Založ si blog

Genetickí predátori sa zahryzli Ukrajine do krku. A čo na to kapitalistickí humanisti?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my komunisti z bKS-21.St:

Vidíme to tak, ako všetci vzdelaní a rozhľadení občania. Len to zopakujem:

 

V súčasnosti kapitalizmus v euroatlantickej civilizácii zabezpečuje, že do vedúcich mocenských štruktúr sa dostáva „demokraticky“ veľa genetických predátorov. Títo predátori majú ten istý štýl obživy, ako napríklad zvierací genetický predátor lev alebo žralok. Rozdiel je v tom, že v zvieracej ríši je to predátor, ale v ľudskej ríši je to zločinec. Rozdiel od zvierat je aj v tom, že ľudskí genetickí predátori sa našli a globalizovali. Nepozerajú na človeka, ako na ľudskú bytosť, ale len, ako na korisť. Dôkazom toho sú mnohé obete ich obživy. Napríklad, keď sa zmocnili bývalého východoeurópskeho socialistického bloku, tak po roku 1989 tam zahynulo viac ako 10 milión ľudí, 500000 až 1 milión dievčat, aby prežili, museli odísť do sveta a živiť sa v sexpriemysle. Genetickým predátorom to vôbec nevadili, ani si toho nevšimli.

 

Dôkazy ich genetického predátorstva dokumentujú denne v správach na CNN, BBC, DW, Euronews, kde dokumenty, správy, formulácie viet o situácii na Ukrajine, v Rusku, v Číne… sú vždy účelovo zavádzajúce. Myslíme si, že takto by referovali nacisti o situácii vo Východnej Európe za súčasných politicko-demokratických-internetových podmienok.

 

Čo na to „kapitalistickí humanisti“?

 

Učebnicový príklad fungovania genetických predátorov je napríklad aj ich vymyslený masaker na Námestí nebeského pokoja v Pekingu v roku 1989. I keď všetci západoeurópski „demokratickí humanisti“ politici vedeli, že je to vymyslené, tak museli držať hubu a krok (čo platí aj pre dnešok).

Predátori zaviedli zákon Patriot Akt, ktorí dovoľovať (dovoľuje), aby bezpečnostné zložky genetických predátorov kohokoľvek vo svete bez obvinenia, bez súdu, chytili, zabili alebo odviedli do väzníc, ako napríklad na Guantanamo Bay na Kube. Tam si s nimi môžu robiť čo chcú, lebo keď sa niekto v USA pýtal, či sa tam neporušuje ústava USA, tak najvyšší súd USA vyhlásil, že ústava USA sa tam neporušuje, lebo ústava platí len na území USA a väznica Guantanamo Bay je na Kube.

I keď všetci západoeurópski demokratickí politici vedia, že väznica je učebnicový príklad zločinu proti ľudskosti, tak držia hubu a krok, rovnako, ako držali hubu a krok politici v Európe počas 2. Svetovej vojny na obsadených územiach Hitlerom.

Kapitalistickí humanisti sa správajú takto preto, lebo si uvedomujú absolútnu moc genetických predátorov, ale aj  tajne dúfajú, že sa im dostane niečo z koristi.

 

Posledné roky genetickým predátorom tečú slinky, lebo vidia obrovskú korisť, je to Rusko a Komunistická Čína. Robia všetko možné, aby sa im zahryzli do krku, ako to tradične robia už pár storočí. Ale vidia aj problémy.

 

Prvý problém je, že vojenská sila Ruskej federácia stále vzrastá a za pár desiatok rokov sa situácia môže otočiť tak, že súčasná koalícia genetických kapitalistických predátorov sa stane korisťou. Predpokladám, že v súčasnosti Ruská federácia nemá veľký počet hypersonických rakiet na ponorkách, alebo vo vesmíre. Taktiež asi nemá ešte dostatočný počet samo navádzacích jadrových torpéd Poseidon, atď… Ale to sa môže zmeniť za pár rokov.

Druhý problém je, že ekonomická a vojenská moc Komunistickej Číny stále vzrastá a za pár desiatok rokov dokáže uzbrojiť koalíciu genetických predátorov a následne ich skúpiť za cenu šrotu. Preto súčasní euroatlantickí genetickí predátori, aby prežili, potrebujú rýchlo zničiť alebo aspoň oslabiť silu Ruska a Číny.

Robia všetko preto, aby čo najrýchlejšie vyprovokovali Rusko do lokálnej vojny a maximálne zabránili rastu ekonomiky v Číne. V tomto im má pomôcť vyhrocovanie politickej-ekonomickej-vojenskej situácie na Ukrajine.

 

Koalícia kapitalistických genetických predátorov si uvedomuje aj trendy, že napríklad v USA za 30-50 rokov budú belosi už v menšine, kde vo voľbách sa budú dostávať na politické pozície viac aj „nie bieli“, ktorí geneticky nie sú až takí predátori.

V západnej Európe si uvedomujú, že populácia pôvodných obyvateľov vymiera, a bohvie akí predátori tam imigrujú.

 

Ale asi najväčší strach globálnych a lokálnych genetických predátorov je, že keď stratia moc, budú sa musieť živiť tak ako my, normálni a slušní ľudia.

 

Karol Ondriaš

220124

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280488x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie