Založ si blog

Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je obrovská

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu aj s názvom je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

Ako dnes 16.2.2024 pozerám naše a svetové správy, celý demokratický svet je zhrozený, lebo vo väzení v Rusku zomrel opozičný vodca Alexej Navalnyj. Ja predpokladám, že ho asi zabili spoluväzni, ale mohol zomrieť aj na infarkt.

V priamom prenose celý „demokratický svet“, skoro všetci významní politici a humanisti, za to odsudzujú totalitné a zločinné Rusko, a potvrdzujú, že Putin je zodpovedný za jeho smrť a burcujú zničiť Rusko aj s Putinom.

 

V starobe mi už vynecháva pamäť, preto som už zabudol, ako celý „demokratický svet“ odsudzoval a stále odsudzuje USA za to, že počet obetí vojen USA len proti terorizmu od roku 2001 sa odhaduje na 4,5 milióna až 4,6 milióna – číslo, ktoré sa stále zvyšuje.

 

Link: Významný americký denník Washington Post 15.5.2023 priniesol článok o odhade obetí vojen USA proti terorizmu.

https://www.washingtonpost.com/world/2023/05/15/war-on-terror-911-deaths-afghanistan-iraq/

Výskumníci z Brown University v správe zverejnenej v 15.5.2023 čerpajú z údajov a odborných analýz OSN, aby sa pokúsili vypočítať minimálny počet nadmerných úmrtí, ktoré možno pripísať vojne USA proti terorizmu od 11.9.2001, v konfliktoch v Afganistane, Pakistane, Iraku, Sýrii, Líbyi, Somálsku a Jemene.

Počet obetí odhadujú na 4,5 milióna až 4,6 milióna – číslo, ktoré sa stále zvyšuje. Správa odhaduje, že z týchto úmrtí bolo približne 3,6 milióna až 3,7 milióna „nepriamych úmrtí“ spôsobených zhoršením ekonomických, environmentálnych, psychologických a zdravotných podmienok.

 

V starobe mi už vynecháva pamäť, ale pravdepodobne celý „demokratický svet“ odsudzoval a odsudzuje USA za tieto zločiny, ktoré sú už zdokumentované.

Nepamätám si už, ale verím, že celý demokratický svet odsudzoval a odsudzuje tieto zločiny USA 4,5 milióna krát viac, ako odsudzuje smrť Navalného v Rusku.

 

V starobe mi už vynecháva pamäť, preto som už zabudol, ako celý „demokratický svet“ odsudzoval a stále odsudzuje Izrael za to, že len za posledné 4 mesiace vo vojne s Hamasom zabil viac ako 28 000 Palestínčanov.

Nepamätám si už, ale verím, že celý demokratický svet odsudzoval a odsudzuje tieto zločiny 28 000 krát viac, ako odsudzuje smrť Navalného v Rusku.

 

V starobe mi už vynecháva pamäť, ale čo keď kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je obrovská a stále rastie. Podobne rastú aj jeho metastázy vo svete.

 

Ešte šťastie pre našu civilizáciu, že vo svete sa v súčasnosti deje aj niečo iné, a rastie významne aj niečo iné veľmi dôležité, ale to tiež nesmie byť v „demokratickom svete“ menované. Ale ľudia, ktorí nepatria medzi metastázy súčasného genetického rakovinového nádoru vedia o čo ide.

Karol Ondriaš

240216

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Černák stojí pred súdom a žiada prepustenie: Uvedomujem si skutky, ktoré som spáchal a hanbím sa za ne. Žiaľ, nedá sa vrátiť minulosť

02.05.2024 07:15, aktualizované: 09:55

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284494x
Priemerná čítanosť článkov: 3469x

Autor blogu

Kategórie