Založ si blog

Dokážu “Euroatlantickí humanisti“ maximálne uškodiť Komunistickej Číne na Zimných olympijských hrách v Pekingu?

Blížia sa zimné olympijské hry 4.-20.2.2022 v Pekingu a Komunistická Čína bude opäť pred svetom excelovať ako rozvinutá a vysoko humánna socialistická civilizácia vedená Komunistickou stranou Číny, podobne, ako to bolo počas letnej olympiády v roku 2008.

 

Toto je niečo, čo maximálne vadí “Euroatlantickým humanistom“ (t.j. koalícii genetickým zločincom zo Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ktorých produkuje kapitalistická demokracia), ktorí sa snažia zničiť Komunistickú Čínu všetkými dostupnými prostriedkami.

Preto už teraz robia kampaň, aby maximálne poškodili Zimné olympijské hry v Číne, aby USA a niektoré ďalšie krajiny odmietli účasť na Olympijských hrách (Príloha 1).

 

Už obvinili Komunistickú stranu Číny, že perzekvujú čínsku tenistku Šuaj Pcheng, z čoho pre vytunelovaný plebs má znamenať, že Komunistická Čína je totalitná krajina, kde sa nedodržiavajú ľudské práva a kde sa odstraňujú kritici režimu Komunistickej Číny.

 

Nebudem sa zaoberať Šuaj Pcheng. Je možné, že to má byť čínska odroda ruského Navalneho alebo bielorusky Krysciny Cimanovskej, atď… (Asi to je nový trend vo výrobe antikomunistických mentálnych vykadencov).

 

Sústredím sa na to najdôležitejšie:

Počet obetí na Covid-19 je v euroatlantickej civilizácii EU+USA+UK v súčasnosti už

1,75 milióna.

Pričom v Komunistickej Číne počet obetí je len 4 636 (poznamenávam, že Čína má o pol miliardy viac obyvateľov, ako euroatlantická civilizácia).

 

Z toho jednoznačne vyplýva, že v štátoch euroatlantickej civilizácie sa nedodržiavajú ľudské práva, v dôsledku čoho prišlo o život 1,75 milióna ľudí. Títo ľudia nemuseli zomrieť, keby si aj euroatlantickí  “humanisti“ zobrali príklad z riadenia pandémie Komunistickou stranou Číny.

 

Budú o tejto otázke diskutovať “demokratické slobodné“ médiá, ktoré sa vždy premenia na totalitné fekálne jamy, keď sa jedná o niečo dôležité?

Nazvú “demokratickí“ politici vlády v euroatlantickej civilizácii ako totalitné a zločinné, ktoré svojou úmyselnou politikou nekopírovať Komunistickú stranu Číny zapríčinili smrť 1,75 milióna ľudí?

Dajú euroatlantické média kredit Komunistickej strane Číny za záchranu viac ako 1,75 milióna ľudí?

 

V žiadnom prípade nie. Vo svojej morálnej tuposti budú odsudzovať Komunistickú Čínu, že obmedzila na slobode jedného človeka, a to je obrovský zločin. To, že zachránila viac ako 1,75 milióna ľudí (na počet obyvateľov Číny je to až 2,8 milióna) od smrti a niekoľko desiatok miliónov od ťažkých zdravotných problémov sa nesmú obyvatelia v “slobodných“ krajinách sveta vôbec dozvedieť.

 

Preto je tomu tak?

Je to preto, lebo súčasná demokracia kapitalistického typu poskytuje vhodné podmienky, že do vedúcich mocenských štruktúr sa často dostávajú ľudia, ktorí sú geneticky nehumánni až zločinní. A preto aj takto postupujú proti Číne, Rusku, Bielorusku, Afganistanu, Sýrii, Líbyi…

Je to aj preto, že antikomunistické médiá v euroatlantickej civilizácii už vychovali veľa morálne úchylných antikomunistov, ktorí prestali používať mozog, nahradili ho médiá.   

 

Ešte šťastie, že proti ním už pevne stojí nová humánna socialistická civilizácia v Komunistickej Číne, Vietnamu, na Kube…

 

Záverom by som prosil aspoň jedného antikomunistického mentálne vykadenca, aby v diskusii zakadil a tým ako vždy, takto potvrdil pravdivosť tohto blogu.

 

Karol Ondriaš,

211203

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

01.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve. [...]

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

migranti

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 277055x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie