Založ si blog

Oslavy 1. Mája–sviatku práce v komunistickej Číne verzus Deň bombardovania v euroatlantickej civilizácii

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

V komunistickej Číne si prácu všetkého druhu veľmi vážia. Oslavy 1. Mája, ako medzinárodného sviatku pracujúcich a práce, trvajú často viac ako 1 deň. Číňania si uvedomujú, že všetky úspechy, ktoré dosiahli, dosiahli tvrdou poctivou prácou.

 

Xi, generálny tajomník Ústredného výboru Komunistickej strany Číny, v predvečer 1. Mája 2020 vyjadril úprimné pozdravy pracujúcim všetkých etnických skupín v krajine a povzbudil ich, aby viac prispievali k boju proti COVID-19, ako aj k podpore hospodárskeho a sociálneho rozvoja prostredníctvom tvrdej práce.

 

Počas komunistického zázraku, socializmu 1948-1990, podobné pozdravy aj na Slovensku zasielali pracujúcim najvyšší štátni predstavitelia. Počas osláv 1. Mája pred tribúnov defilovali pracujúci jednotlivých slovenských podnikov, družstiev a spoločenských organizácií, kde sa komentovali-sumarizovali úspechy každého podniku, družstva alebo spoločenskej organizácie za posledný rok. Konkrétne sa uvádzali čísla, ako napríklad, koľko topánok konkrétny podnik vyrobil, koľko iný podnik postavil a odovzdal bytov, atď… Dnes socialistická spomienka na socialistické 1. Máje je zakázaná. Zákaz súčasťou výroby antikomunistických mentálnych vykadencov, ktorí sa nesmú dozvedieť nielen úspechy, ale ani názvy podnikov, ktoré boli vybudované v danom meste alebo regióne počas komunistického zázraku 1948-1989.

https://karolondrias.blog.pravda.sk/2016/04/30/co-televizie-ta3-markiza-rtvs-nesmu-prezradit-o-komunistickych-oslavach-1-maja/

 

Verím, že aj naša prezidentka a najvyšší vládni predstavitelia si vážia poctivú prácu viac, ako mafiánske intrigy, a vyjadrili úprimné 1. Májové pozdravy pracujúcim všetkých etnických skupín na Slovensku. Neverím, že by na to zabudli a oslavovala Deň bombardovania.

 

Priznám sa, mám veľké medzery vo vzdelaní, preto ani neviem kedy euroantlantická civilizácia, ako protipól osláv 1. Mája, oslavuje svoj Deň bombardovania. Euroatlantická civilizácia je presvedčená, že bombardovaním dosiahla veľa úspechov v budovaní svojej civilizácie, dokonca viac, ako Číňania poctivou prácou.

 

Neviem, kedy protagonisti euroatlantickej civilizácie oslavujú svoj Deň bombardovania, ale predpokladám, že to môže byť deň začatia bombardovania:

Juhoslávie, Líbye, Afganistanu, Iraku, Sýrie, Vietnamu, Kambodži, Laosu, Panamy…….

http://karolondrias.blog.pravda.sk/files/2013/09/Zoznam-obeti-zlocinov-USA-po-1945-130901.pdf

Nepredpokladám, že budú oslavovať každý deň, keď niekde začali bombardovať, lebo neviem, či by im stačil kalendár.

 

Záverom, my vzdelaní a rozhľadení občania budúcej CP-II.BR zasielame súdružský pozdrav všetkým ľudom, ktorí hrdo oslavujú 1. Máj, ako sviatok pracujúcich, a nie Deň bombardovania.

 

Na oživenie môjho blogu, by som prosil aspoň jedného antikomunistického mentálneho vykadenca, aby opäť v diskusii riadne zakadil. Vždy mi to urobí radosť, len nesmiem prezradiť prečo.

 

Karol Ondriaš

200501

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

SR Košice prezidentka návšteva Gymnázium Poštová KEX

Čaputová: Východné Slovensko je špecifické a nesmierne životaschopné

23.04.2024 17:25

Tento týždeň úraduje z druhého najväčšieho mesta Slovenska v rámci výkonu svojho mandátu poslednýkrát.

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283070x
Priemerná čítanosť článkov: 3452x

Autor blogu

Kategórie