Založ si blog

Sankcie za zločiny Rusov na Ukrajine a za bezvýznamné masakrovanie ľudí v Iraku Američanmi

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Každú vojenskú agresiu je potrebné odsúdiť, zdôrazňujem každú!

 

Posledných pár dní sa zo všetkých médií a zo všetkých strán sršia nadávky na zločinnú agresiu Rusov na Ukrajine a uvaľujú sa sankcie proti Rusku, už úplne na všetko. Buduje sa nenávisť ľudí celej planéty proti Rusku, Rusom, Putinovi a bohvie proti komu ešte.

 

Podľa Ukrajincov, Ruské vojská na Ukrajine zabili už 352 civilistov (i keď je to zatiaľ nepotvrdené z nezávislých zdrojov).

 

Počet obetí v Iraku, ako dôsledok americkej invázie a aj priameho bombardovania je nejasný. Rôzne zdroje udávajú od 100 000 až 1,4 milióna obetí. Američania vo väzniciach v Iraku nielenže neľudsky mučili väzňov, ale dokonca sa pri mučení s nimi fotografovali, a tieto fotografie si súťažne americkí vojaci elektronicky vymieňali, čím sa dostali aj na verejnosť (nebudem rozoberať ďalšie vojenské agresie USA do suverénnych štátov).

 

Predstavte si, čo by sa stalo, keby Ruskí vojaci zabili na Ukrajine teraz už 100 000 nevinných ľudí. Ako by reagoval svet, keď zúrivosť, nenávisť proti Rusku a Rusom, a sankcie už pri neoverených 352 obetiach dosiahli maximálny vrchol?

Ja si myslím, že predstavitelia USA, NATO, EU, pracovníci médií, naše mediálne a vládne celebrity by sa tak rozzúrili, že by každý dostal infarkt.  Vo svete by sa ustálil všeobecný názor, že Rusi sú zločinci a mentálne chorí zabijáci, ktorých treba ihneď vykynožiť. Mnohí by navrhovali, že Rusko a Rusov je potrebné zrovnať zo zemou jadrovými zbraňami.

 

Čo sa stalo, keď americkí vojaci počas vojenskej agresii v suverénnom štáte, napríklad v Iraku, zabili 100 000 ľudí? Ako každý vie, nestalo sa nič. Nikto na USA neuvaľoval sankcie. Nikto z mocných humanistov a demokratov, žiadne médiá vo svete nenazýval Američanov zločincami alebo zabijakmi. Nikto nenavrhoval vojensky zničiť USA. Zhruba nikto si to ani nevšimol!

 

Nakoniec ostali len zásadné otázky:

 

Prečo celý svet proti americkým zločinom nezareagoval 100 až 1000 krát účinnejšie, ako zareagoval v prípade 352 obetí na Ukrajine? Paradoxne, celý svet na americké zločiny nereagoval vôbec!

 

Kto a prečo vytvoril morálne degenerované ľudských bytostí, ktoré sa dajú médiami nahuckať, aby zlynčovali  jeden národ za vojenské zločiny, pričom si niekoľkonásobné zločiny iných ani nevšimnú?

 

Vyplýva z porovnania sankcií proti Rusku a USA, že morálne degenerovaní ľudia  zastávajú v súčasnosti najvyššie mocenské, politické a mediálne pozície vo vyspelom euroatlantickom svete?

 

Vyplýva z porovnania sankcií proti Rusku a USA, že len absolútna a profesionálna euroatlantická totalita dokázala preprogramovať mozgy miliardám ľudí a vytvoriť z nich morálne degenerované obludy na akékoľvek použitie? Paradoxne, tento profesionálne totalitný systém sa v súčasnosti nazýva sloboda a demokracia! A kto tento systém odmietne, ten bude demokraticky potrestaný.

 

Bolo by dobre vedecky preskúma, aké nástroje a postupy euroatlantickí genetickí predátori pri preprogramovávaní mozgov používajú.

 

Ovláda súčasná svetová euroatlantická koalícia niekoľko miliárd ľudí, ktorí budú bez rozmýšľania hrdo plniť ich príkazy?

 

Otázky sú zásadné a odpovede jednoduché. Ja ich neprezradím.

 

Karol Ondriaš,

220228

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284100x
Priemerná čítanosť článkov: 3465x

Autor blogu

Kategórie