Založ si blog

Viera v boha, ako súčasť života v halucináciách? Prečo je ateizmus zakázaný?

Tento blog by sa nemal mýliť s prirodzeným duchovným životom programovateľného biologického stroja, t.j. človeka. Tento blog nie je o slušných obyčajných veriacich, ktorí by dodržiavali 10. Božích prikázaní aj v prípade, že by o nich nevedeli.

 

Celých 30 rokov po prevrate 1989 mňa ako militantného ateistu a militantného komunistu udivuje, ako sa v masmédiách násilne preferuje náboženstvo, viera v nadprirodzené sily, okultné vedy alebo rozprávky vo filmoch pre dospelých. Považujem to za nešťastie, až tragédiu civilizácie na Slovensku (1-8).

(Paradoxne, ústavným právnikom nevadí, že všadeprítomná propaganda viery v masmédiách nie je v súlade z Ústavou SR, kde prvý článok hovorí: „(1) Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.“)  

 

Podobne ma už 30 rokov udivuje absolútny zákaz nielen diskusie, ale ani pripomenutie, že existuje vedecký svetonázor, životný smer – ateizmus. Považujem to za nešťastie, až tragédiu civilizácie na Slovensku.

Predpokladám, že po katolíkoch ateisti sú druhá najväčšia ideologická skupina, ktorá na rozdiel od náboženstiev nedostáva podporu zo štátneho rozpočtu.

 

Myslím si, že to nie je náhoda, ale účelová výchova programovateľného biologického stroja k modernému otroctvu (motroctvu) a príslušnosti k „menejcennej rase“.

Cieľom má byť, aby človek bol spokojný so svojim postavením šťastného a slobodného motroka. Myslím si, že podobná,  i keď dobová ideológia bola presadzovaná napríklad za čias faraónov v starom Egypte, v kresťanských a anglických kolóniách…

 

Po roku 1989 bola zničená mimoriadne úspešná a humánna Východoeurópska socialistická civilizácia kolonizátormi zo západu. Ľudia, ktorí v socializme žili boli vysoko humánne a vzdelanostne civilizovaní. Preto štandardnou úlohou kolonizátorov bolo urobiť z nich šťastného a slobodného slovenského motroka, ktorý by sa sám podvedome považoval za „menejcennú rasu“ a bol takto považovaný podvedome aj v zahraničí.

 

Vsuvka, lebo to práve vidím v TV:

Ja ako komunista som si ani v najstrašnejšom sne nemyslel, že po prevrate Slovensko dosiahne až taký stupeň úpadku ľudského ducha, kde napríklad teraz (13.3.2021, 8.21 h, na TV 8) veštec Damiel pomáha ľuďom a nazýva to „Očista plameňmi a veľká pečať šťastia“ (pozerám to bez zvuku, lebo takéto ľudské duchovné táraniny, ktoré by neoslovili ani priemerne inteligentných šimpanzov, by mi pokazili celý deň).

Keby som to nevidel na vlastné oči, tak počas socializmu by som nikdy neveril, že človek pomocou propagandy dokáže až tak mentálne upadnúť. Koniec vsuvky.

 

Myslím si, že je dostatočné množstvo dôkazov, že veriacemu v nadprirodzené sily chýba kritické myslenie (1-8).

Napríklad, z môjho vedeckého kritického pohľadu som nenašiel ani najmenší dôkaz v Biblii, že Boh existuje. Naopak, pokladám Bibliu za dôkaz, že Boh neexistuje. To znamená, že keď človek uverí podľa Biblie o existencii Boha bez dôkazu, tak potom uverí akejkoľvek propagande bez dôkazu, ktorú do jeho mozgu stále niekto účelovo nalieva.

V podstate čím človek viac verí v nadprirodzené sily, tým viac žije v halucinačnom svete, ktorý si sám vytvoril a napadne každého, kto by mu ho chcel pozmeniť alebo nedajbože zobrať (1-8).

Toto je dôvod účelového rozšírenia všadeprítomnej propagandy v nadprirodzené sily na Slovensku a aj vo svete.

 

Prečo je ateizmus zakázaný?

 

Ateizmus je zakázaný, pretože ateisti majú kritické myslenie a všetko sa snažia vysvetliť overiteľnými faktami a nie vierou.

Nezávislé myslenie je v súčasnosti nebezpečné pre ľudí, ktorí majú vojenskú, ekonomickú a politickú moc, kde menej ako 1% populácie sveta má viac majetku a prispieva viac k otepľovaniu planéty ako polovica ľudstva.

 

I napriek všadeprítomnej propagande viery v nadprirodzené sily a zákaze ateizmu, výsledkom ich súboja je, že krajiny s väčším podielom ateistov v populácii sú štatisticky na tom lepšie, ako krajiny, kde sa preferuje fundamentálna viera. V budúcnosti tento rozdiel bude narastať.

Slovensko, ak chce mať svetlejšiu budúcnosť musí prejsť na preferovanie ateizmu a nepodporovať vieru v nadprirodzené sily.  

 

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

akademik Učenej spoločnosti Slovenska

210313

 

 

Prílohy:

 

1.) http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=9&catid=47

2.) https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/01/11/cp-ii-br-a-clovek-programovatelny-biologicky-stroj/

3.) https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/02/09/cp-ii-br-04-a-nabozenstvo/

4.) https://karolondrias.blog.pravda.sk/2017/09/10/je-viera-v-boha-a-prilahle-nadprirodzene-sily-mor-21-storocia-je-preferovanie-boha-pred-clovekom-mor-21-storocia/

5.) https://karolondrias.blog.pravda.sk/2015/02/11/zlocinny-podiel-cirkvi-na-destrukcii-slovenskej-rodiny/

6.) https://karolondrias.blog.pravda.sk/2014/01/05/poskodzuje-nabozenstvo-vyvoj-mozgu-dietata/

7.) https://karolondrias.blog.pravda.sk/2012/04/09/je-extremna-viera-v-boha-sialenstvo/

8.) http://ondrias.sk/index.php/component/content/article/34-blog/227-chemorho.html

 

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280254x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie