Založ si blog

Lukašenko verzus Impérium morálneho úpadku?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Dňa 9.8.2020 sa uskutočnili v Bielorusku prezidentské voľby, ktoré  Lukašenko vysoko vyhral a získal až 80% hlasov a opozičná kandidátka len 10% hlasov.

 

Ako zareagoval na to Segregovaný Vyvolený Hamburger, ktorý už dávno má pripravený podrobný plán na kolonizáciu a zničenie Bieloruska, ako slobodnej krajiny a zaradenie ho do amerického protektorátu? V pláne, kde je štandardne: rozkradnúť štátom vlastnenú pôdu, priemysel, banky poisťovne, zničiť kultúru, vedu, vychovať bieloruského moderného otroka fungujúci v mentálnom rozsahu domáceho zvieratka … Podobne ako sa stalo už v mnohých bývalých socialistických krajinách.

Na Ukrajine to došlo až tak ďaleko, že mladé Ukrajinky, aby sa uživili, donosia deti západných demokratov (čo bol problém v súčasnosti, keď v dôsledku koronavírusu, narodené deti pre západniarov na Ukrajine museli skladovať v hoteloch).

 

Voľne vyberám niektoré myšlienky z článku Caitlin Johnstone: Belarus: Imperialists run the same tired old script day after day (Bielorusko: Imperialisti postupujú dennodenne podľa toho istého už unaveného návodu). http://www.informationclearinghouse.info/55457.htm

 

Už pred dvoma mesiacmi, 16.6.2020, americký  Moon of Alabama

https://www.moonofalabama.org/2020/06/belarus-a-us-sponsored-color-revolution-is-underway.html

publikoval článok s názvom „V Bielorusku – prebieha americká sponzorovaná farebná revolúcia“,  v ktorom sa dokumentujú všetky náznaky toho, že jeho väzba s Ruskom bude čoskoro odstránená protestmi opozície voči Lukašenkovi.

Píše sa v ňom napríklad, že 9. augusta sa v Bielorusku budú konať prezidentské voľby. Lukašenko urobí, čo bude v jeho silách, aby znovu vyhral. Farebné revolúcie sa zvyčajne začínajú kontroverznými voľbami. Výsledky sú verejne spochybňované ešte pred začiatkom volieb. Keď výsledky konečne dorazia, západné médiá budú tvrdiť, že sa líšia od očakávaní, ktoré vytvorili, a preto musia byť falšované. Ľudia budú tlačení do ulíc, aby protestovali. Na zvýšenie chaosu môžu byť najatí ľudia strieľajúci na políciu a na demonštrantov, ako to bolo na Ukrajine. Vzbura končí, keď je odstránený demokraticky zvolený kandidát a nahradený americkou poslušnou bábkou.

 

Len v roku 2019 USA-National Endowment for Democracy (USA-Národná nadácia pre demokraciu) financovala v Bielorusku najmenej 34 projektov a organizácií. Samozrejme USA to nerobia z dobročinnosti, ale za účelom ovplyvňovania udalostí.

Premývanie mozgov, hlavne mládeže, v Bielorusku a dosadenie názorov na výsledky volieb v Bielorusku boli urobené už dávno pred voľbami. Takže v deň volieb ich stačilo len naštartovať, čoho sa zúčastnili politici a médiá vo všetkých amerických protektorátoch sveta.  Takže všetko sa opäť rozvíjalo podľa rovnakých starých vzorcov, ktoré sú už tak únavné a opakujúce sa, že tí, ktorí majú ucho pri zemi, ich môžu predvídať skôr, ako k nim dôjde. Tieto vzorce navodzujú „všeobecnú pravdu“, že zničiť všetky národy, ktoré sú proti svetovému impériu  je úplne normálne a svetské.

 

Chvála bohu, impérium už nevie nič iné vymyslieť a jeho vojenská sila bude slabnúť.

 

Verejne propagované heslá, ako: „To, čo sa deje v Bielorusku, je absolútne neakceptovateľné; Slovenskí poslanci chcú nové voľby v Bielorusku; EU hovorí o sankciách; Treba sa zbaviť Lukašenka – posledného európskeho diktátora; Lukašenko je diktátor, lebo nechce dobrovoľne odstúpiť“… hovoria niečo jednoduché a podstatné:

 

Podstatné je, že všetky tieto vyhlásenia hovoria len jedno heslo:

Morálne degenerovaní členovia „slobodného sveta“ spojte sa proti zlému Lukašenkovi!

 

V minulom storočí heslo západnej civilizácie na kolonizovanie Východu bolo prakticky to isté:  Morálne degenerované obludy všetkého druhu spojte sa proti zlým Boľševikom!

 

 

Ako tento krok svetových demokratických lídrov vidíme my vzdelaní a zodpovední občania z budúcej CP-II.BR:

 

Myslíme si, že vyššie uvedené heslá najviac ovplyvňujú ľudí (programovateľné biologické stroje), veriace nadprirodzené sily, s čím výrobcovia hesiel aj počítajú.

 

Myslíme si, že budovanie ríše centralizovanej v USA tým, že absorbuje každý národ, ktorý bojuje o udržanie svojej vojenskej, finančnej, hospodárskej alebo zdrojovej suverenity už dlho nevydrží. Je to dokonca dvojsečná zbraň.

 

Budovať totalitné impérium, politickú a vojenskú silu na ľuďoch, ktorí majú morálne vykadené mozgy (ako to použil v 2. Sv. vojne Hitler) vo vojenskej konfrontácii dlho nevydrží. Je to taktiež dvojsečná zbraň.

 

Musím končiť, lebo chcem zistiť, ako stúpla medzi-ročná priemyselná produkcia v júli 2020 na Slovensku, EU a USA v porovnaní s komunistickou Čínou, kde stúpla +4,8%.

 

Len pre zaujímavosť, HDP v druhom štvrťroku (Q2) v porovnaní s rokom 2019 stúpol v Komunistickej Číne +3,2%.

Naproti-tomu HDP v USA klesol -32,9%; na Slovensku -12,1% a v EU – 11,9%.

 

Z rastu ekonomiky pre nás vzdelaných a zodpovedných občania z budúcej CP-II.BR vyplýva, že impérium bude mať menej peňazí na premývanie mozgov, farebné revolúcie a rinčanie zbraňami. A hlavne nás teší, že Komunistická Čína vyhráva na celej čiare.

 

My vzdelaní a zodpovední občania z budúcej CP-II.BR sa už tešíme na ekonomické výsledky v USA, na Slovensku a v EU v porovnaní s Komunistickou Čínou s tretím štvrťrokom Q3 2020!

 

Karol Ondriaš

200816

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283336x
Priemerná čítanosť článkov: 3455x

Autor blogu

Kategórie