Založ si blog

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú strach, že Ruská federácia vyhrá vojnu na Ukrajine a Slovensko bude na Východe susediť s Ruskom A Rusko bude mať u nás opäť vplyv.

 

My komunisti sa im ani nedivíme, že majú z takého geopolitického vývoja smrteľný strach, pretože:

 

Ako sme už 100-krát prezentovali fakty, keď Slovensko susedili s Ruskom (so Sovietskym zväzom), a Rusko malo u nás vplyv, 1948-1990, tak na Slovensku nastal 40 ročný zázrak všestranného rozvoja Slovenska, ako rozvoj vzdelania, vedy, techniky, strojárstva, poľnohospodárstva, kultúry, atď… Počas 40 rokov, každoročne sa zvýšil priemerne počet obyvateľov o 44 600. To znamená, že každý rok komunistická stranu musela obrazne postaviť okresné mesto, ktoré malo 44 600 obyvateľov so všetkým vybavením. Konkrétne, každoročne sa museli vyrobiť naviac potraviny pre 44 600 obyvateľov,  44 600 postelí, škôlky, školy, cesty, obchody, fabriky, pracovné príležitosti, atď… Takto to robili každoročne po dobu 40 rokov, ľavou rukou, prakticky bez zadlženia a s vyrovnaným rozpočtom. Dôkazy toho možno vidieť na Slovensku, pokiaľ po prevrate 1989 neboli zničené.

 

Linky na údaje, napríklad:

https://second-communist-revolution.eu/category/knihy-karol-ondrias/

v eknihe:  e-Kniha Karol Ondrias Komunistické a ateistické blogy 2005-2021 (na stiahnutie), na strane 257 je blog: Tragédia 17. Novembra 1989 v historickej skratke.

Alebo v knihe na stiahnutie: Víťazstvo „demokracie“ po 25 rokoch. Komunistický zázrak vs BoPKoTi

 

Ale, veľmi dôležité je, že keď Slovensko susedili s Ruskom (so Sovietskym zväzom), a Rusko malo u nás vplyv, 1948-1990, tak:

– ani jeden hektár pôdy nepatril Rusku, ale všetka pôda patrila len Slovákom;

– ani jedna továreň nepatrila Rusku, ale všetky patrili Slovákom;

– ani jedna banka alebo poisťovňa nepatrila Rusku, ale všetky patrili len Slovákom

– ani jedno médium nepatrilo Rusku, ale všetky patrili Slovákom.

– atď…

Bolo to v novodobej histórii prvý krát, keď všetko na Slovensku patrilo občanom, ktorí tu žili!!!

 

Po prevrate 1989, po kolonizácií Euroatlantickou civilizáciou, ktorá nás nepokladá za ľudí, ale len za korisť, nám veľa z toho, čo sme tu mali, zobrala a priradila nám štatút Motroka (moderného otroka s polovičným platom) na vlastnom území. Takto to bolo u nás v minulosti  po dobu viac ako 1000 rokov.

 

Euroatlantická civilizácia robí všetko preto, aby súčasná demokratická kolonizácia ostala u nás na večné veky.

Preto Euroatlantická civilizácia má obrovský strach, že Rusko vyhrá vojnu na Ukrajine a Slovensko opäť bude susediť s Ruskom.

Strach Euroatlantickej civilizácie z toho, že stratí kvalitných slovenských Motrokov, banky, poisťovne, priemyselné podniky, médiá, atď. je obrovský. Dôkazom toho je aj všadeprítomná anti-Ruská propaganda.

 

Preto hľadajú, a na Slovensku podporujú ľudí, ktorí našu kolonizáciu majú zabezpečovať.

Preto u nás máme niektorých politikov, niektoré mimovládky, niektoré médiá, ktoré okydávajú a strašia permanentne Ruskom.

Aj oni sa boja, že, keby sme susedili s Ruskom, mohol by nastať opäť všeobecný zázrak rozvoja Slovenska. Dostávali by sme z Ruska lacné suroviny a vyvážali tam naše výrobky.

Ľahko by sme prijímali investície nových technológií z komunistickej Číny…

 

Ale my si myslíme, že hlavný dôvod, prečo Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová… majú smrteľný strach je, že keď Rusko vyhrá vojnu na Ukrajine, nebudú vedieť, ako sa uživiť!

 

Záverom, ako vždy, prosil by som antikomunistických a antiruských mentálnych vykadencov, aby v diskusii, ako vždy, riadne zakadili. Osvieži to môj notoricky nudný blog, za čo im vopred ďakujem.

 

Karol Ondriaš,

240312

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283754x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie