Založ si blog

Televízne súťaže za otepľovanie našej planéty

Posledné dni (1-3.11.2021) som si pozrel v televízii ďalšie, už niekoľkoročné, rituálne tance najvyšších kapitalistických predstaviteľov proti otepľovaniu a ničeniu našej planéty.

 

V tomto koncepte, my komunisti z BKS-II.BR sme si pozreli súťaž televízií za otepľovanie a ničenie planéty.

 

Napríklad v reklame jasne vyzývajú: Zahoďte Váš starý kávovar a kúpte si aj Vy tento moderný kávovar a tiež prispejte k otepľovaniu a ničeniu našej planéty. Počas jeho výroby sa vytvorilo, toľko a toľko, CO2, čím aj Vy prispejete k zvýšeniu teploty planéty, o toľko a toľko, stupňov.  Na jeho výrobu sa použili plastické materiály, ktoré zasvinia našu planétu na mnoho rokov. Prineste aj Vy zvýšený zisk majiteľom továrni na výrobu kávovarov.

 

Napríklad v reklame na auto jasne vyzývajú: Zahoďte Vaše staré auto a kúpte si aj Vy toto moderné a tiež významne prispejte k otepľovaniu a ničeniu našej planéty. Počas jeho výroby sa vytvorilo, toľko a toľko, CO2, čím aj Vy prispejete k zvýšeniu teploty planéty o, toľko a toľko, stupňov.  Na jeho výrobu sa použili plastické materiály a ťažké kovy, ktoré zasvinia našu planétu na mnoho rokov. Prineste aj Vy zvýšený zisk majiteľom továrni na výrobu aut.

 

Napríklad v reklame na vojenskú techniku, atď…

 

Takýchto a podobných reklám v televíziách sveta sú milióny denne. Skrátka, vyzývajú občanov, ktorí si už odvykli používať mozog, aby aj oni kupovaním nepotrebných vecí maximálne prispeli k otepľovaniu planéty. A funguje to.

 

My komunisti z BKS-II.BR máme v programe nielen zakázať všetky reklamy kapitalistického typu ale aj pridať informáciu, ktorá na každom výrobku uvedie, koľko CO2 sa vytvorilo vyrobením výrobku a o koľko sa zvýšila teplota planéty jeho výrobou, a o koľko sa zvýši jeho používaním.

 

Vedecká analýza ukázala, že 1% najbohatších prispieva až 50%-tami k otepľovaniu planéty. Dokáže táto skupina ľudí sa zriecť vydržiavaním jácht, lietadiel, aut, víl… a znížiť otepľovanie planéty o 50%.

Zatiaľ sa nezriekla ničoho. Stále to nahrádza každoročnými rituálnymi tancami proti otepľovaniu.

 

Zákon kapitalistického maximálneho zisku, dosahovaný hlavne zvyšovaním výroby a konzumu, doteraz prevláda na zdravým rozumom.

Uvidíme, či sa to v budúcnosti radikálne zmení.

 

Skoro som zabudol:

Ktorá televízia vyhrala súťaž za otepľovanie planéty?

Všetky!

 

Karol Ondriaš

211103

 

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283866x
Priemerná čítanosť článkov: 3462x

Autor blogu

Kategórie