Založ si blog

Hlavný cieľ Euroatlantických genetických predátorov na Ukrajine

Ako každý vie a bolo už mnohokrát opakované, raketa s jadrovou hlavicou vystrelená z Ukrajiny môže za 4-6 minút zasiahnuť Moskvu a všetky ruské dôležité vojenské a civilné objekty. Obranný systém Ruskej federácie nemôže za taký krátky čas účinne zareagovať. To znamená, že Rusko bude bezbranné, čo si  v žiadnom prípade nemôže dovoliť. Musí za každú cenu zabrániť  rozmiestneniu  rakiet NATO alebo USA na Ukrajine. Vedeli to a vedia aj Euroatlantickí genetickí predátori a preto v diplomatickom jednaní nesplnili dôležité požiadavky Ruska, ktoré mali zabrániť umiestneniu rakiet na Ukrajine. Robili to úmyselne, lebo 100% vedeli, že keď to Rusko nedosiahne  diplomatickou cestou musí zakročiť vojensky.

 

Toto bol jediný dlhodobý hlavný cieľ  Euroatlantických genetických predátorov na Ukrajine: vyvolať vojnu medzi Ruskom a Ukrajinou, kde Rusko musí napadnúť  Ukrajinu . Podľa tradície USA boli presvedčení, že Rusko bude bombardovať Ukrajinské mestá, bude veľa civilných obetí  a zdĺhavá vojna Ruska s Ukrajinou.

 

Ale v tomto sa Euroatlantickí genetickí predátori prerátali. Doteraz 24.2.2022 o 16.00h to vyzerá, že Rusko selektívne raketami zničilo Ukrajinskú vojenskú infraštruktúru zahŕňajúc 74 cieľov. Žiadne masové bombardovanie civilistov, ako to praktizujú USA a NATO.  Je pravdepodobné, že Rusko už rozťalo gordický uzol, ktorým ho opantali genetickí predátori.

No a toto je hlavný dôvod, prečo Euroatlantickí genetickí predátori (čo je prakticky koalícia vojnových zločincov vyvolávajúca vojny) zúria na všetkých kanáloch, ktoré vlastnia. Samozrejme sa k nim poslušne pridávajú aj ich domáce zvieratká (slovenské domáce zvieratká sa už pridali).

 

Poznamenávam, že veľmi často pozerám správy, CNN, BBC, DW… kde už mnoho týždňov nadávajú na Ruskú federáciu a Putina, obviňujú ich zo všetkého možného, ale nikdy som nezachytiť, že by vysvetľovali podstatu konfliktu na Ukrajine: a to že raketa s jadrovou hlavicou vystrelená z Ukrajiny môže za 4-6 minút zasiahnuť Moskvu a všetky ruské dôležité vojenské a civilné objekty. Obranný systém Ruskej federácie nemôže za taký krátky čas účinne zareagovať. To znamená, že Rusko bude bezbranné, čo si  v žiadnom prípade nemôže dovoliť.  Musí za každú cenu zabrániť  rozmiestneniu  rakiet NATO alebo USA na Ukrajine. Keď to nepôjde diplomaticky musia zasiahnuť vojensky.

 

Euroatlantickí genetickí predátori sa stále považujú za lepšiu rasu oproti Ukrajincom a Rusom, preto skúšajú na nás mnohokrát opakované postupy, ako používali 300 rokov počas kolonializmu. Pre nich Ukrajina a Rusko je len korisť, podobne ako boli korisťou nespočetné kolonizované krajiny v minulosti.

Predpokladám, že je ešte dosť vzdelaných a múdrych ľudí vo Východnej Európe, ktorí nie sú na strane Euroatlantických genetických predátorov, čo sa ráz aj prejaví.

 

Karol Ondriaš,

220224

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284093x
Priemerná čítanosť článkov: 3465x

Autor blogu

Kategórie