Založ si blog

Sviatočný slovenský Majdan – Podpísanie Deklarácie o zahraničnom politickom smerovaní Slovenska 9. 5. 2020

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Dnes 9.5.2020 o 11.15 h v Bratislave najvyšší predstavitelia Slovenska podpísali Deklaráciu o zahraničnom politickom smerovaní Slovenska.

 

Ako to vidíme my, vzdelaní a zodpovední občania budúcej CP-II.BR:

 

I keď text deklarácie je pre Plebs tajný, predpokladáme:

Podpísanie deklarácie je len z ďalších dôkazov, prečo bolo potrebné odstrániť vládu p. R. Fica od moci a zvolenie úplne neznámej osoby za prezidentku SR.

 

Deklaráciou sa Slovensko lokajsky prihlásilo ku Euroatlantickej civilizácii a potvrdilo záväzok, že poslušne urobí všetko aj s nasadením všetkých občanov v boji proti Rusku a komunistickej Číny (Podpísalo podobnú deklaráciu Slovensko ku Hitlerovi?).

 

Podpísaním deklarácie sme sa na žiadosť Segregovaného Vyvoleného hamburgera po Ukrajine, Poľsku a pobaltských štátov pričlenili aj my ku plánovanej 7. Križiackej výprave do Ruska a Komunistickej Číny.

 

Najvyšší predstavitelia, aby potvrdili príslušnosť k „menejcennej rase“ nepoďakovali v deklarácii a ani v prejavoch sovietskej Červenej armáde za oslobodenie od fašizmu a nacizmu. Podpísaním deklarácie v deň oslobodenia, 9.5.2020, chceli aspoň čiastočne odčiniť prehru euroatlantickej civilizácie v roku 1945 od socialistického Sovietskeho zväzu.

 

Zatiaľ pre nás je text Deklarácie tajný, ale z prejavov najvyšších predstaviteľov vieme, že podstatou deklarácie je pevné ukotvenie Slovenska v Euroatlantickej civilizácii.

 

Čo to znamená?

 

Pre západoeurópsku civilizáciu sme boli posledných tisíc rokov (okrem komunistického zázraku 1948-1989) považovaní za „menejcennú“ rasu, ktorá sa tak aj náležite využívala.

Podpísaním deklarácie tento náš historický štatút má pokračovať aspoň ďalších tisíc rokov.

 

V prejavoch naši najvyšší predstavitelia zdôrazňujú, že máme byť hrdí, že sme súčasťou euroatlantickej civilizácie.

 

Asi tým myslia nasledovné príklady:

 

– hrdí na západoeurópske vzájomné zabíjanie sa v 30 ročnej vojne kvôli majetku.

– na 350 ročné pálenie bosoriek.

– na 400 ročné drancovanie a kolonizáciu celého sveta kvôli maximalizácii zisku.

– na 300 ročné chytanie a predaj otrokov, a udržiavanie otroctva kvôli maximalizácii zisku.

– za zorganizovanie I. Svetovej vojny za účelom vzájomného sa zabíjania a rozdeľovania územia kvôli maximalizácii zisku.

– za zorganizovanie v II. Svetovej vojny za účelom vzájomného sa zabíjania a zničenie Sovietskej socialistickej civilizácie a Slovanov vo svete.

– za súčasnú studenú vojnu, sankcie proti Rusku a komunistickej Číne.

 

– máme byť hrdí, že na Slovensku po 40 rokov komunistického zázraku (1948-1989), po roku 1989 euroatlantická civilizácia nám zničila poľnohospodárstvo, priemysel, vedu, kultúru, vzdelanie…

– že euroatlantická civilizácia nám zobrala banky, poisťovne, priemyselné podniky, médiá….

– že ako na oplátku nám za to doniesla nezamestnanosť, bezdomovcov, narkomániu, vraždy na objednávku, vyberanie odpadkov, žobrákov, detskú prostitúcie, exekútorov, mediálny hnoj…

– a hlavne hrdí na to, že nás odsúdila na štatút menejcennej rasy, s ktorou si každý môže robiť čo chce (napríklad podpíšeme akúkoľvek predloženú deklaráciu).

 

Ale my, vzdelaní a zodpovední občania budúcej CP-II.BR to nevidíme takto čierne, pretože:

 

– politická, ekonomická, vzdelanostná a humánna sila socialistickej civilizácie v komunistickej Číne stále rastie; Preto aj euroatlantická civilizácia tlačí na ďalšie a ďalšie deklarácie.

– Euroatlantická civilizácia je výborná v kolonizovaní a v zhrabovaní cudzieho majetku, čo s rozvojom informatiky a vzdelania vo svete, už ide ťažšie.

– Euroatlantická civilizácia v kyber súboji s Ruskom a komunistickou Čínou musí vyrábať čoraz viac mentálnych antikomunistických vykadencov.

Nás z CP-II.BR teší, že vykadenci v súboji s humánnym, vzdelanostných a volebným systémom v komunistickej Číne nemajú šancu.

 

Skoro som zabudol preambulu:

 

Absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera a jeho tvrdého jadra profesionálnej koalície zločincov je založená len a len na neobmedzenom súkromnom vlastníctve a kapitálu. Preto majú len jedného smrteľného nepriateľa. Sú to komunistické strany, ktoré majú v programe znárodnenie majetku Segregovaného Vyvoleného hamburgera, alebo jeho radikálne obmedzenie (ako napríklad budúca CP-II.BR). Preto Segregovaný Vyvolený hamburger pomocou masmédií vyrába mentálnych Vykadencov, ktorí majú nenávidieť socializmus, komunistické strany a komunistov, a budú v mene „humanity“ chrániť záujmy Segregovaného Vyvoleného hamburgera aj s nasadením života. Na Slovensku je to takto už 30 rokov. Skrátka, Vykadenci sú jedným z hlavných pilierov na ktorých stojí a padá moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera.

 

Nesmiem zabudnúť pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

1.) Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.

2.) Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.

3.) Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

4.) Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie. Tento zákon sa uplatňuje v plnej nahote počas pandémie kononavírusu.

5.) Pravda: Naproti tomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Na oživenie môjho blogu, by som prosil aspoň jedného antikomunistického mentálneho vykadenca, aby opäť v diskusii riadne zakadili. Vždy mi to robí radosť, len nesmiem prezradiť prečo.

 

Karol Ondriaš

200509

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 277058x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie