Založ si blog

My komunisti gratulujeme Komunistickej strane Číny za ekonomický a humánny zázrak v Číne v roku 2020!

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Národný štatistický úrad Číny 18.1.2021 oznámil, že čínska ekonomika vzrástla v roku 2020 medziročne o 2,3 %, pričom hlavné ekonomické ciele sú lepšie, ako sa predpokladalo.

Očakáva sa, že čínska ekonomika bude jedinou významnou ekonomikou na svete, ktorá v roku 2020 dosiahne pozitívny rast (pre porovnanie, ekonomika Nemecka v roku 2020 klesla medziročne o 5%).

Rast hrubej domácej produkcie (HDP) Číny vo štvrtom štvrťroku bol medziročne 6,5 %, čo je nárast zo 4,9 % v treťom štvrťroku. Priemyselná produkcia sa v roku 2020 medziročne zvýšila o 2,8 % a v decembri o 7,3 percenta.

Som zvedavý, ako budú komentovať tento komunistický zázrak naše antikomunistické informačné fekálne jamy (TA3 …) ? Bude to štandardne, ako to robili doteraz, že „ekonomika Číny v roku 2020 prudko spomalila a je najhoršia za posledných 30 rokov“, alebo prestanú už konečne robiť zo seba dementov?

 

Pozitívny ekonomický výsledok HDP komunistickej Číne a predpokladané negatívny výsledok HDP v „najdemokratickejších“ krajinách sveta prakticky znamená, že „najdemokratickejšie“ krajiny sveta, t.j. Segregovaný vyvolený hamburger, budú mať menej prostriedkov na bombardovanie cudzích území, na financovanie vojenských a „mierových“ základní po celom svete, na uvaľovanie a vymáhanie sankcií, na terorizovanie každého, koho ich v slabej chvíľke napadne.

A hlavne nebudú mať už takú zvrátenú istotu, že ľahko vyhrajú III. Svetovú vojnu.

 

Naproti tomu komunistická Čína bude mať prostriedkov aby splnila ciele 14. Päťročného plánu 2021-2025. Aké sú to ciele? To je know-how nás komunistov.

 

Dňa 13.1.2021 v komunistickej Číne zomrel jeden pacient na Covid-19. Bolo to prvé úmrtie za posledných 8 mesiacom v krajine, ktorá má 1,4 miliardy obyvateľov.

Aj tento výsledok dokazuje komunistický zázrak riešenia pandémie a humanity v komunistickej Čine v porovnaní s našou super-slobodnou a super-demokratickou európskou a americkou civilizáciou.

Tragédiou je že ideologická antikomunistická tuposť oficiálnych predstaviteľov euroatlantickej civilizácie zakázala sa vôbec spýtať-diskutovať-študovať, ako to komunisti v Čine dokázali.

Pre porovnanie, 3474 obetí koronavírusu na Slovensku a 4635 obetí v Číne.

Počet obetí na Slovensku prepočítané na obyvateľov Číny by bol  913 000, či je strašné, ale v takomto stave sme.

Slovensko má na obyvateľa 167 krát viac obetí, ako komunistická Čína.

Aj tento overiteľný dôkaz potvrdzuje, akí profesionálni demokratickí diletanti (oproti komunistom) nám vládnu po roku 1989.

 

Komunistická Čína v 13. päťročnici 2016-2020 si naplánovala, okrem iného, aj odstrániť extrémnu chudobu posledných 55 miliónov Číňanov. Táto úloha bola aj napriek pandémii splnená.

My komunisti za tento vysoko humánny výkon komunistom v Čine gratulujeme a veríme, že aj ďalej budú významne prispievať k rozvoju novej humánnej civilizácii.

 

Len poznamenávam, že slovenskí antikomunistickí mentálni vykadenci nedokázali na Slovensku za 30 rokov zabezpečiť, aby Rómovia nežili ako ľudský odpad.

V podstate, po prevrate roku 1989 sa antikomunistickí mentálni vykadenci chválili, že len hlúpi komunisti za socializmu plánovali a že po roku 1989 to trh všetko vyrieši.

 

Ešte raz gratulujeme komunistom v Číne!

Nech žije Komunistická strana Číny!

 

Karol Ondriaš,

210118

 

P.S. Prosil by som antikomunistických mentálnych vykadencov aby v diskusii k tomuto bloku riadne zakadili. Oživí to blog, za čo im vopred ďakujem,

Tento týždeň (jún 13. -15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

14.06.2024

Tento týždeň (jún 13.-15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny! Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. [...]

Odstrániť nenávisť na Slovensku? Nič ľahšieho!

20.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Posledné dni, po streľbe na pána premiéra Fica, v médiách a naokolo všetci hovoria, že je potrebné odstrániť nenávisť na [...]

Teroristický čin na R. Fica: Dosiahla degenerácia Slovenska už vrchol? Ako bude rakovinový nádor našej planéty využívať umelú inteligenciu na Slovensku?

17.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Úvodom len zopakujem: Kapitalizmus je zrúda! Ako to denne potvrdzujú všetky média. (Český výraz to lepšie vystihuje, ako [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 295796x
Priemerná čítanosť článkov: 3480x

Autor blogu

Kategórie