Založ si blog

Poďakovanie vojakom Varšavskej zmluvy, že príchodom na Slovensko 21. augusta 1968 ešte 20 rokov zabezpečili pokračovanie komunistického zázraku rozvoja Slovenska

My komunisti z bKS-21.St si opäť pripomíname a ďakujeme vojakom Varšavskej zmluvy, že príchodom na Slovensko 21. augusta 1968 ešte 20 rokov zabezpečili pokračovanie komunistického zázraku rozvoja Slovenska:

 

Vstup vojsk Varšavskej zmluvy do ČSSR bol právne v poriadku, pretože podľa Varšavskej zmluvy, ktorej ČSSR bolo signatárom, asi to bol článok 23, socialistické krajiny musia vojensky zasiahnuť, keď v niektorej signatárskej krajine bude ohrozený socializmus. Pripomínam, že členské krajiny NATO majú v zmluve ten istý článok s tou istou alebo veľmi podobnou formuláciou.

 

Ja, ako priamy účastník roku 1968 viem, že socializmus v ČSSR bol ohrozený a všetko pred vstupom vojsk Varšavskej zmluvy v roku 1968 malo rovnaký postup a scenár ako majdan na Ukrajine v roku 2013-2014 alebo Arab-springs v 2011. Tento scenár vypracovala koalícia profesionálnych zločincov dávno pred rokom 1968 a bol mnoho krát úspešne použitý.

 

Nižšie sú na doplnených obrázkoch overiteľné fakty, ktoré porovnávajú niektoré slovenské štatistické ukazovatele:

– pred príchodom do roku 1968,

– po príchode vojsk Varšavskej zmluvy roku 1968 (na obrázkoch označené šípkou),

– a po ich odchode v rokoch 1990-1992, a príchode amerických politických, mediálnych a vojenských poradcov,  a vojakov na Slovensko v roku 1990 (označené šípkou).

 

Na stranách e-knihy…: https://second-communist-revolution.eu/category/knihy-karol-ondrias/

sú v textoch a na obrázkoch ďalšie overiteľné fakty.

V e-Knihe na stranách 440 až 461 je aj zoznam slovenských podnikov, ktoré vďaka ruským vojakom ešte 20 rokov úspešne fungovali, alebo boli novo-vybudované alebo zmodernizované počas pokračujúceho komunistického zázraku v rokoch 1968-1989 a ktoré boli počas kapitalistických zločinov, po roku 1989, zničené, rozkradnuté alebo predané kolonizátorom.

 

Tieto vojská zabránili zničeniu novej humánno-progresívnej socialistickej civilizácie, ktorá vďaka nim mohla ešte 20 rokov pokračovať. Bola zničenia až prevratom po roku 1989, kde Slovensko je už kolonizované so všetkým, čo k tomu patrí. Je už vychovaná „šťastná“ generácia Motrokov, s ktorou si kolonizátori robia, čo chcú.

 

Z obrázkov vidieť, že po príchode vojsk Varšavskej zmluvy v roku 1968 sa na Slovensku nič nezmenilo a komunistický zázrak rozvoja Slovenska pokračoval nerušene ďalej. Ale po ich odchode nastal obrovský úpadok Slovenska vo všetkých parametroch.

 

Je úplne jasné, že všetky slovenské masmédiá v tejto otázke vždy zaujmú pozíciu mediálnych fekálnych jám, ako súčasť profesionálne totalitného a kolonizovaného Slovenska, kde občan Slovenska má štatút moderného otroka (Motroka) a kde Západ považuje Slovákov už 30 rokov za menejcennú rasu.

Preto tieto základné fakty o rozvoji Slovenska pred a po roku 1968 a po roku 1989 nesmú médiá slovenským Motrokom nikdy ukázať (ani ich za 30 rokov neukázali), nieto o nich diskutovali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ďalšie dôkazy komunistického zázraku sú v publikáciách na:

https://second-communist-revolution.eu/category/knihy-karol-ondrias/

 

Opäť, ako pri každom výročí:

 

Ďakujem vojakom Varšavskej zmluvy, že  príchodom na Slovensko 29. augusta 1968 ešte 20 rokov zabezpečili:

 

– Že som vyštudoval kvalitnú strednú školu zadarmo a k tomu som dostával aj štipendium.

– Že som vyštudoval kvalitnú vysokú školu zadarmo a k tomu som ešte dostával štipendium.

– Že som nemal starosti, kde sa zamestnať, a prijali ma do zamestnania, ktoré som si vybral, a ktoré bolo v súlade s odborom, ktorý som vyštudoval.

– Že ešte 20 rokov môj reálny plat každoročne stúpal.

– Že ešte 20 rokov som sa vôbec nemusel báť, že ma vyhodia z práce.

– Že kvalita školstva a výskumu bola na vysokej úrovni, a že aj vo výskumných laboratóriách USA som bol rovnocenným partnerom absolventom univerzít USA a sveta.

– Že manželka a ja sme skoro zadarmo dostali od zamestnávateľa byty.

– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že syn alebo dcéra sa dajú na drogy alebo gamblérstvo.

– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že dcéru predajú ako dobytok na prostitúciu do demokratických krajín.

– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že syn a dcéra po skončení vysokej školy nebudú musieť odísť do zahraničia a prosiť sa tam o podradnú prácu, kde nás už považujú za kvalitnú slovenskú „menejcennú rasu“.

– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že dcéra po maturite alebo vysokej škole bude musieť robiť slúžku pre všetko, opatrovať nevládnych seniorov v Rakúsku, v Nemecku…, ale bude môcť ešte 20 rokov opatrovať nás.

– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že syn alebo dcéra budú nezamestnaní, hľadať si prácu v zahraničí, že budú musieť kradnúť, žobrať, alebo sa živiť odpadkami z kontajnerov.

– Že ešte 20 rokov sme vo svete neboli považovaní za kvalitný a užitočný ľudský zdroj.

– Že som ešte 20 rokov mohol pozerať kvalitné programy v televízii.

– Že ešte 20 rokov som v obchode mohol hrdo kupovať slovenské kvalitné potraviny a naše priemyselné výrobky.

– Že som sa bez strachu mohol poprechádzať v lese alebo večer aj v opustenej časti mesta.

– Že ešte 20 rokov som na Slovensku nevidel nezamestnaného, bezdomovca, narkomana, vyberača odpadkov, žobráka  alebo ľudí, ktorých demokratická spoločnosť odsúdila na doživotný štatút menejcennej rasy alebo ľudského odpadu.

– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku humanity (1968-1990) sa zvýšil počet obyvateľov Slovenska o 758 000. Väčšina z týchto ľudí by mali tiež ísť osobne poďakovať vojakom Varšavskej zmluvy, že sa narodili (po roku 1989, za 25 rokov počet obyvateľov stúpol len o ~100 000 ak vôbec).

– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku, sa ročne zvyšoval počet obyvateľov o 38000, to znamená, že každý rok, obrazne povedané, sa mohlo postaviť nové mesto na Slovensku, ktoré malo 38 tisíc obyvateľov, so všetkým vybavením, ako potraviny, byty, šaty, školy, nemocnice, sociálne zabezpečenie, zamestnanie, dôchodky, dôstojný život, atď… Takto počas komunistického zázraku sa mohlo postaviť v rokoch 1968-1989 ešte 20 takýchto miest.

– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku humanity sa na Slovensku, sa postavilo 800 000 finančne dostupných bytov. Že sa postavila napríklad Petržalka v Bratislave a sídliská v mnohých slovenských mestách.

– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku humanity sa na Slovensku, sa postavilo 4960 tried v škôlkach.  Počas 20 rokov sa na Slovensku odovzdávala jedna trieda v škôlke každý pracovný deň.

– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku, priemyselná výroba v stálych cenách stúpla 3-krát.

– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že v televízii alebo printových médiách budem vidieť produkty degenerácie ľudského ducha, a mnohých morálnych uchylákov predvádzajúcich sa v televízii a v printových médiách.

– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť profesionálnej informačnej a morálnej totality TA3, Markízy, RSTV, Sme…

– Že ešte 20 rokov nemali možnosť kolonizátori Veľkého hamburgera vychovávať slovenského Motroka fungujúceho len v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať, súložiť.

– Že ešte 20 rokov som nemusel bezmocne sledovať našu kolonizáciu, ničenie skoro všetkého, čo občania Slovenska  vybudovali, úpadok a v niektorých parametroch až degeneráciu spoločnosti na Slovensku.

– Že ešte 20 rokov, morálni uchyláci, kolonizátori a bandy kriminálnikov nedostali voľnú ruku pri rozkrádaní a ničení slovenského poľnohospodárstva, priemyslu, vedy, techniky a kultúry.

– Že ešte 20 rokov kolonizátori nemohli zaviesť na Slovensku zločiny proti ľudskosti, ako narkomániu, žobrákov, bezdomovcov, korupciu, vykorisťovanie, výpalníctvo, predaj ľudí, detskú prostitúciu, vraždy na objednávku, exekútorov, nevoľníctvo, stratu sociálnych istôt a fyzickej bezpečnosti, vysťahovalectvo…

 

Milí a vážení vojaci Varšavskej zmluvy,

 

 ja viem, že Vás naši kolonizátori Vyvoleného hamburgera, „humanisti, demokrati“ a morálni uchyláci všetkého druhu len okydávali a okydávajú za to, že ste zabránili našej kolonizácii a úpadku v roku 1968.

Ale nech Vás poteší, že po rokoch, keď títo uchyláci pomrú a skončí kolonizácia Slovenska, skončí výroba morálnych uchylákov a pominie smrteľný strach z pravdy, tú veľkú kopu hnoja, ktorú na Vás nakydali, rozpráši vietor a pohnojí s ním konečne naše polia.

A verte, že príde nová generácia občanov Slovenska, ktorá nebude mať smrteľný strach z pravdy, a prídu aj odvážlivci, ktorí budú na Vás spomínať len v dobrom, a ktorí Vám za tých 20 rokov rozvoja Slovenska, ktoré ste zabezpečili,  postavia aj pomník.

 

Milí a vážení vojaci Varšavskej zmluvy, ešte raz Vám ďakujeme.

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

akademik Učenej spoločnosti Slovenska

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280509x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie