Založ si blog

Neverím, že Európsky parlament je pokračovaním nemeckej Tretej ríše, alebo sa mýlim?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

V noci ma prebudilo nadšené tlieskanie. Zistil som, že to tlieskal Goebbels, nemecký minister propagandy. Dúfam, že to bol len sen.

 

Keď som už bol hore, reku pozriem správy, čo nového vo svete. Aké sú súčasné skóre v súboji „nadradenej rasy“ s „menejcennou rasou“?

Zaujímalo ma, s čím vyrazí do boja západoeurópska demokracia po neúspešnom Blitzkriegu v Bielorusku. Zistil som, že opäť nasadila do boja aj Európsky parlament.

Jasne to potvrdzujú jeho posledné uznesenia:

Dňa 17.9.2020 poslanci Európskeho parlamentu (EP) prijali uznesenie o situácii v Bielorusku, v ktorom neuznávajú výsledky bieloruských  prezidentských volieb z 9. augusta a odsudzujú bieloruské orgány za násilné potlačenie pokojných protestov. Za hlasovalo 574 poslancov, 37 bolo proti a 82 sa zdržalo hlasovania.

 

Ako to vidíme my vzdelaní občania z budúcej CP-II.BR:

 

Myslím si, že opäť nás udivila vysoká koncentrácia morálnych uchylákov a vysoký morálny úpadok väčšiny poslancov v EP.

Pred prezidentskými voľbami, Bielorusko požiadalo kontrolné orgány EÚ, aby sa zúčastnili kontroly regulárnosti volieb v Bielorusku. Všetky kontrolne orgány to odmietli, asi protokol Blitzkriegu do Bieloruska bol už napísaný.

Myslíme si, že uznesenie EP, ktoré neuznáva výsledky bieloruských  prezidentských volieb z 9.8.2020, bez akýchkoľvek dôkazov o podvode, je  učebnicový príklad prístupu „nadradenej rasy“ ku „menejcennej rase“, kde nadradená rasa má právo neuznať alebo uznať výsledky demokratických volieb v krajinách menejcennej rasy.

 

Dňa 17.9.2020 poslanci európskeho parlamentu prijali uznesenie, že po 5. 11.2020, keď vyprší staré funkčné obdobie Alexandra Lukašenka, nebudú ho ďalej uznávať ako prezidenta Bieloruska, aj keď bol demokraticky zvolený, ale budú uznávať bieloruskú nevolenú samozvanú Koordinačnú radu.

Myslíme si, že je to opäť učebnicový príklad prístupu „nadradenej rasy“ ku „menejcennej rase“, kde nadradená rasa má právo neuznať demokraticky zvoleného prezidenta v krajinách menejcennej rasy a dosadiť tam svoju bábkovú vládu (myslím si, že tomu by určíte zatlieskal aj Goebbels).

 

Morálna „vyspelosť“ väčšiny poslancov EP, ako hovorcov západoeurópskej civilizácie, ide až tak ďaleko, že v uznesení podporujú sankcie EÚ voči osobám (vrátane Lukašenka) zodpovedným za volebné podvody v Bielorusku (samozrejme bez akýchkoľvek dôkazov o podvodoch) a paradoxne odsudzujú zasahovanie Ruskej federácie do Bieloruska a preto chcú sprísniť sankcie EÚ voči Rusku. Vyzývajú prehodnotila vzťahy s Ruskom v súvislosti s otravou ruského opozičného politika Alexeja Navaľného, pretože fakty (ktoré neexistujú) naznačujú, že za útokom stáli ruské orgány.

 

Myslím si, že keby európski poslanci mali zdravý sedliacky rozum a vyznávali by aspoň minimálne morálne hodnoty, tak by prijali uznesenie odsudzujúce zasahovanie EÚ a EP do vnútorných záležitostí Bieloruska.

 

Ako to uzavierame my vzdelaní občania z budúcej CP-II.BR:

 

My vychádzame zo skutočnosti a myslíme si, že aby takéto uznesenia EP prijali občania EÚ ako spravodlivé a demokratické, musí by to byť len stádo idiotov nepoužívajúc mozog, ktoré v EÚ vychovali masmédiá. My z CP-II.BR týmto ďakujem masmédiám a európskym politikom za výchovu občanov EÚ, ktorí nepoužívajú mozog.

 

My z CP-II.BR sme na strane humánne-progresívnej civilizácie komunistickej Číny, kde občania pri posudzovaní reality musia používať mozog.

Myslíme si, že v súboji občanov, ktorí používajú mozog s občanmi, ktorí ho nepoužívajú, komunistická Čína vyhrá na celej čiare.

 

Konečne odpoveď:

Myslím si, že EP má mnohé prvky nemeckej Tretej ríše. Rozdiel je v tom, že nepotrebuje už vojakov, stačí, keď bude nekompromisne vyžadovať dodržiavanie zákonov kapitalistickej demokracie.

EP je úplne niečo iné, ako by bolo zasadanie parlamentu Tretej ríše. Markantný rozdiel je už v tom, že EP pri svojom krížiackom ťažení na Východ operuje slobodou a demokraciou, v dôsledku toho obsadil už Slovensko, Poľsko, Ukrajinu….

 

Karol Ondriaš,

200918

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 276981x
Priemerná čítanosť článkov: 3462x

Autor blogu

Kategórie