Založ si blog

My komunisti gratulujeme Komunistickej strane Číny za ekonomický a humánny zázrak v Číne v roku 2020!

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Národný štatistický úrad Číny 18.1.2021 oznámil, že čínska ekonomika vzrástla v roku 2020 medziročne o 2,3 %, pričom hlavné ekonomické ciele sú lepšie, ako sa predpokladalo.

Očakáva sa, že čínska ekonomika bude jedinou významnou ekonomikou na svete, ktorá v roku 2020 dosiahne pozitívny rast (pre porovnanie, ekonomika Nemecka v roku 2020 klesla medziročne o 5%).

Rast hrubej domácej produkcie (HDP) Číny vo štvrtom štvrťroku bol medziročne 6,5 %, čo je nárast zo 4,9 % v treťom štvrťroku. Priemyselná produkcia sa v roku 2020 medziročne zvýšila o 2,8 % a v decembri o 7,3 percenta.

Som zvedavý, ako budú komentovať tento komunistický zázrak naše antikomunistické informačné fekálne jamy (TA3 …) ? Bude to štandardne, ako to robili doteraz, že „ekonomika Číny v roku 2020 prudko spomalila a je najhoršia za posledných 30 rokov“, alebo prestanú už konečne robiť zo seba dementov?

 

Pozitívny ekonomický výsledok HDP komunistickej Číne a predpokladané negatívny výsledok HDP v „najdemokratickejších“ krajinách sveta prakticky znamená, že „najdemokratickejšie“ krajiny sveta, t.j. Segregovaný vyvolený hamburger, budú mať menej prostriedkov na bombardovanie cudzích území, na financovanie vojenských a „mierových“ základní po celom svete, na uvaľovanie a vymáhanie sankcií, na terorizovanie každého, koho ich v slabej chvíľke napadne.

A hlavne nebudú mať už takú zvrátenú istotu, že ľahko vyhrajú III. Svetovú vojnu.

 

Naproti tomu komunistická Čína bude mať prostriedkov aby splnila ciele 14. Päťročného plánu 2021-2025. Aké sú to ciele? To je know-how nás komunistov.

 

Dňa 13.1.2021 v komunistickej Číne zomrel jeden pacient na Covid-19. Bolo to prvé úmrtie za posledných 8 mesiacom v krajine, ktorá má 1,4 miliardy obyvateľov.

Aj tento výsledok dokazuje komunistický zázrak riešenia pandémie a humanity v komunistickej Čine v porovnaní s našou super-slobodnou a super-demokratickou európskou a americkou civilizáciou.

Tragédiou je že ideologická antikomunistická tuposť oficiálnych predstaviteľov euroatlantickej civilizácie zakázala sa vôbec spýtať-diskutovať-študovať, ako to komunisti v Čine dokázali.

Pre porovnanie, 3474 obetí koronavírusu na Slovensku a 4635 obetí v Číne.

Počet obetí na Slovensku prepočítané na obyvateľov Číny by bol  913 000, či je strašné, ale v takomto stave sme.

Slovensko má na obyvateľa 167 krát viac obetí, ako komunistická Čína.

Aj tento overiteľný dôkaz potvrdzuje, akí profesionálni demokratickí diletanti (oproti komunistom) nám vládnu po roku 1989.

 

Komunistická Čína v 13. päťročnici 2016-2020 si naplánovala, okrem iného, aj odstrániť extrémnu chudobu posledných 55 miliónov Číňanov. Táto úloha bola aj napriek pandémii splnená.

My komunisti za tento vysoko humánny výkon komunistom v Čine gratulujeme a veríme, že aj ďalej budú významne prispievať k rozvoju novej humánnej civilizácii.

 

Len poznamenávam, že slovenskí antikomunistickí mentálni vykadenci nedokázali na Slovensku za 30 rokov zabezpečiť, aby Rómovia nežili ako ľudský odpad.

V podstate, po prevrate roku 1989 sa antikomunistickí mentálni vykadenci chválili, že len hlúpi komunisti za socializmu plánovali a že po roku 1989 to trh všetko vyrieši.

 

Ešte raz gratulujeme komunistom v Číne!

Nech žije Komunistická strana Číny!

 

Karol Ondriaš,

210118

 

P.S. Prosil by som antikomunistických mentálnych vykadencov aby v diskusii k tomuto bloku riadne zakadili. Oživí to blog, za čo im vopred ďakujem,

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280248x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie