Založ si blog

Sankcie za zločiny Rusov na Ukrajine a za bezvýznamné masakrovanie ľudí v Iraku Američanmi

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Každú vojenskú agresiu je potrebné odsúdiť, zdôrazňujem každú!

 

Posledných pár dní sa zo všetkých médií a zo všetkých strán sršia nadávky na zločinnú agresiu Rusov na Ukrajine a uvaľujú sa sankcie proti Rusku, už úplne na všetko. Buduje sa nenávisť ľudí celej planéty proti Rusku, Rusom, Putinovi a bohvie proti komu ešte.

 

Podľa Ukrajincov, Ruské vojská na Ukrajine zabili už 352 civilistov (i keď je to zatiaľ nepotvrdené z nezávislých zdrojov).

 

Počet obetí v Iraku, ako dôsledok americkej invázie a aj priameho bombardovania je nejasný. Rôzne zdroje udávajú od 100 000 až 1,4 milióna obetí. Američania vo väzniciach v Iraku nielenže neľudsky mučili väzňov, ale dokonca sa pri mučení s nimi fotografovali, a tieto fotografie si súťažne americkí vojaci elektronicky vymieňali, čím sa dostali aj na verejnosť (nebudem rozoberať ďalšie vojenské agresie USA do suverénnych štátov).

 

Predstavte si, čo by sa stalo, keby Ruskí vojaci zabili na Ukrajine teraz už 100 000 nevinných ľudí. Ako by reagoval svet, keď zúrivosť, nenávisť proti Rusku a Rusom, a sankcie už pri neoverených 352 obetiach dosiahli maximálny vrchol?

Ja si myslím, že predstavitelia USA, NATO, EU, pracovníci médií, naše mediálne a vládne celebrity by sa tak rozzúrili, že by každý dostal infarkt.  Vo svete by sa ustálil všeobecný názor, že Rusi sú zločinci a mentálne chorí zabijáci, ktorých treba ihneď vykynožiť. Mnohí by navrhovali, že Rusko a Rusov je potrebné zrovnať zo zemou jadrovými zbraňami.

 

Čo sa stalo, keď americkí vojaci počas vojenskej agresii v suverénnom štáte, napríklad v Iraku, zabili 100 000 ľudí? Ako každý vie, nestalo sa nič. Nikto na USA neuvaľoval sankcie. Nikto z mocných humanistov a demokratov, žiadne médiá vo svete nenazýval Američanov zločincami alebo zabijakmi. Nikto nenavrhoval vojensky zničiť USA. Zhruba nikto si to ani nevšimol!

 

Nakoniec ostali len zásadné otázky:

 

Prečo celý svet proti americkým zločinom nezareagoval 100 až 1000 krát účinnejšie, ako zareagoval v prípade 352 obetí na Ukrajine? Paradoxne, celý svet na americké zločiny nereagoval vôbec!

 

Kto a prečo vytvoril morálne degenerované ľudských bytostí, ktoré sa dajú médiami nahuckať, aby zlynčovali  jeden národ za vojenské zločiny, pričom si niekoľkonásobné zločiny iných ani nevšimnú?

 

Vyplýva z porovnania sankcií proti Rusku a USA, že morálne degenerovaní ľudia  zastávajú v súčasnosti najvyššie mocenské, politické a mediálne pozície vo vyspelom euroatlantickom svete?

 

Vyplýva z porovnania sankcií proti Rusku a USA, že len absolútna a profesionálna euroatlantická totalita dokázala preprogramovať mozgy miliardám ľudí a vytvoriť z nich morálne degenerované obludy na akékoľvek použitie? Paradoxne, tento profesionálne totalitný systém sa v súčasnosti nazýva sloboda a demokracia! A kto tento systém odmietne, ten bude demokraticky potrestaný.

 

Bolo by dobre vedecky preskúma, aké nástroje a postupy euroatlantickí genetickí predátori pri preprogramovávaní mozgov používajú.

 

Ovláda súčasná svetová euroatlantická koalícia niekoľko miliárd ľudí, ktorí budú bez rozmýšľania hrdo plniť ich príkazy?

 

Otázky sú zásadné a odpovede jednoduché. Ja ich neprezradím.

 

Karol Ondriaš,

220228

Tento týždeň (jún 13. -15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

14.06.2024

Tento týždeň (jún 13.-15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny! Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. [...]

Odstrániť nenávisť na Slovensku? Nič ľahšieho!

20.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Posledné dni, po streľbe na pána premiéra Fica, v médiách a naokolo všetci hovoria, že je potrebné odstrániť nenávisť na [...]

Teroristický čin na R. Fica: Dosiahla degenerácia Slovenska už vrchol? Ako bude rakovinový nádor našej planéty využívať umelú inteligenciu na Slovensku?

17.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Úvodom len zopakujem: Kapitalizmus je zrúda! Ako to denne potvrdzujú všetky média. (Český výraz to lepšie vystihuje, ako [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 292556x
Priemerná čítanosť článkov: 3442x

Autor blogu

Kategórie