Založ si blog

Ako sa dajú jednoducho rozdeliť ľudia na múdrych a tých, ktorým sa ľahko premyje mozog

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my, budúci členovia CP-II.BR.

 

Zhruba: Ľudia, ktorým sa ľahko vytuneluje mozog nemajú hardvérové vybavenie v mozgu zabezpečujúce kritické myslenie. K ním patrí aj mnoho veriacich v nadprirodzené sily. Túto mozgovú odchýlku využíva koalícia zločincov pre svoje ciele už tisícky rokov.

 

Naproti tomu, múdri ľudia majú kritické myslenie a nedajú sa mentálne ovplyvniť propagandou Segregovaného vyvoleného hamburgera alebo koalície zločincov.

 

Ako ich rozoznať?

Je to veľmi jednoduché:

 

Napríklad:

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia veria (a to vždy bez dôkazov), že súčasné video z dielne samozvaného Führera ruskej opozície Navalného je pravdivé a Putin vlastní obrovský palác pri Čiernom mori.

Títo ľudia na základe videa demonštrovali za prepustenie Navalného z väzby (t.j. proti Putinovi) v sobotu 23.1.2021 na námestiach v Rusku.

Ľudia s kritickým myslením vedia, že video o Putinovi, ktorý vraj vlastní obrovský palác pri Čiernom mori je klamstvo a vyrobila ho účelovo koalícia zločincov za účelom zničenia Putina a Ruska a jeho následného kolonizovania. Navalný v tom hrá úlohu je poslušného bábkového morálneho degeneranta.

 

Napríklad:

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia veria (samozrejme bez dôkazov), že Lukašenko zmanipuloval 9.8.2020 voľby v Bielorusku, aby sa stal prezidentom. Veria, že voľby vyhrala samozvaná prezidentka (žena, meno som už zabudol). V dôsledku premytia mozgu až asi 100-krát demonštrovali na námestiach.

V tomto duchu aj Európsky parlament prijal uznesenie 17.9.2020 s ktorého vyplýva, že až 574 poslancov (82%)m v EP nemá v mozgu kritické myslenie alebo to za teplé miestečko hrá.

Ľudia s kritickým myslením vedia, že všetky takéto politické vyhlásenia sú len cielené mentálne hry Segregovaného vyvoleného hamburgera, aby jeho moc stále rástla a trvala nekonečne dlho.

 

Napríklad :

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia sú všetci bigotní antikomunisti.

Ľudia s kritickým myslením…..

Mohol by som uviesť ešte veľa príkladov, ale ľudia s kritickým myslením už pochopili pointu.

 

Záverom, my komunisti z budúcej CP-II.BR si myslíme, že by bolo vhodné, aby aj ľudia s kritickým myslením mali zoznam ľudí, ktorým chýba v mozgu hardvérové vybavenie kritického myslenia.

Pretože Segregovaný vyvolený hamburger a koalícia zločincov zoznam ľudí bez kritického myslenia už dávno má a využíva ho pri každej príležitosti.

 

Karol Ondriaš

210126

 

P.S. Prosil by som antikomunistov bez kritického myslenia, aby svojimi príspevkami potvrdili pravdivosť môjho blogu, za čo im vopred ďakujem.

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283177x
Priemerná čítanosť článkov: 3453x

Autor blogu

Kategórie