Založ si blog

Ako vírus COVID-19 odhalil dodržiavanie ľudských práv a účinnosť nákladov na zdravotníctvo v Komunistickej Číne a v USA

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

Ako to vidíme my vzdelaní a rozhľadení občania budúcej Komunistickej strany II. Boľševickej revolúcie (CP-II.BR).

Najvyšším ľudským právom je právo na život, čo dodržali v komunistickej Číne, aj v prípade, keď sa v januári 2020 zistilo, že vírus COVID-19 je životu nebezpečný a epicentrum je mesto Wuhan (11 miliónov obyvateľov) v provincii Hubei (60 miliónov obyvateľov). V záujme maximálnej ochrany životov občanov (zo dňa na deň, alebo postupne?) nariadili rozkazom domácu karanténu pre 60 miliónov obyvateľov, t.j. zákaz vychádzania a mnoho ďalších opatrení pri ktorých asistovala aj armáda. Tento zákaz znamenal, že celá vysoko kvalitná a ekonomicky prosperujúca vedecko-priemyselná zóna zastavila výrobu. Len napríklad vo výrobe aut a auto dielov sa zastavila výroba v: Dongfeng Honda in Wuhan, Dongfeng Motor Corp. – partnerstvá s Honda, Nissan, PSA a Renault. Dongfeng Renault, Sino-French joint venture, Dongfeng Peugoet Citroen, USA-General Motors. Autodiely zahrňujúc Valeo, Webasto, Bosch, SAIC-GM, Valeo alebo Webasto. V provincii sa v roku 2019 vyrobili 2,24 milióna vozidiel. Nebudem vymenovávať ďalšie odvetvia, ako napríklad optického a elektronického priemyslu.

 

Opatrenia, ktoré razantne a vedecky zaviedla komunistická Čína v Wuhane a v provincii Hubei (a aj obmedzenia v ďalších provinciách) mali za následok obrovské ekonomické straty, ale zachránili obrovský počet životov!

 

Keby vedenie Číny razantne a vedecky-účinne nezasiahlo a vírus by sa masovo rozšíril do celej Číny, zdravotný systém by skolaboval, a počet obetí by dosiahol milióny! Takto problém, ktorý vznikol v Číne, si doma vyriešili za dva mesiace s minimálnymi stratami na životoch.

Preto my komunisti budúcej CP-II.BR s hlbokou úctou obdivujeme a gratulujeme KS Číne za záchranu miliónov životov!

 

Nedá mi, aby som nepripomenul, ako charakterizovali, vo svojej morálnej degenerovanosti, komunistický zázrak vyriešenia problému vírusu, kapitalistickí bojovníci za ľudské práva:

Kenneth Roth, výkonný riaditeľ organizácie Human Rights Watch (organizácia Dodržiavania ľudských práv) vyhlásil: „Pekným, typickým príkladom rozhodovania Čínskej komunistickej strany je Peking, ktorý namiesto toho, aby sa usiloval o transparentný a cielený prístup ku koronavírusu v Wuhane, ktorý vyžaduje verejné zdravie a ľudské práva, obmedzí pohyb 35 miliónov ľudí.“ The Guardian v Británii uverejnil článok za článkom, ktorý napádal čínske metódy zaobchádzania s ľuďmi v súvislosti s vírusom. Ale 20. marca 2020 musel konečne pripustil: „Zdá sa, že prísne cestovné obmedzenia a požiadavky na sociálne vzťahy mali želaný účinok.“

 

Vírus COVID-19 odhalil kapitalistické ľudské práva v plnej nahote. Nie je to právo na život, ale je to právo na maximálny zisk!

 

Už v polovici februára 2020 bolo jasné, že Čínsky postup proti šíreniu vírusu je účinný. Preto ten istý postup mali zopakovať ostatné štáty sveta. V prvom kroku mali izolovať komunistickú Čínu od ostatného sveta a začať hľadať doma prípadné ohniská nákazy vírusom. V druhom kroku mali izolovať ohniská vírusu, t.j. zaviesť tam čínsku karanténu, kde by každý mal „domáce väzenie“, pričom by sa zastavila výroba a väčšina biznisu až dovtedy, pokiaľ by sa problém s vírusom nevyriešil.

 

Nestalo sa tak z dvoch hlavných dôvodov.

Prvý a hlavný dôvod:

je v demokratických voľbách kapitalistického typu, kde do rozhodujúcich funkcií sú vo veľkej väčšine volení ľudia absolútne nekompetentní, neschopní riešiť závažné problémy (až na výnimky), ale sú to majstri v táraní okolo ľudských práv homosexuálov, lesbičiek, genderu, domácich zvieratiek, nedodržiavaní ľudských práv v komunistickej Číne, zasahovania Putina do…, atď… Stačí sa pozrieť na ich diletantskú politiku v prípade imigrantov do Európy a riešenie problémov s vírusom COVID-19.

Tento hlavný problém vyplýva z toho, že masa ľudí, absolútnych laikov v politike, v geopolitike, v zdravotníctve, v priemysle, školstve, vede, technike, v kultúre, atď… volí ľudí, ktorí by mali o tom rozhodovať.

My komunisti z budúcej CP-II.BR považujeme „slobodné demokratické voľby“ kapitalistického typu za tragédiu, za zločin proti ľudskosti, ktorý len v prípade vírusu COVID-19 si vyžiadal doteraz (3.4.2020) viac ako 50000 obetí. My považujeme „slobodné demokratické voľby“ za „demokratické“ mentálne škodlivé blúznenie, ktoré je určované Segregovaným vyvoleným hamburgerom zdôrazňujúc neotrasiteľnú vieru v kapitalistickú demokraciu. Podobné mentálne škodlivé blúznenie vládlo v Západnej Európe počas 350 rokov pálenia bosoriek, určované neotrasiteľnou vierou v Boha.

Humanita volebného systému a výber odborníkov do štruktúry riadenia v komunistickej Číne je radikálne iný ako v kapitalizme, čo sa prejavuje už 70 rokov v jej úspešnom rozvoji a prejavilo sa to aj vo vedeckom zvládnutí „Vojne ľudu proti vírusu“. Prezentovať čínsky výber odborníkov majú naše médiá zakázané, lebo by to narušilo výchovu antikomunistických vykadencov. Čínsky volebný systém nebudem rozpisovať; nech sa Vykadenci stále vytešujú v ich slobodných demokratických voľbách.

 

Druhý dôvod (ako už mnohí opísali):

že vo väčšine kapitalistických krajín nezaviedli účinný čínsky postup proti vírusu je, že súčasná kapitalistická spoločnosť nepovažuje za najdôležitejšie ľudské právo – právo na život, ale preferuje ľudské právo na maximálny zisk!

To bol dôvod, prečo v Južnej Kórei, v Japonsku, v Taliansku, Nemecku, Francúzsku, USA… neposlali ľudí do karantény a nezastavili ihneď výrobu, keď zistili prvé údaje o nákaze a prvé ohniská nákazy, pretože elitná trieda by prišla o pravidelné zisky. Urobili to až vtedy, keď už bolo jasné, že mnoho ľudí ochorie a mnoho zahynie, čo by im spôsobilo väčšie straty, ako keď ľudia pôjde do karantény.

 

Vírus COVID-19 odhalil ešte tajomstvo kapitalistického zdravotníctva a zdravotníctva v komunistickej Číne.

 

 

Ako je vidieť z hornej časti obrázku (modrý), USA dávajú 16,9% z HDP na zdravotníctvo. Je to najviac na svete. Vidieť, že obchodovanie so zdravím človeka je veľký ziskový biznis. Nemecko 11,2%, Francúzsko 11,2 %, Slovensko 6,7%, Rusko 5,3% a Čína 5,0% z HDP. Komunistická Čína dáva na zdravotníctvo v HDP len ~30% v porovnaní s USA (=100%)!

 

Ako je vidieť z dolnej časti obrázku (červený), Výdavky na zdravotníctvo na jednu osobu v USA v roku 2018 boli 10 586 dolárov (USD). Je to najviac na svete. Opäť vidieť, že obchodovanie so zdravím človeka je veľký ziskový biznis. Výdavky na osobu za rok 2018 boli: Nemecko ~6000 USD, Francúzsko ~6000 USD, Slovensko 2290, Rusko 1514 a Čína 688 USD. Komunistická Čína dáva na zdravotníctvo na jednu osobu len 6,5% z toho čo dávajú USA!

 

Aké sú výsledky, keď investície do zdravotníctva mali ukázať ich efektivitu? Pozri obrázok nižšie. https://www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1Bw

 

Fakty dokazujú, že v prípade Číny, to je komunistický zázrak efektivity vynaložených peňazí na zdravotníctvo, kde dnes majú už 94% vyliečených (76577 z 81522 ľudí), počet obetí 3322, počet denne nakazených v Číne je okolo 0-4 osob, úmrtí 5-10 denne. Majú okolo 50 nakazených, ktorí prišli zo zahraničia a sú umiestnení v karanténe. V súčasnosti v Číne je len 1727 nakazených! https://www.chinadaily.com.cn/china/special_coverage/2020latestdata

 

Fakty dokazujú, že v  prípade USA, to je kapitalistická tragédia neefektívneho vynaloženia peňazí na zdravotníctvo, kde dnes (3.4.2020) majú už 245 616 nakazených, 10403 vyliečených a 6095 obetí. Podobne to je aj u niektorých kapitalistických štátov.

 

Údaje porovnania výsledkov Čínskeho a USA zdravotníctva by boli ešte strašnejšie pre USA, keby sme údaje normovali na počet obyvateľov Číny a USA. Kde počet obyvateľov v Číne je 4,3 x vyšší, ako v USA.

 

Záverom, keď to trošku preženiem, tak fakty na obrázkoch dokazujú, že úlohou kapitalistického zdravotníctva proti komunistickému je vycicať z ľudí aj poslednú kvapku krvi pre akcionárov a keď ich treba liečiť tak ich nechať zomrieť aj s doktormi a sestričkami.

 

Karol Ondriaš,

200403

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 277010x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie