Založ si blog

Prečo Koalícia genetických zločincov prehrala vojnu s Talibanom?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Pre pár dňami na niektorom slovenskom televíznom kanáli domáce zvieratko Segregovaného Vyvoleného Hamburgera oznámilo, že Američania po 20 ročnej “misii“ sa sťahujú z Afganistanu.

 

Škoda, že to bolo len domáce zvieratko, lebo keby malo na viac,

– tak by oznámilo, že koalícia demokratických genetických zločincov, s najlepším vojenským vybavením, prehrala vojnu s Talibanom vyzbrojeným primitívnymi zbraňami.

– Vysvetlilo by, že už nikto nevie, prečo koalícia genetických zločincov okupovala, terorizovala a zabíjala nevinných obyvateľov Afganistanu počas 20 rokov. Možno by usúdilo, že to asi to majú v génoch.

 

Pre nás KzB-KS-II.BR je najzaujímavejší fakt, ako rýchlo Taliban obsadil celý Afganistan a ako asi celá afganská armáda sa vzdala a možno prešla na pozíciu Talibanu.

Pripomínam, že koalíciu vojenských okupantov tvorilo v určitom období až 48 najdemokratickejších štátov sveta. Títo vyzbrojili a trénovali afganskú armádu 20 rokov a stálo to vraj až 8 miliárd dolárov (bolo by dobre vedieť, kto a ako trénoval Taliban!)

Američania predpokladali, že väčšina afganskej armády bude bojovať na strane “americkej demokracie“. Nestalo sa tak, a výsledok je práve opačný.

 

My KzB-KS-II.BR rozmýšľame: ako sa zachová japonská armáda, keď z amerických základní na území Japonska bude musieť odísť americká armáda?

– ako sa zachová juhokórejská armáda, keď z amerických základní na území Južnej Kórei bude musieť odísť americká armáda?

– ako sa zachová slovenská armáda, keď z amerických základní na v Európe (alebo Balkáne) bude musieť odísť americká armáda?

– atď…

 

Škoda, že koalícia kapitalistickej slobody a demokracie nedovolí súdiť v Norimbergu koalíciu genetických zločincov za zločiny v Afganistane.

 

Prečo Koalícia genetických zločincov prehrala vojnu s Talibanom?

My KzB-KS-II.BR si myslíme, že genetické vybavenie Koalície genetických zločincov je príliš morálne degenerované na stupeň a rozvoj civilizácie v 21. storočí.

 

Karol Ondriaš

210816

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283616x
Priemerná čítanosť článkov: 3459x

Autor blogu

Kategórie