Založ si blog

Obete na Covid-19 v kapitalistickom svete sú zločiny kapitalistickej antikomunistickej ideológie

V našich a zahraničných televíziách, BBC, CNN, DW, France-24… sú teraz milióny a milióny diskusií na tému, ako odstrániť pandémiu koronavírusu, ako znížiť obete pandémie, čo robiť, aby sme sa zbavili ekonomických a občianskych obmedzení a lokdávnu. Všetko toto je spojené s úpadkom ekonomiky a z toho vyplývajúcich stresov a depresií u dospelých a u detí.

 

V týchto diskusiách sú všetky témy dovolené len jedna je absolútne zakázaná.

 

Je to téma Komunistického zázraku v Číne, ktorá odstránila pandémiu za 4 mesiace a za posledný rok a pól mala 2-3 obete na koronavírus. Posledný rok zisťujú denne zhruba od 0 do 60 prípadov nákazy v Číne, ktorá má 1,36 miliardy obyvateľom. Treba spomenúť, že veľká väčšina, ak nie všetky prípady nákazy, boli donesené do Číny zo zahraničia, ktoré ušli prísnej kontrole.

 

Prečo antikomunistickí mentálni vykadenci v nekonečných televíznych diskusiách nesmú diskutovať: Ako Komunistická Čína vyriešila súčasnú pandémiu koronavírusu? Aké prostriedky na to použili, ako sa správali k obmedzeniam bežní ľudia?

 

Prečo antikomunistickí mentálni vykadenci nesmú diskutovať: Ako by sme mohli využiť poznatky a postupy Komunistickéj Číny, aby sme odstránili pandémiu vírusu aj v Európskej únii, v Európe , v USA a vo svete?

 

Prečo nejdeme cestou Komunistickej Číny, ktorá odstránila pandémiu už pred rokom a pól?

Z jednoduchého dôvodu, pretože tuná prebieha súboj dvoch ideológií: Kapitalistickej ideológie a socialistickej ideológie.

Kapitalistický svet vedený USA si nesmie dovoliť, aby bežný občan v slobodnom kapitalistickom svete si uvedomil neuveriteľný úspech Komunistickej strany Číny a obrovskú neschopnosť kapitalistického systému riešiť pandémiu.

 

Morálna dekadentnosť kapitalistických vodcov robí všetko možné, aby zvíťazili nad komunistickou Čínou, aj za cenu obetí pandémie, čo je viac ako 2 milióny obetí vo vyspelom kapitalistickom svete (pozri nižšie), ktoré by tu neboli, keby si vzali za príklad Komunistickú Čínu.

Preto obete na Covid-19 v kapitalistickom svete sú zločiny kapitalistickej antikomunistickej ideológie!

 

Napríklad:

Počet obetí na koronavírus do 23.11.2021:

https://ourworldindata.org/covid-deaths

EU       = 832 568  (437 mil. obyvateľov)

USA    = 772 344  (330 mil. obyvateľov)

UK      = 144 414  (67 mil. obyvateľov)

Rusko  = 260 319  (144 mil. obyvateľov)

Súčet len týchto obetí je 2 milióny na 978 miliónov obyvateľov

 

Čína    =     4 636  (1,36 miliard obyvateľov)

Pričom obete v Číne sú len z prvých ~ 4 mesiacov pandémie.

 

Je zaujímavé, že počet obetí na koronavírus v USA je už dva-krát, vyšší ako počet obetí Američanov v 2. Svetovej vojne a 110-krát vyšší, ako počet obetí na dvojičky 11.9.2011 v New Yorku.

 

V komunistickej Číne už aplikovali 2, 4 miliárd  dávok:

Dnes 23.11.2021 Čína má 5 nových prípadov koronavírusu. Slovensko ~10000. Prepočítané na počet obyvateľov, Komunistická strana Číny pandémiu riadi 500 000xkrát lepšie, ako naša antikomunistická vláda.

Ako je možné, že Komunisti v Číne sú 500 000-krát lepší, ako naši antikomunisti? Ako je možné, že si to nikto nevšimne a v médiách sa o tom nediskutuje?

Bolo by vhodné prediskutovať aj iné oblasti, kde Komunistická strana Číny je niekoľko tisíc-krát lepšia, ako kapitalistickí vodcovia.

 

Na oživenie môjho blogu opäť prosím  antikomunistických mentálnych vykadencov, aby tak ako v minulosti kvalitne zakadili.

 

Karol Ondriaš,

211124

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283818x
Priemerná čítanosť článkov: 3461x

Autor blogu

Kategórie