Založ si blog

CP-II. BR-06 a Digitálne peniaze

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

V súčasnosti v kapitalizme moc jednotlivca alebo koalície ľudí často pramení z množstva legálnych, ilegálnych, skutočných, alebo fiktívnych peňazí, ktoré vlastnia.

 

Okrem peňazí v legálnej ekonomike v kapitalizme hrajú významnú negatívnu rolu aj peniaze zo „šedej“ ekonomiky získané vojnami, prevratmi, predajom drog, ľudí, orgánov, zbraní, prostitúcie, korupcie…. a peniaze nedotknuteľných elít.

Pritom množstvo ilegálnych peňazí z produkcie šedej ekonomiky je obrovské. Vo svete sa šedá ekonomika odhaduje až na 30% celkovej ekonomickej produkcie. USA sa odhaduje na 2250 – 2500 miliárd US dolárov ročne (8% – 12% hrubého domáceho produktu) (1,2,3,4).

Ilegálna šedá ekonomike je jeden z pilierov súčasného kapitalizmu a zločinov proti ľudskosti, ktoré kapitalistický systém nielenže nevie vyriešiť, ale mnohé koalície kapitalistov z nej profitujú.

 

Ako to chceme riešiť my vzdelaní a zodpovední občania z budúcej CP-II.BR:

 

Riešenie je veľmi jednoduché.

V programe budúcej CP-II.BR je zavedenie jednotnej svetovej meny, kde by neboli fyzické peniaze a ani žiadne iné peniaze, ale existovali by len digitálne peniaze VIL.

Tieto digitálne peniaze nebudú mať nič spoločné so súčasnými „digitálnymi“ peniazmi, ako napríklad Bitcoin….

 

Digitálne peniaze zavedené budúcou CP-II.BR budú nasledovné:

 

Predbežný názov digitálnych bankoviek bude VIL.

Každá emitovaná digitálna bankovka VIL bude mať rodné číslo.

Napríklad:

– každá emitovaná bankovka v hodnote 1 VIL bude mať rodné číslo.

– každá emitovaná bankovka v hodnote 2 VIL bude mať rodné číslo.

až ….

– každá emitovaná bankovka v hodnote 1 000 000 000 000 VIL bude mať rodné číslo.

 

Týmto spôsobom bude možné pomocou rodných čísel VIL elektronicky kontrolovať obeh všetkých bankoviek vo svete a kde sa danú dobu nachádzajú.

Tento systém kontroly by automaticky odstránil šedú ekonomiku a súčasné zločiny proti ľudskosti, ako napríklad: vyvolávanie vojen, prevratov, vymývanie mozgov, predaj drog, ľudí, orgánov, zbraní, prostitúcie, korupcie…. a súčasné nedotknuteľné elity by stratili moc.

 

Odvážia sa vládcovia súčasného kapitalistického kanibalizmu zaviesť digitálne peniaze VIL?

 

V žiadnom prípade nie, pretože súčasné nedotknuteľné kapitalistické elity už kontrolujú toky vašich peňazí, lenže za účelom ich súkromného zisku, pričom informácie využívajú napríklad na vyvolávanie vojen, prevratov, vymývanie mozgov, predaj drog, ľudí, orgánov, zbraní, prostitúcie, korupcie…. a tým si upevňujú ešte viac svoju nedotknuteľnú moc.

 

Karol Ondriaš

200827

 

1.) https://www.investopedia.com/articles/markets/032916/how-big-underground-economy-america.asp

2.) https://www.dickinson.edu/news/article/3136/understanding_the_shadow_economy

3.) http://ftp.iza.org/dp6423.pdf

4.) https://www.imf.org/external/pubs/ft/issues/issues30/

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283685x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie