Založ si blog

10 rokov vojny v Sýrii a 10 rokov mediálnych žvástov

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my budúci členovia CP-II.BR.

 

Dnes si pripomíname už 10 rokov vojny v Sýrii. Rôzne fekálne mediálne jamy od BBC až do TA3 to nejako hodnotia. Väčšinou sú to morálne degenerované žvásty, lebo nepovedia to podstatné. Napríklad nepovedia, že by sa malo preskúmať, či nasledovné informácie sú pravdivé, a ak sú, tak vinníci by mali byť súdení v Norimbergu, ako vojnoví zločinci. A malo by sa diskutovať, prečo tomu tak nie je.

 

– Bývalá ministerka zahraničných vecí p. Clintonová USA v televízii povedala, že USA vyrábali teroristov na Blízkom východe a CIA niektoré skupiny oficiálne podporovali (a stále podporujú) peňažne a zbraňami.

 

– Plán zničiť Sýriu bol vypracovaný už za prezidenta Busha.

 

– Pred ≥ 10 rokmi izraelský(?) novinár sa v USA omylom pochválil, že na rokovaniach vo Washingtone, USA-Izrael sa dohodli o poradí krajín, ktoré vojensky zničia, lebo by mohli konkurovať Izraelu. Ak si dobre pamätám, tak poradie bolo: Afganistan, Irak, Sýria, Libanon, Irán… Vďaka Ruskej federácii sa to zastavilo.

 

Jeden fakt si však môže overiť každý:

 

– USA a niektoré štáty NATO (Nemecko, Belgicko, Turecko, Veľká Británia, Francúzsko…) okupovali  a niektoré stále vojensky okupujú a bombardujú Sýriu so všetkým, čo k tomu patrí. Podobne, ako Hitler okupoval Poľsko….

 

Z toho, že rôzne fekálne mediálne jamy od BBC až do TA3 tieto fakty nielenže nezdôrazňujú, ale ani nespomenú, vyplýva, že sú v rovnakom postavení, ako boli masmédiá počas 2. Svetovej vojne krajinách, ktoré boli okupované Hitlerom.

Vtedy vojna bola produktom režimov nacizmu a fašizmu. Neviem prečo sa to teraz volá demokracia?

 

Keby analogicky Rusko okupovalo a 10 rokov bombardovalo Rakúsko alebo Francúzsko… tak by tie isté morálne degenerované obludy, ktoré nevidia vojenskú okupáciu Sýrie, 24 hodín v kuse by spravodlivo označovali Rusko za vojenského agresora, za zločinný totalitný štát, uvaľovali by ďalšie sankcie a zostavili medzinárodný súd, kde by súdili zodpovedných Rusov, ako vojnových zločincov.

Viem si predstaviť, ako by súčasné morálne degenerované obludy v ÉU, USA a aj na Slovensku mali o tom medzinárodný sabat každý druhý týždeň.

 

Prečo sa v prípade Sýrie nič také nedeje?

Z jednoduchého dôvodu, pretože sila súčasnej totality je porovnateľná s tou hitlerovskou.

 

Záverom, gratulujeme Ruskej federácii a komunistickej Číne, že sú záštitou mieru na našej planéte a že profesionálni vojenskí zločinci už musia počítať, že vojnové zločiny im nebudú prechádzať donekonečna bez potrestania.

 

Karol Ondriaš

210315

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 277040x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie