Založ si blog

Zabijak ‘Comrade Duch‘ z Červených Kmérov verzus skutoční profesionálni zločinci v Kambodži

Dnes 2.9.202 na všetkých demokratických masmédiách oznámili, že Kaing Guek Eav známy ako zabijak Comrade Duch z Červených Kmérov, ktorí v rokoch 1975-1979 vraj má na svedomí 14000 obetí, zomrel.

Prekvapilo ma, že nikto z demokratov sa ani slovkom neopovážil spomenúť skutočných profesionálnych vojnových zločincov masakrujúcich všetko živé v tom období v Kambodži.

Na obrázku nižšie je mapa, ktorá ukazuje lokalizáciu 115273 cieľov a intenzitu bombardovania Kambodže (genocídu) bombardérmi USA od 4.10.1965 do 15.8.1973.

Z posledných (ale stále nekompletných) údajov z databázy „the Air Force USA“ o bombardovaní Kambodži vyplýva, že USA od  4.10.1965 do 15.8.1973 USA bombardovali Kambodžu účinnejšie, ako sa doteraz vedelo. Počas tohto obdobia vykonali 230 516 náletov a zhodili na Kambodžu 2 756 941 ton bômb na 113 716 cieľov. Podľa rozkazu bombardovali všetko čo lieta a všetko, čo sa hýbe. Pričom viac ako 10% cieľov bolo nerozlíšených. Bombardér B-52 plne naložený s 108 225 kg alebo 42 340 kg bombami počas kobercového náletu zhodil náklad  na plochu okolo 500×1500 metrov a spôsobil skoro absolútnu deštrukciu dediny. Z databázy vyplýva, že bombardovanie začalo štyri roky predtým, ako sa doteraz vedelo, t.j. nie za prezidenta USA Nixona, ale už za prezidenta Johnsona. USA zhodili na Kambodžu viac bômb, ako spojenci počas Druhej svetovej vojny, čo bolo len 2 milióny ton bômb zahrňujúc aj atómové bomby. To znamená, že Kambodža je pravdepodobne najviac bombardovanou krajinou v celej histórii ľudstva.

 

(História bombardovania Kambodže, Pol Pota a Červených Kmérov je popísaná v knihe: Bohovia súčasných mytológií na str. 51,http://www.ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=8&catid=47).

 

Ako píše Edward S. Herman (Professor Emeritus at the Wharton School, University of Pennsylvania), fínska vláda vo svojej štúdii odhaduje, že približne 600 000 ľudí zomrelo v prvej fáze americkej genocídy v Kambodži. A z krajiny utieklo 2 milióny utečencov. Michael Vickerey odhaduje, že v prvej fáze bolo zabitých 500 000 ľudí. Na konci prvej fázy dekády americkej genocídy, keď Červení Kméri zvíťazili a okupovali Phnom Penh v apríli 1975, Kambodža bola rozbitá a zničená krajina s roztrpčenou spoločnosťou na okraji masového hladomoru. Bola to krajina s nezasiatou úrodou, s obrovským počtom utečencov v okolí a vnútri hlavného mesta Phnom Penh. To bol výsledok americkej genocídy.

 

Dôkazy z oficiálnych odtajnených dokumentov USA v roku 1987 hovoria, že išlo o americký teror v Kambodži, ktorý doviedol Pol Pota k moci. „Oni používajú (bombardovanie) ako hlavnú tému propagandy,“ referoval riaditeľ operácie CIA 5. 2. 1973. Neboli to myšlienky komunizmu, ale kapitalistická genocída, čo postavili Červených Kmérov na nohy. A neskoršie, keď v januári 1979 vietnamské vojská oslobodili Kambodžu od útlaku Červených Kmérov, ktorí sa stiahli do džungle, USA začali podporovať Červených Kmérov ekonomicky, vojensky a politicky. Ako píše Edward S. Herman, On War Criminality and Impunity, odhaduje sa, že USA dali v priamej pomoci Pol Potovi 85 miliónov USD a vplývali na inštitúcie OSN, aby podporovali Červených Kmérov, čo ozdravilo Pol Potove sily po roku 1979.  (Ben Kiernan: Cambodia’s Missed Chance, Indochina Newsletter, Nov. – Dec. 1991.) Išlo o pomoc v sume 85 miliónov USD (od r. 1980 do r. 1986) ako to vyplýva z korešpondencie kongresového právnika Jonathana Winera, ktorý bol neskôr poradcom senátora  Johna Kerryho (demokrat, Massachusetts) v senátnom výbore pre zahraničné vzťahy a v americkej nadácii vietnamských veteránov…

 

Tieto riadky píšem preto, lebo som si všimol, že informačná totalita demokratických štátov a výroba mentálnych vykadencov, ktorí majú niekoho a niečo nenávidieť, sa dostala na vysoko profesionálnu úroveň.

Podobne aj všetci politickí predstavitelia a masmédiá vo vyspelých demokraciách prijali podmienky morálnej dekenerovanosti, ako nevyhnutný predpoklad účasti v mocenskom aparáte demokracie.

Dôkazom toho je, že nikto z nich sa neopovážil verejne hovoriť dôkazy o americkej genocídy v Kambodži. Nikto z nich nenavrhol, súdiť amerických predstaviteľov, ako vojnových zločincov na medzinárodnom súde v Haagu alebo v ICC v New Yorku.

Z toho jednoznačne vyplýva, že súčasná kapitalistická ideológia je zvrátená a dekenerovaná v porovnaní s Červenými Kmérmi.

Pripomína mi to vysoký morálny stupeň dekenerácie a zvrátenú ideológiu Hitlerovho Nemecka pred rozpútaním II. Svetovej vojny.

 

Veľmi by ma zaujímalo, či si priemerný antikomunistický bojovník za ľudské práva dokáže predstavil komunistickú analógiu americkej genocídy v Kambodži (alebo vo Vietname, alebo v Laose, alebo v Paname, alebo v Iraku, alebo v Afganistane, alebo NATO v Líbyi …).

 

Prestavme si, že by niektorý komunistický prezident, napríklad Gustav Husák za socializmu, nariadil bombardovať Dánsko, pretože robí niečo proti socializmu. Dánsko by sme bombardovali denno-denne 8 rokov. Každý deň by sme vykonali 81 náletov a denne by sme zhodili 968 ton bômb na Dánsko.

 

Viem si predstaviť ako by reagovala svetová demokratická a humánne verejnosť. Komunistický prezident by bol odsúdený medzinárodným súdom ako vojnový zločinec a všetky deti sveta by sa povinne učili v školách o tomto zločine komunizmu a zvrátenosti a degenerácii komunistickej ideológie.

 

Karol Ondriaš

200902

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283708x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie