, tým väčšia psychická porucha.

Najsilnejšia korelácia bola nájdená u bipolárnej poruchy, čo je psychické ochorenie charakterizované opakujúcimi sa epizódami mánie a depresie (bipolar disorder). Ďalej to bola porucha pozornosti a hyperaktivity (Attention deficit hyperactivity disorder), nasledoval autizmus a psychotické poruchy, kde osoba je dopletená a stráca kontakt z realitou.

Iné štúdie ukázali, že abnormality chromozomov sa zvyšujú s vekom matky. Šanca, že dieťa bude mať Downov syndróm za zvyšuje s vekom matky, kde šanca Downovho syndrómu je 1 ku 1250 pre ženy, ktoré rodia vo veku 25 rokov, ale pri veku 40 rokov je táto šanca 1 ku 100.

Súčasná štúdia (Wang et al. Nat. Comm. 2016) poukázala, že nové mutácie u narodených detí súvisia s vekom otca a matky, pričom sa zvyšujú konštantne s vekom otca, ale sa viac zvyšujú, akcelerujú s vekom matky.

 

Z týchto a podobných štúdií vyplýva, že prijatím životného štandardu „demokracie“, t.j. súčasného pre-programovávania mozgov, sa do genetického kódu človeka dostáva viac a viac negatívnych mutácií.

 

Preto, CP-II.BR vypracuje a presadí zákony, ktoré by zabezpečovali také podmienky rodiny a matky, aby matky rodili deti v najvýhodnejšom produktívnom veku, t.j. 20-27 rokov, a otcovia boli taktiež mladí.

Aby v týchto rokoch, rodina už mala zabezpečené rodinné bývanie. Aby ženu – budúcu matku, nehnal Segregovaný Vyvolený Hamburger do feministického ošiaľu Gender-kariéry, ale aby ozaj v prvom rade bola ženou a matkou, aby v pohode mohla vychovávať deti. Aby sa vrátila úcta spoločnosti k žene, ako k matke.

Lebo už naši dávny prarodičia hovorievali: Najlepšie, čo môže dieťa dostať sú šťastní zdraví rodičia.

 

CP-II.BR vypracuje a presadí zákony, ktoré významne zabezpečia materiálne a finančné zvýhodnenie mladých rodín.

 

CP-II.BR nepokladá za výhru, že civilizácia zabezpečí každoročné stúpanie HDP, každoročné kupovanie výkonnejších mobilov alebo aut, výroby reklám alebo všadeprítomných zábavných relácii s povinnými úsmevmi. Takáto civilizácia mentálne upadne a v konkurencii vymrie na povinnú kapitalistickú demokraciu.

 

Takže: Nech žije svetový Matriarchát!

 

Skoro som zabudol pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

  1. Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.
  4. Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie.
  5. Pravda: Naprotitomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Karol Ondriaš

200215

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283666x
Priemerná čítanosť článkov: 3459x

Autor blogu

Kategórie