Založ si blog

Tretí pokus opublikovať: Zelensky naliehal na NATO, aby zaútočilo na Rusko jadrovými zbraňami

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

Úvodom tiež pripomínam, že genetický rakovinový nádor upravuje texty v mojich blogoch! Proste, je to rakovina.

 

Tento týždeň, Ukrajinský prezident Zelensky (syn židovského rabína) naliehal na NATO, aby zaútočilo na Rusko jadrovými zbraňami.

 

Záznam prejavu Zelenského vo štvrtok (6.10.2022) pre Austrálsky Lowy Institute je na:

https://www.news.com.au/world/europe/zelensky-calls-for-preemptive-strike-against-russia-in-speech-to-lowy-institute/news-story/80b4cd30b1ac06298d995ce96950d744

Zelenskyj vo štvrtok (6.10.2022) pre Austrálsky Lowy Institute uviedol, že NATO musí zabezpečiť, aby Moskva nepoužila jadrové zbrane proti silám Kyjeva. Za týmto účelom vyzval vojenský blok pod vedením USA a medzinárodné spoločenstvo, aby vykonali preventívne údery proti Rusku, aby „vedelo, čo môže očakávať“, ak sa ich rozhodne použiť.

„Čo by malo NATO robiť? Eliminujte možnosť, že Rusko použije jadrové zbrane,“ povedal Zelenskyj počas online konferencie. „Ešte raz apelujem na medzinárodné spoločenstvo, ako to bolo pred 24. februárom: preventívne údery, aby [Rusko] vedelo, čo sa s nimi stane, ak to použijú, a nie naopak.“

Jeho preložené odpovedi sú dolu v prílohe.

 

Podľa mojich znalostí v novodobej histórii sa nestalo, aby prezident krajiny žiadal atómovú veľmoc použiť jadrové zbrane proti tretej krajine. Aby žiadal o začatie III. svetovej vojny na vyhľadenie väčšiny populácie planéty.

Myslím si, že treba prešetriť, že takéto niečo môže žiadať len genetický psychopat s mentálne a morálne poškodeným mozgom.

 

Ako zareagoval na tento prezidentský návrh genetický rakovinový nádor našej planéty a jeho metastázy?

Nijako. Myslím si, že nikto z vedúcich mocenských predstaviteľov prezidenta Ukrajiny za tento šialený návrh neodsúdil a nezariadil, aby ho po psychiatrickom vyšetrení zavreli do blázinca. Rovnako ho ďalej obdivujú a podporujú, ako záchrancu civilizácie proti ruských barbarom a zločincom.

 

Ako zareagovali mediálne sračkomety genetického rakovinového nádoru našej planéty a jeho metastáz? Nijako. Myslím si, že ho rovnako ďalej obdivujú a podporujú, ako záchrancu civilizácie proti ruských barbarom a zločincom.

 

Čo by sa stalo, keby prezident Ruskej federácie V. Putin naliehal na Komunistickú Čínu, aby spolu s ruskou armádou zaútočili na rakovinový nádor jadrovými zbraňami?

 

Myslím si, že všetci mocenskí predstavitelia rakovinového nádoru by s hrôzou odsúdili Putina, nazvali by ho šialencom, mentálne chorým človekom, zločincom…, ktorého treba ihneď odstrániť, odsúdiť na smrť, alebo ihneď zavraždiť. Naliehali by, že kvôli takémuto výroku Putina je potrebné ihneď napadnúť Rusko jadrovými zbraňami, pokiaľ nie je neskoro. Mediálne sračkomety by sa predvádzali, ktoré ich produkty doletia najďalej a okydajú najviac Putina.

 

Záverom, ostávajú len dve otázky:

Vyplýva z týchto faktov, že súčasný genetický rakovinový nádor našej planéty je horší, ako Hitlerovsko-nacistický rakovinový nádor 20. storočia?

Že mentálne vytunelované stádo našej planéty je nebezpečnejšie, ako Hitlerovsko-nacistické stádo 20. storočia?

 

Prosil by som, aby na oživenie môjho blogu sa pripojili do diskusie aj produkty našich mediálnych sračkometov. Vopred ďakujem.

 

 

Karol Ondriaš

221008

 

Príloha:

 

https://www.news.com.au/world/europe/zelensky-calls-for-preemptive-strike-against-russia-in-speech-to-lowy-institute/news-story/80b4cd30b1ac06298d995ce96950d744

 

 

Zelenskyj v prejave pred Lowy Institute vyzýva na „preventívny“ úder proti Rusku

Ukrajinský vodca vyvolal búrlivú reakciu Ruska, ktoré ho označilo za „monštrum“ kvôli štvrtkovým komentárom k austrálskemu davu.

 

Pán Zelensky hovoril prostredníctvom video spojenia s Lowy Institute, keď sa vyjadril v odpovedi na otázku výkonného riaditeľa think-tanku Michaela Fulliloveho.

„Pán prezident, vo svojich poznámkach ste spomenuli jadrové vydieranie,“ povedal hostiteľ.

„Pán Putin nám nedávno povedal, že neblafuje. Môžem sa vás teda spýtať, veríte, že pravdepodobnosť použitia ruských jadrových zbraní proti Ukrajine sa zvýšila, a čo ešte chcete, aby NATO urobilo, aby odradilo Rusko od použitia jadrových zbraní?

Zelenskyj odpovedal, že NATO by malo „eliminovať možnosť Ruska použiť jadrové zbrane“.

„Ale čo je dôležité, ešte raz apelujem na medzinárodné spoločenstvo, ako som to urobil pred 24. februárom – potrebujeme preventívne útoky, aby vedeli, čo sa s nimi stane, ak použijú jadrové zbrane, a nie naopak. okolo,“ povedal.

 

„Nečakajte na ruské jadrové útoky a potom povedzte: ‚Ach, keď ste to urobili, vezmite si to od nás!‘ Prehodnoťte spôsob, akým vyvíjate tlak. To je to, čo by NATO malo urobiť – prehodnotiť poradie, v ktorom vyvíja tlak [na Rusko].

 

Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov v reakcii uviedol, že vyjadrenia pána Zelenského „nie sú ničím iným ako výzvou na začatie svetovej vojny“, ktorá by viedla k „nepredvídateľným katastrofálnym následkom“.

 

Ruské ministerstvo zahraničia tiež obvinilo Zelenského zo snahy vyprovokovať jadrovú vojnu, pričom hovorkyňa Maria Zacharova uviedla, že „každý človek na planéte“ by si mal uvedomiť, že „nevyrovnaný“ ukrajinský vodca sa zmenil na „monštrum, ktorého ruky môžu zničiť planétu“. “, informovalo štátne spravodajstvo RT.

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283386x
Priemerná čítanosť článkov: 3456x

Autor blogu

Kategórie