Založ si blog

Ako sa dajú jednoducho rozdeliť ľudia na múdrych a tých, ktorým sa ľahko premyje mozog

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my, budúci členovia CP-II.BR.

 

Zhruba: Ľudia, ktorým sa ľahko vytuneluje mozog nemajú hardvérové vybavenie v mozgu zabezpečujúce kritické myslenie. K ním patrí aj mnoho veriacich v nadprirodzené sily. Túto mozgovú odchýlku využíva koalícia zločincov pre svoje ciele už tisícky rokov.

 

Naproti tomu, múdri ľudia majú kritické myslenie a nedajú sa mentálne ovplyvniť propagandou Segregovaného vyvoleného hamburgera alebo koalície zločincov.

 

Ako ich rozoznať?

Je to veľmi jednoduché:

 

Napríklad:

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia veria (a to vždy bez dôkazov), že súčasné video z dielne samozvaného Führera ruskej opozície Navalného je pravdivé a Putin vlastní obrovský palác pri Čiernom mori.

Títo ľudia na základe videa demonštrovali za prepustenie Navalného z väzby (t.j. proti Putinovi) v sobotu 23.1.2021 na námestiach v Rusku.

Ľudia s kritickým myslením vedia, že video o Putinovi, ktorý vraj vlastní obrovský palác pri Čiernom mori je klamstvo a vyrobila ho účelovo koalícia zločincov za účelom zničenia Putina a Ruska a jeho následného kolonizovania. Navalný v tom hrá úlohu je poslušného bábkového morálneho degeneranta.

 

Napríklad:

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia veria (samozrejme bez dôkazov), že Lukašenko zmanipuloval 9.8.2020 voľby v Bielorusku, aby sa stal prezidentom. Veria, že voľby vyhrala samozvaná prezidentka (žena, meno som už zabudol). V dôsledku premytia mozgu až asi 100-krát demonštrovali na námestiach.

V tomto duchu aj Európsky parlament prijal uznesenie 17.9.2020 s ktorého vyplýva, že až 574 poslancov (82%)m v EP nemá v mozgu kritické myslenie alebo to za teplé miestečko hrá.

Ľudia s kritickým myslením vedia, že všetky takéto politické vyhlásenia sú len cielené mentálne hry Segregovaného vyvoleného hamburgera, aby jeho moc stále rástla a trvala nekonečne dlho.

 

Napríklad :

 

Ľudia bez kritického mozgového vybavenia sú všetci bigotní antikomunisti.

Ľudia s kritickým myslením…..

Mohol by som uviesť ešte veľa príkladov, ale ľudia s kritickým myslením už pochopili pointu.

 

Záverom, my komunisti z budúcej CP-II.BR si myslíme, že by bolo vhodné, aby aj ľudia s kritickým myslením mali zoznam ľudí, ktorým chýba v mozgu hardvérové vybavenie kritického myslenia.

Pretože Segregovaný vyvolený hamburger a koalícia zločincov zoznam ľudí bez kritického myslenia už dávno má a využíva ho pri každej príležitosti.

 

Karol Ondriaš

210126

 

P.S. Prosil by som antikomunistov bez kritického myslenia, aby svojimi príspevkami potvrdili pravdivosť môjho blogu, za čo im vopred ďakujem.

Tento týždeň (jún 13. -15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

14.06.2024

Tento týždeň (jún 13.-15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny! Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. [...]

Odstrániť nenávisť na Slovensku? Nič ľahšieho!

20.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Posledné dni, po streľbe na pána premiéra Fica, v médiách a naokolo všetci hovoria, že je potrebné odstrániť nenávisť na [...]

Teroristický čin na R. Fica: Dosiahla degenerácia Slovenska už vrchol? Ako bude rakovinový nádor našej planéty využívať umelú inteligenciu na Slovensku?

17.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Úvodom len zopakujem: Kapitalizmus je zrúda! Ako to denne potvrdzujú všetky média. (Český výraz to lepšie vystihuje, ako [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 295777x
Priemerná čítanosť článkov: 3480x

Autor blogu

Kategórie