Založ si blog

My komunisti z KS-21. St držíme palce Michalovi Šimečkovi pri oslavách prevratu 1989 na Námestí SNP v Bratislave dňa 17. 11. 2023.

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

Veríme, že pán Šimečka nebude mať smrteľný strach z pravdy a ako sľúbil, bude prezentovať fakty ktoré novembrové udalosti priniesli v rámci slobody, nezávislosti, nových možností i znovuzačlenenia do zjednotenej Európy.

 

Nebojácne bude prezentovať a prepočítať, že:

1.) Počas komunistického zázraku humanity za 33 rokov narástol počet obyvateľov o 1,6 milión (1950-1983), ale po roku 1989 len okolo 100 000, ak vôbec. Výsledok je podobný, ako keby ponovembroví humanisti postavili milión detí k múru a zastrelili. Koľko nenarodených detí pripadá na jedného disidenta alebo ponovembrovú celebritu?

 

2.) Žena na Slovensku od roku 1990 až doteraz má priemerne okolo 1,4 detí (Slovenska asi ešte menej) a nie aspoň 2,1 na zachovanie populácie. Z toho vyplýva najväčší zločin prevratu 1989, a to je vyhynutie genetických Slovákov za pár generácií. T.j. genetických Slovákov, ktorí tu žili po ženskej línii nepretržite viac ako 20 000 rokov.

 

3.) Veríme, že pán Šimečka bude menovite čítať zoznam ľudí, ktorí zahynuli po prevrate 1989: Ktorí spáchali sociálnu samovraždu. Naše železnice určite evidujú počet ľudí, ktorí skočili pod vlak. Bude čítať mená ľudí, ktorí zomrelo na smetisku alebo zamrzli, alebo sa predávkovali drogami. Alebo boli zavraždení. Bude čítať mená ľudí, ktorí boli predaní ako dobytok na prácu v zahraničí alebo do sexpriemyslu. Prepočíta, koľko ich pripadá na jedného disidenta alebo ponovembrovú celebritu?

(Aby stihol prečítať všetky mená, predpokladáme, že míting bude trvať niekoľko hodín.)

 

4.) Veríme, že pán Šimečka určite bude určite bilancovať ďalšie výsledky a prepočíta na jedného disidenta alebo ponovembrovú celebritu. Ako napríklad:

Koľko ľudí sa muselo vysťahovať, aby mohli prežiť?
Koľko detí vidí otca alebo matku len raz za týždeň, keď sa vrátia na víkend z roboty z ďalekého mesta alebo zo zahraničia?
Koľkým deťom bol poškodený vývoj mozgu, pretože vyrastali v mediálnom prostredí kultúrnej degenerácie, kde sa na nich už od narodenia valilo z vašich slobodných médií násilie, zabíjanie, netolerantnosť?
Koľko ľudí a rodín trpí závislosťou na drogách, alkohole alebo gamblerstve?

Napríklad vlani sa na Slovensku predalo 96 milióna denných dávok antidepresív.

5.) Pán Šimečka určite prepočíta:

Počas komunistického zázraku humanity sme nepoznali bezdomovcov. Od roku 1989 doteraz sme tu mali tisícky bezdomovcov, ktorí žijú ako dobytok a mnohí zomreli na ulici alebo na smetisku. Koľko živých a mŕtvych bezdomovcov pripadá na jedného disidenta alebo ponovembrovú celebritu?

6.) Atď…

 

My komunisti z KS-21.St sa už tešíme a nemyslíme si, že Šimečkov míting bude len šnúra antikomunistických orgazmov, ako to bolo doteraz.

 

Karol Ondriaš

231116

(Za komunistov z KS-21.St.)

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284598x
Priemerná čítanosť článkov: 3471x

Autor blogu

Kategórie