Založ si blog

Demokracia ako novodobé šialenstvo a základ Motroctva našej demokratickej doby!

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov.

 

Nás komunistov z KS-21.St udivuje, ako všetci demokratickí humanisti opakujú do roztrhania teľa, že ten, kto neuznáva súčasnú demokraciu je vyvrheľ ľudskej spoločnosti na našej planéte, lebo podporuje totalitné režimy. Že každého takéhoto vyvrheľa treba prevychovať, a keď sa to nedá, tak jednoducho izolovať alebo zlikvidovať, aby nenakazil vyvolenú elitu humanistov a demokratov.

 

V podstate je to rovnaké, ako keď v stredoveku v západnej Európe, humanisti tej doby zaviedli cirkevnú inkvizíciu, ktorá každého, kto neuznával ich inkvizičný humanizmus bol vyvrheľ, ktorého bolo potrebné najjednoduchšie, pre radosť všetkých divákov, ukážkovo upáliť.

 

Dôkazov, že súčasná demokracia je šialenstvo a základom Motroctva našej demokratickej doby je neúrekom. Avšak v absolútnych totalitných demokraciách sa oficiálne nesmie o tom zmieňovať.

 

Pripomeniem aspoň pár produktov totalitného demokratického absolutizmu:

 

1.) Po prevratoch v bývalom socialistickom bloku v rokoch 1989-1990 boli v týchto krajinách „totalitné režimy“ nahradené totalitnou demokraciou, čo prinieslo všeobecný úpadok, zničenie ekonomiky, vymieranie populácie, viac ako 10 miliónov obetí, chudobu, predaj ľudí, vraždy na objednávku, bezdomovcov, narkomanov, ľudí prežívajúc na antidepresívach…

 

2,) Demokratické vojny USA proti terorizmu po 11.9.2001 mali 4,5 až 4,6 milióna obetí (Washington Post 15.5.2023).

 

3.) Demokratických 1% najbohatších prispieva až 50% k otepľovaniu planéty.

 

4.) Demokratická akumulácia bohatstva planéty v rukách najbohatších sa stále zvyšuje. Podľa Oxfam z januára 2023: Od roku 2020 1 % najbohatších ľudí nazhromaždilo takmer dve tretiny všetkého nového bohatstva vytvoreného na celom svete za posledné dva roky (za pandémie).

Povedané inými slovami. Za každý 1 dolár nového globálneho bohatstva, ktorý zarobila osoba z 90% chudobnej populácii sveta, miliardár získal zhruba 1,7 milióna dolárov.

Tempo vytvárania bohatstva u bohatých sa zrýchlilo, keďže 1 % najbohatších na svete nahromadilo za posledných 10 rokov približne polovicu všetkého nového bohatstva.

Majetok miliardárov sa zvyšuje o 2,7 miliardy dolárov denne, aj keď najmenej 1,7 miliardy pracovníkov teraz žije v krajinách, kde inflácia prevyšuje mzdy.

 

5.) Imigrácia je produktom demokracie, produktom demokratického ožobračovania chudobných 1% demokratickou elitou.

 

V podstate, záverom my komunisti z KS-21.St hovoríme, že pre humánny rozvoj našej civilizácie je potrebné odstrániť súčasný totalitný demokratický absolutizmus. Zaujíma nás, kto, ako a kedy odstráni toto Motroctvo (moderné otroctvo) kapitalistickej demokracie, podobne ako v 19. storočí odstránili otroctvo.

 

Predpokladáme, že to bude komunistická Čína, ktorá už dávno poukazuje, že “zásady kapitalistickej demokracie“ sa často používajú ako „zbrane hromadného ničenia“.

Držíme jej palce!

 

Karol Ondriaš,

230622

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284597x
Priemerná čítanosť článkov: 3471x

Autor blogu

Kategórie