Založ si blog

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

Áno, je to pravda!!

Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“:

„Je dnes v Moskve zábava? Myslím, že je to veľká zábava. Rád by som veril, že takúto zábavu im zariadime častejšie. Koniec koncov, sú to „bratskí“ ľudia a musíte svojich príbuzných potešiť častejšie a častejšie ich navštevovať. Takže budeme navštevovať.“

Link: https://www.facebook.com/watch/?v=1545642439331516

 

My komunisti z KS-21.St sme zvedaví:

 

Ako bude prezidentka Čaputová reagovať na rozkaz jej miláčika, prezidenta Zelenského, masakrovať nevinných ľudí na predmestí Moskvy?

 

Ako bude reagovať Šimečka a jeho verní, mnohí rusofóbni politici a ďalší humanisti s veľkým “H“, keď sa ďalej zistí, že ich milovaná ukrajinská vláda vyčlenila aj naše peniaza pre teroristov na vraždenie nevinných ľudí v priamom prenose?

 

Ako budú reagovať naše a svetové mediálne sračkomety a všetci EÚ bojovníci za ľudské práva, keď zistia, že sú len poslušné metastázy genetického rakovinového nádoru, ktorý nesmie byť menovaný?

 

My si myslíme, že ich názor na Zelenského a milovanú vládu Ukrajiny sa nezmení, pretože ich mozgový hardvér a softvér genetických metastáz im to nedovolí. A ak by aj dovolil, tak to budú robiť aj naďalej za peniaze.

Budú aj naďalej súčasťou pilieru, ktorý má zabezpečovať vládu genetického rakovinového nádoru čo najdlhšie.

Uvidíme, ako bude aj vďaka im pokračovať (možno smrteľný) súboj genetických predátorov a novou humánnou civilizáciou.

 

Záverom, ako vždy, prosil by som antikomunistických a antiruských mentálnych vykadencov, aby v diskusii, ako vždy, riadne zakadili. Osvieži to môj notoricky nudný blog, za čo im vopred ďakujem.

Karol Ondriaš,

240324

 

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283731x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie