Založ si blog

Je Západná civilizácia len stádo idiotov alebo Rusi sú najhlúpejší ľudia na planéte?

Blog je voľne editovaný a doplnený článok od The Saker z

https://thesaker.is/russians-are-the-dumbest-most-incompetent-idiots-on-the-planet/

 

Dôkazov, že Rusi sú beznádejne hlúpi amatéri toho najhoršieho druhu je veľa.

 

Napríklad: Ruský bojový neuroparalitický smrteľný jed „Novičok“ nebol schopný nikoho zabiť, aj keď sa o to Rusi mnohokrát pokúsili. Snažili sa v Anglicku bezúspešne zabiť Skripaľa, keď ho predtým pustili v Rusku z väzenie. Nepomohlo ani, že rozhodili Novičok všade: na lavičku blízko Salisbury, na kľučku dverí Skripaľa, dokonca aj do fľaše parfumu, ktorú našiel miestny narkoman. Rusi boli absolútni amatéri vo výrobe a použití tejto smrteľnej ruskej bojovej látky, ktorá dokonca nezabila ani mačku a škrečka Skripala.

 

Človek by si myslel, že po tomto fiasku sa Rusi poučia, a dokážu svetu, že Novičok je kvalitná bojová smrtiaca látka, ktorú vedia profesionálne použiť na odstraňovanie nepohodlných protivníkov.

 

Preto sa rozhodli otráviť známeho „disidenta“ Alexeja Navalnyho.

Bohužiaľ, Rusi opäť zlyhali.

Nielenže použili presne ten istý „Novichok“, ako hovoria nemecké médiá, ale umožnili Navaľnemu s lietadlom núdzovo pristáť a Ruská tajná služba neurobila nič, aby zabránila sanitke priviesť Navaľnyho do nemocnice. Zrejme Ruská tajná služba nemá ani kompetencie zabrániť záchranu človeka, ktorého chce zabiť. Stačilo spôsobiť dopravnú zápchu, aby sa Navaľny nemohol načas dostať  do nemocnice.

Zrejme Ruská tajná služba je len stádo najhlúpejších amatérskych idiotov!

 

Čo je dokonca horšie, títo prekliati Ruskí doktori v Omsku zachránili život Navalnému podávaním atropínu, presne tou istou látkou, ktorou ho neskoršie liečili nemeckí doktori v Berlíne.

Ruská tajná služba si vôbec neuvedomila, že ruskí doktori boli agentmi CIA/BND, ktorí mali úlohu zachrániť Navalného.

Tragédiou neschopnosti Ruskej tajnej služby je, že nevedeli ako ovplyvniť let ruského lietadla a ani ruských doktorov.

 

A čo je ešte horšie.

Napriek tomu, že Navaľnyj porušil podmienky svojho podmienečného trestu, kde takáto osoba nemôže opustiť krajinu, títo ruskí imbecili mu umožnili odletieť do Nemecka, v čase, keď jeho telo bolo ešte stále plné Novičoka.

 

Veď by bolo predsa jednoduché, čo Rusi mali urobiť, aby zabili Navalnyho, stačilo mu vyvolať infarkt pomocou niektorého z mnohých nevystopovateľných činiteľov, ktoré existujú, napríklad chlorid draselný.

Idiotská Ruská tajná služba mohla zariadiť, aby Navalnyi zomrel pri „havárii“ automobilu. Ale ani to nedokázala. Môže sa za to hanbiť!

 

A keďže Navalny je diabetik, jeho zabitie by malo byť fantasticky jednoduché: stačí mu dať nesprávnu dávku liekov a je po Navalnom. Ale nie, títo ruskí idioti sa rozhodli využiť dnes už neslávne známy Novičok.

 

Je zrejmé, že Rusi sú najhlúpejší a najneschopnejší idioti na našej planéte! Ruská špeciálna služba a ústavy pre biologický výskum sú známe najmä pre hrubú nekompetentnosť.

Dôkaz: Britom ukradli vakcínu Covid19, potom z nej účelovo spravili nebezpečnú substanciu Sputnik V.

 

Rovnakí tupci sú aj takzvaní ruskí hackeri (ďalšia ruská kategória známa svojim extrémne nízkym IQ!) Nabúrali sa do počítačov amerických DNC, ukradli voľby v USA v roku 2016, ale boli takí hlúpi, že všade nechali svoje rusky znejúce aliasy. A čo je horšie, títo hackeri dokonca pracovali iba počas úradných hodín moskovského času.

 

Toto je len časť dôkazov, ako nás presvedčujú naše a západné médiá, že Rusi sú fantasticky hlúpi, najhlúpejší ľudia na planéte. Najmä ich príslušníci spravodajských a bezpečnostných služieb, ich špecialisti na biologické vojny a ich hackeri.

 

Takže otázka pre idiotov a ľudí, ktorí vedia používať mozog:

Je Západná civilizácia len stádo idiotov alebo Rusi sú najhlúpejší ľudia na planéte?

 

Pre ľudí, ktorí vedia používať mozog je odpoveď tak jasná, že ju nebudem ani uvádzať.

Odpoveď idiotov bude vždy idiotská, nech si ju uvedú sami a vytešujú sa z nej vo všetkých demokratických masmédiách.

 

Karol Ondriaš

200910

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283489x
Priemerná čítanosť článkov: 3457x

Autor blogu

Kategórie