Založ si blog

Bude František Mikloško a jemu podobní braní na trestnoprávnu zodpovednosť za smrť desiatok tisíc (možno aj stoviek tisíc) nevinných obetí prevratu v roku 1989?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

I keď v súčasnosti to nie je až tak preorgazmované ako bejvavalo, november je mesiac antikomunistických orgazmov, medzi ktorými vždy zažiari aj František Mikloško a jemu podobní, bojovníci proti komunistickej totalite.

 

Len hrubý zoznam obetí týchto bojovníkov proti komunistickej totalite zahŕňa:

1.) Stovky tisíc obetí, t.j. detí, ktoré sa nenarodili v dôsledku úpadku spoločnosti po roku 1989.

2.) Ľudí, ktorí spáchali sociálnu samovraždu.

3.) Ľudí, ktorí zahynuli v kanáloch alebo na smetisku.

4.) Ľudí, ktorí zahynuli predávkovaním drogami.

5.) Ľudí, ktorí boli zavraždení na objednávku.

6.) Desiatky tisíc bezdomovcov, ktorí museli žiť ako dobytok.

7.) Ľudí, ktorí boli predaní ako dobytok na prácu v zahraničí alebo do sexpriemyslu.

8.) Ľudí, t.j. všetci genetickí Slováci, ktorí za pár generácií vyhynú, v dôsledku nízkeho počtu narodených detí na jednu ženu.

 

Zaujímavé je, že všetci, ktorí by mali byť braní na trestnoprávnu zodpovednosť za smrť desiatok tisíc (možno aj stoviek tisíc) nevinných obetí po prevrate v roku 1989 sú oslavovaní, dostávajú vyznamenania a dobre platené miesta. Sú to naše už 33 rokov oslavované celebrity.

 

My komunisti z KS-21.St sa pýtame:

Prečo František Mikloško a jemu podobní nie sú braní na trestnoprávnu zodpovednosť za smrť desiatok tisíc (možno aj stoviek tisíc) nevinných obetí prevratu v roku 1989?

Je to preto, že po prevrate roku 1989, naši kolonizátori, ktorí nás pokladajú len za korisť, zariadili, že Slovensko muselo byť významne budované aj na pilieri morálneho kreténizmu?

Je to preto, že sme len metastáza morálneho rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný?

 

Prosím antikomunistických mentálnych vykadencov, aby v diskusii dobre zakadili a tým oživili môj blog, ako to urobili už mnoho krát.

Za príspevky vopred ďakujem.

 

Karol Ondriaš,

231128

 

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284594x
Priemerná čítanosť článkov: 3471x

Autor blogu

Kategórie