Založ si blog

Poďakovanie komunistom 20. storočia!

Z príležitosti 100. výročia založenia Komunistickej strany Československa 14.-16.5.1921 v Prahe, my komunisti 21. storočia s hlbokou úctou a s obdivom posudzujeme odvahu, úsilie a výsledky práce komunistov 20. storočia na celom svete.

 

My slovenskí komunisti si taktiež pripomíname a gratulujeme čínskym súdruhom k 100. výročiu založenia Komunistickej strany Číny v Šanghaji 23. – 31.7.1921!

 

Sme na prácu komunistov hrdí a pripájame sa k ich úsiliu vybudovať svet bez vojen, vydierania, vykorisťovania, mentálneho ohlupovania a bez vlády teroristov a humánneho bombardovania.

 

Sme hrdí na to a ďakujeme, že komunisti 20. storočia na Slovensku počas komunistického zázraku humanity, novej progresívnej civilizácii a dodržiavaní ľudských práv v rokoch 1948-1989 dokázali to, čo predtým a ani po roku 1989 kapitalisti neboli a nie sú schopní zabezpečiť.

 

Sme hrdí, že počas ich vlády:

– občania na území Slovenska boli sebestační v potravinách

– všetka pôda na Slovensku patrila občanom Slovenska

– všetky banky na Slovensku patrili všetkým občanom Slovenska

– všetky poisťovne na Slovensku patrili všetkým občanom Slovenska

– všetky priemyselné podniky na Slovensku patrili všetkým občanom Slovenska

– všetky médiá na Slovensku patrili všetkým občanom Slovenska

– všetky kultúrne, rekreačné, vzdelávacie, atď… inštitúcie a zariadenia patrili všetkým občanom Slovenska

– otcovia a matky, aby vychovali rodinu, nemuseli chodiť slúžiť na “panské“ doma alebo v zahraničí.

– že občania Slovenska mali fyzickú a psychickú bezpečnosť.

 

Sme hrdí na komunistov, že počas ich vlády zabezpečili všestranný rozvoj Slovenska, ktorý bol pravdepodobne najvyšší za posledných 10 000 rokov.

Bol to komunistický zázrak v oblasti:

– vzdelania, vedy a techniky, poľnohospodárstva, priemyslu, kultúry, atď…

Podrobnosti sú napríklad: http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=6&catid=47

 

Komunisti za socializmu dokázali vyriešiť všetky zločiny proti ľudskosti minulej a súčasnej kapitalistickej spoločnosti na Slovensku:

– Ako napríklad: nezamestnanosť, narkomániu, predaj ľudí, vraždy na objednávku, žobrákov, bezdomovcov, exekútorov, korupciu, vykorisťovanie, násilie, stratu sociálnych istôt a fyzickú bezpečnosť, atď…

Počas komunistického zázraku od roku 1948 do 1989 stúpol počet obyvateľov Slovenska o 1,831 mil. t.j. 44,6 tisíc ročne. Komunisti počas 41 rokov zabezpečili, že každý rok museli a dokázali, obrazne povedané, postaviť mesto, ktoré malo 44,6 tisíc ľudí, t. j. ~10 000 rodín so všetkým vybavením, ako potraviny, byty, šaty, školy, nemocnice, sociálne zabezpečenie, zamestnanie, dôchodky, dôstojný život, atď… Takto počas komunistického zázraku, obrazne povedané, postavili 41 miest.

 

Tragédiou Slovenska je, že za posledných 30 rokov kapitalizmu sa počet obyvateľov Slovenska zvýšil len o 200 000 a v budúcnu bude klesať. A ak neprejdeme na Socializmus s európskymi charakteristikami, tak za pár generácii vymrieme.

 

My komunisti 21. storočia by sme nemali mať pocit bezradnosti z 30-ročnéj antikomunistickej všadeprítomnej propagandy ponižovania a okydávania slovenského a celosvetového komunistického zázraku, okydávania komunistov a socializmu.

Túto taktiku zaviedli po prevrate roku 1989 morálni uchyláci, kolonizátori a bandy kriminálnikov, ktorí dostali voľnú ruku pri rozkrádaní a ničení slovenského poľnohospodárstva, priemyslu, vedy, techniky a kultúry…

Zaviedli opäť na Slovensku zločiny proti ľudskosti, ako narkomániu, žobrákov, bezdomovcov, korupciu, vykorisťovanie, výpalníctvo, predaj ľudí, detskú prostitúciu, vraždy na objednávku, exekútorov, nevoľníctvo, stratu sociálnych istôt a fyzickej bezpečnosti, vysťahovalectvo…

Táto garnitúra morálnych uchylákov nič iné nevie a komunistom nesiaha ani po členky!

 

My komunisti 21. storočia by sme nemali mať pocit bezradnosti. V súčasnosti našu komunistickú štafetu prevzala Komunistická strana Číny, KS Vietnamu a ďalšie komunistické strany. Len v Číne je 90 miliónov komunistov a komunistická Čína pokračuje v úspešnom budovaní novej humánnej civilizácie. Úspechy socializmu s čínskymi charakteristikami sú dôkazom správnosti socialistického systému oproti kapitalizmu.

 

My komunisti 21. storočia by sme nemali mať pocit, že sme osamotení v boji proti ekonomicko-politickému systému kapitalistického terorizmu a humánneho bombardovania.

Nesmieme zabúdať, že súdruhovia z Komunistickej strany Číny riadia veľmi úspešne krajinu s populáciou 1,3 miliardy ľudí, čo je viac, ako populácia vyspelých kapitalistických krajín!

K tomuto súdruhom v Číne gratulujeme!

 

Záverom konštatujeme, že súčasná garnitúra kapitalistických morálnych uchylákov nemá žiadnu šancu proti Komunistickej Číne.

A to nás komunistov teší a preto s optimizmom hľadíme do budúcnosti

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

akademik Učenej spoločnosti Slovenska

210523

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283569x
Priemerná čítanosť článkov: 3458x

Autor blogu

Kategórie