Založ si blog

Progresívne Slovensko a Tretí stupeň tunelovania mozgov

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

Keď v roku 1989 na Slovenskom majdane genetický rakovinový nádor našej planéty, ktorý nesmie byť menovaný a ktorý nás nepokladá za ľudí, ale len za koriť, zničil našu humánnu civilizáciu, my komunisti z KS-21.St sme si mysleli, že v ďalšom kroku použije len dva stupne tunelovania mozgov v našej populácii.

 

Prvý stupeň tunelovania mozgov vychoval novú generáciu, ktorá nenávidí a stále okydáva komunistický zázrak 1948-1989. Títo vytunelovanci prvého stupňa, znevažujú, perzekvujú a pokladajú za zločincov ľudí, ktorí vybudovali Slovensko počas komunistického zázraku za socializmu. A naopak, ľudí, ktorí Slovensko po roku 1989 ničili a predávali nás na voľnom trhu ako dobytok za akciové ceny, ospevovali, dávali im medaile a mediálne ich propagujú ako slovenskú intelektuálnu elitu.

Takto sa vychovala stabilná generácia slovenských Motrokov.

 

Cieľom druhého stupňa tunelovania mozgov bolo vychoval novú generáciu, ktorá pokladá seba t.j.  Slovákov za menejcennú rasu. Títo vytunelovanci druhého stupňa stále opakujú, ako na Západe všetko majú lepšie, sú pracovitejší, múdrejší, vzdelanejší, technicky vyspelejší, a ako nám menejcenným pomáhajú, investujú u nás, múdro nás poučujú o demokracii, vojnách na Ukrajine, v pásme Gazy a všade inde. Títo vytunelovanci druhého stupňa sú hrdí, že žijeme na podpore, čo je vždy lepšie, ako sa pokúsiť byť západu rovnocenným partnerom. Sú presvedčení, že nemáme na to, aby sme boli rovnocenným partnerom Západu.

Takto sa vychovala stabilná generácia slovenských Motrokov na 150 rokov, pokiaľ Slováci nevymrú.

 

My, komunisti z KS-21.St si myslíme, že na Slovensku je už vychovaná generácia, ktorá má vytunelovaný mozog tretieho stupňa, čo je vysokokvalitné vytunelovanie.

Myslíme si, že to dokladujú permanentné protesty treťostupňových vytunelovancov proti Ficovej vláde, kde vždy niekto zodpovedný za našu kolonizáciu, určí proti čomu majú pretestovať. Teraz sa protestuje proti Ficovej vláde, lebo vláda neposlúcha na slovo vo vojne na Ukrajine a možno ani v Gaze.

My si myslíme, že treťostupňoví vytunelovanci sú univerzálne vytunelovaní, t.j. môžu sa použiť na akýkoľvek „demokratický“ účel.

Napríklad, na „demokratické“ odstránenie: komunistov; podporovateľov Putina; odsudzovateľov Sionizmu ; vojnových zábav USA alebo sympatizantov s Komunistickou Čínou, atď.

 

Nakoniec, nás komunistov z KS-21.St zaujíma, čo sa stane s vytunelovanými Slovákmi, keď celá západná mašinéria tunelovania mozgov náhle zakape.

 

Záverom prosím akýchkoľvek vytunelovancov, aby v diskusii dobre zakadili, a tým oživili môj nudný blog.

 

Karol Ondriaš

240210

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284500x
Priemerná čítanosť článkov: 3470x

Autor blogu

Kategórie