Založ si blog

Excelentné tajné služby USA a Taliban, alebo koľkokrát do roka napadne Rusko Ukrajinu?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Prekvapene som pozeral, ako po odchode okupačných síl USA z Afganistanu, Talibanci-pastieri kôz, za pár týždňov porazili 300-tisícovú dobre vyzbrojenú vládnu afganskú armádu.

Až po pár mesiacoch sa zistilo, prečo boli Talibanci takí úspešní.

Zistilo sa, že Taliban mal dlhodobo svojich agentov na univerzitách a vo všetkých verejných, policajných a vojenských štruktúrach Afganského štátu a dokonca aj medzi platenými spolupracovníkmi s armádou USA.

Záhadou ostáva, prečo excelentné tajné služby USA na to neprišli.

 

Posledné dni sme videli ako excelentné tajné služby USA presne zistili, kedy Rusko napadne Ukrajinu. Z dekódovania a odpočúvania rozkazov ruských vojenských tajných služieb zistili, že Rusko napadne Ukrajinu 16.2.2022. Keď sa to nestalo, z ďalšieho odpočúvania zistili nový termín, 20.2.2022. Keď sa tak nestane, zistia ďalší termín, atď…

Záhadou ostáva, ako ľahko excelentné tajné služby USA naleteli na spravodajskú hru ruských tajných služieb.

 

Dlho som nemohol pochopiť prečo excelentné tajné služby USA takto hanebne zlyhali.

Pretože v mnohých hollyvoodskych amerických filmoch a seriáloch agenti tajných služieb USA boli vždy fantasticky profesionálni a excelentne vyriešili všetky nástrahy, ktoré na nich nachystali primitívni ruský agenti. V hollyvoodskych seriáloch vždy bolo a stále je veľa tajných agentov a agentiek, špeciálnych agentov a agentiek, atď… Naproti tomu ruskí agenti boli vždy prihlúpli, a ľahko odhaliteľní.

 

Až po dlhom rozmýšľaní som na to prišiel!

 

Predsa všetci excelentní americkí agenti sú v Hollyvoode, kde natáčajú filmy a nekonečné seriály! Preto do Afganistanu mohli vyslať len málo schopných agentov 2. a 3. triedy.

Preto aj získavanie informácii o ruských tajných rozkazov o napadnutí Ukrajiny získavali len americkí agenti 2. A 3. triedy.

Naproti tomu, Rusi vysielajú do Hollyvoodu len menej schopných agentov 2. a 3. triedy a excelentní agenti ostávajú doma.

 

Pozerám v televízii americké vojnové filmy a nekonečné seriály, kde často jeden, dvaja alebo traja excelentní americkí vojaci bojujú proti niekoľkonásobnej presile, a vždy vyhrajú.

 

Rozmýšľam, či ich nie je škoda v Hollyvoode, pretože potom v regulárnej americkej armáde ostávajú len vojaci 2. a 3. triedy, a je úplne samozrejme, že takých vojakov porazili aj pastieri kôz v Afganistane.

Karol Ondriaš,

220218

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Bohuš Garbár

Súd poslal do väzenia Bohuša Garbára za vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284105x
Priemerná čítanosť článkov: 3465x

Autor blogu

Kategórie