Založ si blog

Demokrati alebo Morálne degenerované obludy?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Dňa 9.8.2020 sa uskutočnili v Bielorusku prezidentské voľby, ktoré  Lukašenko vysoko vyhral a získal až 80% hlasov a opozičná kandidátka len 10% hlasov. Tí, korí nevolili Lukašenka, podľa notoricky opakovaného scenára od Segregovaného Vyvoleného Hamburgera vyšli do ulíc a demonštratívne vyhlásili, že voľby boli sfalšované a žiadali Lukašenka aby odstúpil a dokonca žiadali, aby opozičná kandidátka bola prezidentkou. Samozrejme, demonštranti podľa pripraveného scenára robili neporiadok až takého stupňa, že polícia musela proti ním tvrdo zakročiť.

 

A potom sa stalo opäť niečo nevídané!

 

Demokratickí lídri vo „vyspelom“ kapitalistickom svete, oháňajúci sa demokraciou na každom kroku, namiesto toho, aby zdôrazňovali a presadzovali, že slobodné a tajné demokratické voľby a podriadenie sa ich výsledku je základom demokracie, postavili sa na stranu demonštrujúcich proti Lukašenkovi. Išli až tak ďaleko, že demokraticky zvoleného prezidenta nazvali diktátorom.

Takto opäť ukázali, že súčasní demokrati sú zásadne proti akejkoľvek demokracii a tvrdo presadzujú záujmy Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ako vodcu kapitalistického kanibalizmu.

 

Ako tento krok svetových demokratických lídrov vidíme my vzdelaní a zodpovední občania z budúcej CP-II.BR:

 

My si myslíme, že je potrebné  vedecky preskúmať:

– či demokrati, ako hlavný pilier súčasnej civilizácie, sú morálne degenerované obludy a naopak.

– či demonštranti na anti-demokratických majdanoch podporovaní demokratmi, sú len médiami účelovo vychované ovce a naopak.

– čo majú spoločné demonštranti na „demokratických majdanoch“ s Hitlerovou mládežou, jej taktikou a cieľmi.

– či sa podarí takýmito demonštráciami Segregovanému Vyvolenému Hamburgeru vytvoriť degenerovanú civilizáciu na celom svete.

– či Komunistická Čína dokáže zabrániť Segregovanému Vyvolenému Hamburgeru vytvoriť degenerovanú civilizáciu na celom svete. My komunisti už vieme odpoveď – áno, dokáže.

 

Karol Ondriaš

200813

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280265x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie