Založ si blog

Sú Slováci menejcenná rasa? Buduje sa Slovensko od roku 1989 aj na pilieri morálneho kr. t. nizmu?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov.

 

Prvá otázka:  Sú Slováci menejcenná rasa?

 

Pre lenivých čitateľov, ktorí nechcú čítať celý článok, odpoveď je, že áno. Dokonca sme asi exkluzívna menejcenná rasa. Túto odpoveď podporuje mnoho overiteľných dôkazov, niektoré sú uvedené aj nižšie.

 

Druhá otázka:  Sú všetci Slováci menejcenná rasa?

 

Odpoveď na túto otázku je ťažšia, pretože naše štátne  a súkromné prieskumy sa takouto základnou otázkou nezaoberajú, až možno na prieskumy mimovládok pre zahraničných objednávateľov, ale výsledky ich prieskumov sú tajné.

 

My komunisti z KS-21.St odhadujeme, že počet Slovákov patriacich do menejcennej rasy môže byť v rozmedzí od 0,01% do 99% obyvateľov. Presné číslo vedia len vlastníci mimovládok. Je možné, že mnohí v rámci demokracie, príslušnosť k menejcennej slovenskej rase len profesionálne hrajú.

 

Dôkazy o Slovákov patriacich do menejcennej rasy sú všadeprítomné. Uvediem pár príkladov, na obrázkoch, ktoré som už mnohokrát uvádzal v iných súvislostiach.

 

Na obrázkoch na konci článku je ukázaný komunistický zázrak (červene) v poľnohospodárstve, počte hovädzieho dobytka, ploche vinohradov, výrobe chladničiek, traktorov, počte pracovníkov vedy a techniky na Slovensku a mnoho ďalších dôkazov, ktoré možno nájsť na:

e-Kniha Karol Ondrias Komunistické a ateistické blogy 2005-2021

https://second-communist-revolution.eu/category/knihy-karol-ondrias/

 

Po prevrate v roku 1989, boli komunisti odstavení od moci a nastala vláda demokracie, ako zbrani hromadného ničenia (ako hovoria niektorí Číňania). Ako ukazujú overiteľné dáta, táto zbraň hromadného ničenia zafungovala okamžite a stále účinne funguje.

Slovenská menejcenná rasa namiesto toho, aby dala kredit komunistom a socializmu počas komunistického zázraku 1948-1990, a všade ich právom oslavovala, tak stále už 33 rokov odsudzujú komunistov ako zločincov a socializmus ako totalitní komunistický režim podobný nacizmu. A ešte zaujímavejšie je, že občanov Slovenskej republiky, ktorí ničili naše hospodárstvo a predali nás na voľnom trhu za akciové ceny, týchto stále velebia a ovešávajú medailami všetkého druhu.

Takéto správanie je typické pre exkluzívnu slovenskú menejcennú rasu, ktorá si svoju exkluzívnosť dala aj uzákoniť.

Napríklad Zákon 125/1996 Z.z. o nemorálnosti a protiprávnosti komunistického systému, novelizovaný 338/2020, hovorí, že „Komunistický režim sa bude po novom označovať ako odsúdeniahodný, zločinný a nelegitímny, ktorý porušoval ľudské práva a slobody.“

 

Exkluzívnosť slovenskej menejcennej rasy je umocnená aj faktom, že počas socializmu 1948-1991, bolo to jediné obdobie za viac ako 1000 rokov, keď občanom žijúcim na území Slovenska patrila všetka pôda, boli sebestační v potravinách, vlastnili všetky banky, poisťovne, výrobné podniky, médiá,  všetky kultúrne, rekreačné, vzdelávacie inštitúcie, atď… otcovia a matky nemuseli chodiť slúžiť na “panské“ doma alebo v zahraničí, mali fyzickú a psychickú bezpečnosť, nastal nevídaný rozvoj vzdelania, vedy a techniky, poľnohospodárstva, priemyslu, kultúry, atď…

Komunisti za socializmu dokázali vyriešiť všetky zločiny proti ľudskosti minulej a súčasnej kapitalistickej spoločnosti na Slovensku:

– Ako napríklad: vyriešili nezamestnanosť, narkomániu, predaj ľudí, vraždy na objednávku, žobrákov, bezdomovcov, exekútorov, korupciu, vykorisťovanie, násilie, stratu sociálnych istôt a fyzickú bezpečnosť, atď…

– Počas komunistického zázraku od roku 1948 do 1989 stúpol počet obyvateľov Slovenska o 1,831 mil. t.j. 44,6 tisíc ročne. Komunisti počas 41 rokov zabezpečili, že každý rok museli a dokázali, obrazne povedané, postaviť mesto, ktoré malo 44,6 tisíc ľudí, t. j. ~10 000 rodín so všetkým vybavením, ako potraviny, byty, šaty, školy, nemocnice, sociálne zabezpečenie, zamestnanie, dôchodky, dôstojný život, atď… Takto počas komunistického zázraku, obrazne povedané, postavili 41 miest.

 

Po roku 1989 celková miera plodnosti žien na Slovensku je  okolo 1,46 detí, a nie 2,1 detí, ktoré by zabezpečili nevymretie populácie. To znamená, že od roku 1990 sme začali vymierať a za niekoľko generácií genetickí Slováci vymrú. Jediná nádej je, že Slovensko bude aj ďalej nekonkurencieschopné a za pár desiatok rokov ho skúpi Komunistická Čína za cenu šrotu a nastolí socializmus s európskymi charakteristikami.

 

Opakujem: Tieto horeuvedené overiteľné fakty sú podľa zákona 125/1996 Z.z. komunistický zločin, ktorý je odsúdeniahodný a nelegitímny. Opakujem, toto je učebnicový príklad chovania sa exkluzívnej menejcennej rasy a uvedený zákon je súčasťou slovenského piliera morálneho kr.t.nizmu. na ktorom je po roku 1989 budované Slovensko a jasne hovorí, že už sa nikdy nesmie stať, aby občanom žijúci na území Slovenska patrila všetka pôda, boli sebestační v potravinách, vlastnili všetky banky, poisťovne, výrobné podniky, médiá,  všetky kultúrne, rekreačné, vzdelávacie inštitúcie,, atď…že by otcovia a matky nemuseli chodiť slúžiť na “panské“ doma alebo v zahraničí, mali fyzickú a psychickú bezpečnosť, aby opäť nastal nevídaný rozvoj vzdelania, vedy a techniky, poľnohospodárstva, priemyslu, kultúry, atď…   

 

 

Karol Ondriaš,

230624

 

Dodatok:

Čo na úspechy komunistickej Číny hovoria antikomunistickí mentálni vykadenci, bojovníci proti komunistickej totalite?
V roku 1989 bol náš východoeurópsky socialistický blok ďaleko pred Čínou.
Naša socialistická civilizácia bola zničená, ostala len čínska a vynikajúco ide v pred.
My komunisti z KS-21.St. jej gratulujeme a držíme palce!

https://www.youtube.com/watch?v=rpemE3UyHtc

 

 

 

 

 

 

 

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.

Zuzana Čaputová

Čaputová: K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií

03.05.2024 13:27

"Tam, kde je ohrozená sloboda tlače, je ohrozená aj demokracia," uviedla prezidentka.

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284623x
Priemerná čítanosť článkov: 3471x

Autor blogu

Kategórie