Založ si blog

Priebežné výsledky súboja komunistickej Číny s kapitalistickými USA o vírus COVID-19

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my, komunisti z budúcej CP-II.BR:

 

Preambula:

 

Absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera a jeho tvrdého jadra koalície zločincov je založená len a len na neobmedzenom súkromnom vlastníctve a kapitálu. Preto majú len jedného smrteľného nepriateľa. Sú to komunistické strany, ktoré majú v programe znárodnenie majetku Segregovaného Vyvoleného hamburgera, alebo jeho radikálne obmedzenie (ako napríklad budúca CP-II.BR). Preto Segregovaný Vyvolený hamburger pomocou masmédií vyrába mentálnych Vykadencov, ktorí majú nenávidieť socializmus, komunistické strany a komunistov, a budú v mene „humanity“ chrániť záujmy Segregovaného Vyvoleného hamburgera aj s nasadením života. Na Slovensku je to takto už 30 rokov. Skrátka, Vykadenci sú jedným z hlavných pilierov na ktorých stojí a padá moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera.

 

Ročná história súboja „nadradenej rasy“ s „menejcennou rasou“.

 

Pred vírusom COVID-19, pred rokom 2020, súboj „nadradenej a menejcennej rasy“ bol v oblasti supermanov, ktorých sme denne videli vo filmoch zo západnej produkcie. Kladní hrdinovia „nadradenej rasy“, elitní agenti CIA, FBI, špeciálne vojenské jednotky, dokonca aj Superman, Spideman… často bojovali a vždy porazili záporných hrdinov „menejcennej rasy“, ktorí boli často z Ruska alebo z Ázie, ktorí obchodovali s ľuďmi, s drogami, rádioaktívnym materiálom, bombami, biologickými zbraňami… Výsledok súboja bol vždy ten istý: predstaviteľ dobrej „nadradenej rasy“ zničil zlého predstaviteľa „menejcennej rasy“ a tým zachránil dobrú západnú civilizáciu.

Potvrdzuje to aj vedecká správa z USA z roku 2019, ktorá došla k záveru, že zdravotnícky systém USA je najlepší na svete a je najlepšie pripravený na pandémiu:

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/04/02/komunisticka-cina-verzus-usa-virus-covid-19-vedecke-spravy-verzus-experimentalne-fakty/

Potvrdzovali to aj obrovské náklady na zdravotníctvo v USA oproti komunistickej Číne, ktoré zaručovali výhru USA nad Činov vo všetkých zdravotníckych parametroch.

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/04/03/ako-virus-covid-19-odhalil-dodrziavanie-ludskych-prav-a-ucinnost-nakladov-na-zdravotnictvo-v-komunistickej-cine-a-v-usa/

 

Aká je realita? Aké sú priebežné výsledky reálneho súboja „nadradenej rasy“ s „menejcennou rasou“ o vírus COVID-19 (hranica je niekde na Morave?)?

 

Realita počtu nakazených a obetí vírusu CIVID-19 v USA, ako modelového kapitalisticko-politicko-ekonomického systému, je strašná. Dňa 15.4.2020 počet nakazených bol 615302 a počet obetí 26114. Tieto čísla je potrebné vynásobiť x 4,26 (čo je pomer obyvateľov Číny ku USA) aby sme ich mohli porovnať s Čínou. Prepočítané na počet obyvateľov Číny počet nakazených v USA je 2,62 milióna a počet obetí 111254; a tieto čísla budú stále rásť.

Realita počtu nakazených a obetí vírusu CIVID-19 v Číne, ako modelového socializmu s čínskymi charakteristikami: dňa 15.4.2020 bola 82295 nakazených a 3342 obetí; a tieto čísla rastú už mesiac veľmi zanedbateľne.

 

Výsledky v polčase súboja Čína:USA sú nasledovné:

32 x viac nakazených v USA, ako v Číne; Čína vyhráva nad USA 32 : 1.

33 x viac obetí v USA, ako v Číne; Čína vyhráva nad USA 33 : 1.

My z CP-II.BR predpokladáme, že na konci zápasu pomer môže byť až 50:1.

 

Z výsledkov vyplýva neuveriteľne profesionálny a efektívny zdravotnícky systém v komunistickej Číne oproti USA. Je to aj napriek tomu, že v USA (r. 2018) dávali na zdravotníctvo 16,9% z HDP, pričom v Číne len 5% z HDP. Výdavky na zdravotníctvo na jednu osobu v USA v roku 2018 boli 10 586 dolárov (USD). Je to najviac na svete. Výdavky na zdravotníctvo na jednu osobu v Čína 688 USD. Komunistická Čína dáva na zdravotníctvo na jednu osobu len 6,5% z toho, čo dávajú USA!

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/04/03/ako-virus-covid-19-odhalil-dodrziavanie-ludskych-prav-a-ucinnost-nakladov-na-zdravotnictvo-v-komunistickej-cine-a-v-usa/

Podobné, i keď viac alebo menej radikálne výsledky by sme dostali porovnaním Číny s krajinami Západnej Európy prepočítané na počet obyvateľov Číny.

 

Pandémia vírusu COVID-19 vo svete a komunistický zázrak v Číne vyriešenia problému s vírusom je novou výzvou pre kapitalistické vlády, politikov a masmédiá pri zabezpečení výroby dostatočného množstva antikomunistických mentálnych Vykadencov.

 

Vidieť to denne v masmédiách, kde sa obviňuje Čína od výroby vírusu, zatajovania poznatkov o víruse, klamania v počte nakazených a obetí, ovplyvňovaní WTO, účelového získavania vplyvu v Európe a vo svete…

T.J. mnohé kapitalistické krajiny a ich politici hľadajú chybu v Číne a nie u seba.

 

Len poznamenávam, že najprestížnejší vedecký časopis NATURE sa 7.4.2020 ospravedlnil Číne za spájanie vírusu COVID-19 s Wuhanom a s Čínou.

 

Komunistická Čína, kde ekonomika už funguje na plné obrátky, dodávkami zdravotníckeho materiálu do celého sveta tam zachránila veľa životov (možno až  ~>milión?).

Myslíme si, že aj tento fakt prispeje k tomu, že sa zvýši nenávistná zúrivosť antikomunistických vodcov, politikov a masmédií proti úspechu komunistickej Číny a zosilní sa mentálna výroba antikomunistických Vykadencov na celom ideovom fronte.

 

Skoro som zabudol pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

1.) Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.

2.) Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.

3.) Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

4.) Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie.

5.) Pravda: Naproti tomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Karol Ondriaš,

200415

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283541x
Priemerná čítanosť článkov: 3458x

Autor blogu

Kategórie