Založ si blog

Hypotéza účelovej výroby Hlúpeho naivného ľudského stáda

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my komunisti z bKS-21.St:

Vidíme to tak, ako všetci vzdelaní a rozhľadení občania. Len to zopakujem:

 

V súčasnosti najdôležitejším cieľom koalície Euroatlantických genetických predátorov je ukoristiť Ruskú federáciu a Komunistickú Čínu a žrať z nich po niekoľko desaťročí, ak nie storočí. Toto je ich už viac ako storočná tradícia, ktorá by zároveň vyriešila aj ich všetky súčasné problémy.

 

Samozrejme, aby tieto krajiny Predátori ukoristili musia ich najskôr politicky znemožniť, ekonomicky a vojensky zničiť, ale hlavne presvedčiť celosvetové Hlúpe naivné ľudské stádo, že koalícia Euroatlantických genetických predátorov, ako súčasť Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, je humánna civilizácia, za ktorú sa oplatí bojovať. Ale treba hlavne presvedčiť naivné stádo, že Ruská federácia a Komunistická Čína sú totalitné, agresívne, nedemokratické režimy, ktoré treba zmeniť, aby sa aj tam dodržiavala demokracia a ľudské práva, a aby sa ľudom žilo lepšie a slobodnejšie. Čo v praxi znamená spraviť s nich Motrokov, ktorých budú pokladať za menejcennú rasu, ako to bolo za posledných pár storočí.

 

Vytváranie Hlúpeho naivného ľudského stáda má už niekoľko tisícročnú tradíciu a v súčasnosti, vďaka všadeprítomných médií, sa to veľmi zjednodušilo.

 

V 60-tich rokoch minulého storočia, vďaka rozvoju televízie sa začali používať reklamy. Firma, ako napríklad Coca-Cola, zistila, že reklamy dobre účinkovali na populáciu USA, ale v krajinách Latinskej Ameriky alebo Ázie boli neúčinné. Toto sa dalo vyriešiť dvoma spôsobmi. Urobiť inú reklamu na Coca-Colu pre každú krajinu s inou kultúrou, alebo vychovať novú generáciu mentálne rovnakých ľudí na svete, ktorá potom bude rovnako ovplyvnená reklamou vyrobenou pre Američanov.

Americké firmy sa rozhodli pre druhú alternatívu a uspeli.

 

My komunisti z bKS-21.St (ale už aj iní) máme hypotézu indikovanú faktami, že podobne, ako vyrobili globálnych ľudí, na ktorých platí tá istá reklama, posledné desaťročia sa mediálne globálne vyrába Hlúpe naivné ľudské stádo. Základom fungovania šťastného Ľudského hlúpeho naivného stáda je, že mentálne bude fungovať jem v rozsahu zvieracích inštinktov a to: jesť, piť, kakať, cikať a súložiť.

Hlavným nástrojom výchovy je televízia, kde je potrebné, aby všetky televízne seriály alebo telenovely a väčšina televíznych filmov ukazovala vzory fungujúce len v tomto duchu. Pretože väčšina divákov bude tieto mentálne vzory napodobňovať a tak sa podvedome vychovávať. Propaganda sa snaží zabezpečiť, aby iné vzory ľudskej činnosti nemali možnosť  nikde vidieť.

 

Pretože výrova slovenského Motroka a menejcennej rasy sa nedala dosiahnuť u ľudí s mentalitou vysokej kultúrnej a humánnej socialistickej civilizácie, vyrobiť Hlúpe ľudské naivné slovenské stádo patrila medzi prvé úlohy, ihneď po prevrate 1989 na Slovensku.

 

Naše televízie pozerám len sporadicky, ale som si všimol, že výchovu globálneho Ľudského hlúpeho stáda zabezpečuje napríklad mnohoročné seriály: Priatelia, Teória veľkého tresku, Dva a pól chlapa a tak podobne. Všetci protagonisti sa riadia len zvieracími inštinktmi. Tieto a im podobné seriály sú mnohoročne distribuované televíziami po celom svete.

 

My komunisti z bKS-21.St (ale možno aj iní) si myslíme, a je to potrebné vedecky preskúmať, že k výrobe slovenského Hlúpeho naivného ľudského stáda prispievajú, alebo boli účelovo vytvorené programy, ako napríklad:

Veštci a veštkyne; Farmy; Nákupné maniačky; Samotári na ostrovoch (alebo tak nejako);  Niektoré náboženské relácie; TokŠov každého druhu, atď… Keby som pozeral viac naše televízie, tak určite uvediem aj viac príkladov.

 

Toto nemá byť kritika, že takéto seriály alebo programy existujú, v podstate aj tie sú vhodné a potrebné, kritika je, že všetky seriály a programy sú len tohto typu. Že neexistujú seriály, kde by sa bežní ľudia v bežnom živote zaujímali a hľadali odpoveď, napríklad: Prečo 20 rokov USA zabíjali ľudí v Afganistane a prečo nikto s oficiálnych mocenských štruktúr demokratov a humanistov proti tomu neprotestoval? Prečo americkí, nemeckí, belgickí, francúzski…  vojaci okupovali alebo stále okupujú a zabíjajú ľudí v suverénnom štáte v Sýrii?

Prečo koalícia Euroatlantických genetických predátorov vykonala zločinný akt bombardovania Juhoslávie?

Prečo sa takéto otázky nikdy nedostali na pretras v stovkách dennodenných TokŠov?

Pretože všetky TokŠov sú tiež len v rámci výchovy Ľudského hlúpeho stáda.

 

Dôkazom významného zastúpenia Hlúpeho naivného stáda v populácii je aj, že prezident USA alebo naši politici môžu bezpečne tárať účelové nezmysly, ktoré nie sú podložené faktami (napríklad problém Ukrajina-Rusko), pretože vedia, že účelovo vychované Hlúpe naivné stádo im to uverí.

 

My si myslíme, a samozrejme je to potrebné vedecky preveriť, že reklamy sú určené hlavne  pre Hlúpe naivné stádo. Že Hlúpe naivné stádo zvolilo Z. Čaputovú za prezidentku, pričom nielenže nemala žiadne politické a štátnické skúsenosti, ale veľká väčšina občanov Slovenska pol roka pred voľbami ju nepoznala. Podobne to bolo aj so zvolením prezidenta Kisku.

Proste, v súčasnosti slovenské Hlúpe naivné stádo môže Segregovaný Vyvolený Hamburger hnať hore grúňom alebo dolu grúňom tak, ako sa mu to zapáči.

 

Dôležitá otázka je, že koľko percent populácie patrí do slovenského Hlúpeho naivného stáda. Bojím sa, že v mnohých dôležitých otázkach je to viac ako 50 percent.

 

My komunisti z bKS-21.St držíme palce Komunistickej strane Číny za mediálnu výchovu múdrej, vzdelanej a rozhľadenej populácie, ktorá vytvára novú humánnu a mierovú civilizáciu.

Civilizácia Euroatlantických predátorov postavená na výrobe  Hlúpeho naivného stáda nemá šancu proti čínskej komunistickej civilizácii, o čom sa my komunisti a rozhľadení ľudia denne presviedčame.

 

Záverom by som na oživenie blogu poprosil aspoň jedného člena Hlúpeho naivného slovenského stáda, aby sa v diskusii prejavil a tým potvrdil pravdivosť môjho blogu.

 

Karol Ondriaš

220219

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280338x
Priemerná čítanosť článkov: 3461x

Autor blogu

Kategórie