Založ si blog

Zachráni Komunistická Čína vymretiu Slovákov?

Aby Slováci prežili v budúcnosti musí byť priemerná úhrnná miera plodnosti žien aspoň 2,1, t.j. priemerne každá žena by mala mať aspoň 2,1 dieťa.

Ako to vyzerá na Slovensku za posledných 70 rokov je ukázané na obrázku.

Počas komunistického zázraku, za socializmu, miera pôrodnosti klesala, ale stále bola vyššia ako 2,1 detí. Po antikomunistickom prevrate miera pôrodnosti klesla pod 2,1 a stále sa tam drží. Nastalo vymieranie občanov Slovenska a hlavne Slovákov.

 

 

Podľa prognózy vedeckého časopisu Lancet(1), počet obyvateľov Slovenska, 5,45 milióna by mal do roku 2100 klesnúť na 2,56 milióna. Neviem, koľko v tomto počte obyvateľov je imigrantov alebo Rómov.

Len pripomínam, že počas komunistického zázraku humanity (1948-1989), počet obyvateľov Slovenska rástol o 44 600 ročne, a to bez imigrantov. Narástol o 1,8 milióna za 40 rokov.

Po antikomunistickom prevrate za posledných 30 rokov stúpol počet obyvateľov Slovenska o 200 000,  k zvýšeniu prispel zvyšujúci sa vek obyvateľstva a imigranti.

 

Ak kapitalistická kolonizácia a úpadok spoločnosti bude pokračovať, tak Slováci, ktorí prežili morové epidémie, mongolské a osmanské nájazdy, 1. a 2. Svetovú vojnu, paradoxne, neprežijú slobodu a demokraciu vlád antikomunistických mentálnych vykadencov.

Je pravdepodobné, že prevrat v roku 1989 mal za cieľ odstrániť „menejcennú a zavadzajúcu“ ľudskú odrodu Východoeurópanov, čo novembroví revolucionári a ponovembrové vlády (po 1989) prakticky uskutočňujú.

 

My komunisti z budúcej KS-II.BR, chceme zachrániť vymretie Slovákov!

V našom projekte držíme palce slovenským a zahraničným antikomunistickým mentálnych vykadencom v ich genetickej neschopnosti riešiť akékoľvek problémy humanity a dodržiavanie ľudských práv (dôkazy sú každý večer v správach už 30 rokov).

Tešíme sa, že nielen slovenská, ale aj európska civilizácia bude ďalej upadať vo všetkých parametroch a naproti tomu vedecké, technologické, ekonomické, politické  a humánne úspechy komunistickej Číny sa budú ďalej zvyšovať.

 

Veríme, že výsledkom tohto procesu bude, že za menej ako 50 rokov, Komunistická Čína skúpi celú Európu (aj s USA) za cenu šrotu a zavedie v Európe Socializmus s európskymi charakteristikami, v dôsledku čoho budú aj slovenské ženy mať možnosť mať viac ako dve deti.

 

Preto vítame stav, že naše politické a mocenské garnitúry budú aj ďalších 50 rokov riešiť závažné problému Slovenska, na ktoré mentálne majú, a to:

– kto koľko ukradol a bol taký hlúpy, že ho chytili.

– koho, v rámci taktiky slobodných volieb, je potrebné zavrieť a koho pustiť z väzby alebo z basy.

– ktorá politická a mocenská celebrita vlani alebo včera klamala a teraz má pravdu, alebo naopak.

– kto má byť teraz zbožňovaný a kto utratený, v porovnaní, ako to bolo vlani, alebo naopak.

– kto má …

 

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

akademik Učenej spoločnosti Slovenska

 

Príloha:

1.) www.thelancet.com Vol 396 October 17, 2020

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2930677-2

https://www.startitup.sk/slovensko-patri-medzi-krajiny-ktore-vyrazne-vymieraju-na-konci-storocia-nas-bude-o-vyse-polovicu-menej/

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 276985x
Priemerná čítanosť článkov: 3462x

Autor blogu

Kategórie