Založ si blog

Pohreb Navalného: Kvalita a sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

Dnes 1.3.2024 pozerám naše a svetové správy v „demokratických médiách“, kde mnohé v priamom prenose prenášajú pohreb Navalného v Moskve.

Pozerám, ako celý „demokratický svet“ sa opäť zvíja v anti-ruskom orgazme.

Opäť, celý „demokratický svet“, odsudzuje totalitné a zločinné Rusko, a potvrdzujú, že Putin a jeho Rusko je totalitný štát, kde sa nedodržiavajú ľudské práva….

Najzaujímavejšie na tom je, že Naválny zomrel vo väzení na trombózu. Nie sú dôkazy, že by ho Putin dal zabiť. A na čo by to aj robil?

 

Zaujímavé, že včera izraelská armáda strieľajúc do davu hladných Palestínčanov, ktorí čakali na potravinovú pomoc, zavraždila na počkanie viac ako 100 Palestínčanov a mnohých zranili.

Bol v „demokratických médiách“ priamy televízny prenos z pohrebu aspoň jedného z nich?

Nebol a ani nebude, pretože sila súčasného genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný, je stále obrovská.

 

Ozaj, koľko bolo priamych televíznych prenosov v „demokratických médiách“ z pohrebu 4,5 milióna až 4,6 milióna obetí vojen USA proti terorizmu od roku 2001? Žiadny.

https://www.washingtonpost.com/world/2023/05/15/war-on-terror-911-deaths-afghanistan-iraq/

 

Ozaj, koľko bolo priamych televíznych prenosov v „demokratických médiách“ z pohrebu 30 000 obetí Palestínčanov zavraždených vojakmi Izraela za posledných 5 mesiacov? Žiadne.

 

Ešte šťastie pre našu civilizáciu, že vo svete sa v súčasnosti deje aj niečo iné, a významne rastie  aj niečo iné veľmi dôležité, ale to tiež nesmie byť v „demokratickom svete“ menované. Ale ľudia, ktorí nepatria medzi metastázy súčasného genetického rakovinového nádoru vedia o čo ide.

 

Karol Ondriaš

240301

 

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283726x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie