Založ si blog

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka.

 

Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich  spomenul v knihe:

https://second-communist-revolution.eu/category/knihy-karol-ondrias/
je e-kniha na stiahnutie: e-Kniha Karol Ondrias Komunistické a ateistické blogy 2005-2021

Str. 257.

 

Úvodom poznamenávam a stále opakujem, že vláda genetických predátorov je výsledkom zákonov kapitalizmu a kapitalistických slobodných demokratických volieb. A že genetickí predátori, keď uvidia dobrú korisť, tak sa ju snažia ukoristiť. Proste to majú v génoch. Takto to bolo už šesť krát vo vzťahu ku Rusku a mnohokrát ku iným krajinám. Korisť neznamená len pôda, lesy, rieky, nerastné suroviny ale aj ľudia, ktorých predátori pokladajú tiaž len za korisť a tak s nimi aj zaobchádzajú. Príkladov fungovania kapitalistických genetických predátorov za posledných 400 rokov kapitalizmu je veľa  a sú dobre zdokumentované.

V súčasnosti genetickí predátori sú rakovinovým nádorom našej planéty a ich metastázy sú dosť rozšírené.

 

My komunisti z KS-21.St si myslíme, že VII. Križiacke ťaženie Genetických Predátorov Euroatlantickej Civilizácie (Anglo-Saxo-Sion) a ich metastáz do Ruska sa začalo plánovať ihneď, ako prezident B.N. Jelcin (trojský kôň predátorov) v roku 1999 si vybral za svojho nástupcu Vladimíra V. Putina.

Predátorom opäť stačilo pozrieť sa na mapu sveta, vyhľadať si Rusko a porovnať to s poloostrovom, ktorý nazývame Európska Únia. To ich tak vždy vydesí a vyhecuje, že sa rozhodli uskutočniť VII. Križiacku výpravu do Ruska čo najskôr.

V pozadí VII. Križiackej výpravy samozrejme bolo ukoristiť Rusko a použiť jeho suroviny a ukoristených ľudí na zničenie Komunistickej Číny.

 

Pretože už nechodím do kina, divadla alebo na koncerty, zabávam sa tým, že pozerám správy a analýzy odborníkov na rôznych TV a internetových kanáloch. Vždy, keď sa stane nejaká svetová udalosť, zabávam sa tým, že porovnávam, ako to popisujú a analyzujú rôzne naše a zahraničné médiá a porovnávam to so správami ruskej a čínskej televízie. Tak to bolo aj u vojny na Ukrajine.

 

Posledných päť rokov (ale nie už tak posledný rok) bola pekná zábava sledovať vojenských a globálnych analytikov-profesionálov v médiách genetických predátorov, ako CNN, BBC, Euronews, DW, France 24,… a samozrejme v našich a českých médiách, keď diskutovali priamo alebo medzi riadkami o situácii na Ukrajine a v Ruskej federácii.

 

Keď to zhrniem v skratke, tak týmto profesionálom bolo jasné, a boli si istí, že:

 

– Ideálne je nahnať Ukrajincov, ako ťažnú silu pri ničení Ruskej federácie.

– Vytvoriť na Ukrajine podmienky, ktoré budú ohrozovať vojenskú bezpečnosť Ruskej federácie.

– Ruská federácia musí zareagovať vojensky proti Ukrajine.

– Na vyprovokovanú vojenskú agresiu Ruska proti Ukrajine zareaguje celý demokratický svet, ktorý odsúdi Rusko a uvalí na Rusko množstvo sankcií (je ich už viac ako 15000).

– Následkom sankcií nastane v Rusku ekonomický chaos a úpadok, nebudú peniaze na vedenie vojny, armáda bude zdecimovaná, ľudia pocítia chudobu, oligarchovia prídu o zisky a Rusko skolabuje.

– Výsledok sankcií bude, že ľud a oligarchovia zvrhnú Putina, nastane politický chaos, kde predátori zabezpečia “Moskovský mejdan“ a Rusko sa rozdrobí na menšie útvary.

– Výsledkom bude izolované Rusko obklopené genetickými predátormi a ich metastázami.

 

Opakujem, vojenskí a globálni politici, analytici-profesionáli v médiách genetických predátorov, ako CNN, BBC, Euronews, DW, France 24,… si boli posledných päť rokov (posledný rok už menej) 100% istí, že tak, ako je to naplánované, sa aj stane.

 

Ale, ako vidíme v polovici súboja genetických predátorov s Ruskou federáciou, predikcie genetických predátorov sa nenaplnili, práve naopak:

 

– Rusko sankcie dočasne ekonomicky uškodili, ale aj pomohli, lebo Rusko začalo  vyrábať mnoho nových produktov a zmenilo mnohé ekonomické vzťahy. Ekonomika Ruska rástla minulý rok 3,6%, čo je piate miesto v porovnaní krajín G7. Je to viac, ako u väčšiny krajín Eurozóny.

– Sankcie a vynútená vojna na Ukrajine pomohla ruskej armáde vyvinúť nové zbrane a vojenskú taktiku vhodnú pre 21. Storočie.

– Sankcie a vynútená vojna na Ukrajine pomohla zjednotiť Rusko okolo Putina, vo voľbách na prezidenta dostal 88% hlasov. Takýto výsledok môžu len snívať prezidenti Euroatlantických predátorov a ich metastáz.

– Vojna na Ukrajine neizolovala Rusko, ale naopak, k Rusku sa pridali krajiny, ktoré v Rusku vidia vojenskú silu, ktorá sa nebála postaviť proti teroru genetických predátorov. V krajinách, ktoré odmietli dať sankcie na Rusko žije 85% svetovej populácie.

– Zatiaľ sa zdá, že vo svete sú izolovaní genetickí predátori a ich metastázy.

 

Tento výsledok doterajšieho súboja predátorov s Ruskom vyľakal Genetických Euroatlantických predátorov.

 

Tajne sa pýtajú samy seba, ale nikdy nie verejne:

Jak je to možné, že naši najvyspelejší politici a odborníci najvyspelejšej civilizácie na planéte sa takto radikálne mýlili?

Jak je možné, že Rusko a menej civilizované národy sa nechovajú tak, ako by sa mali?

 

Tí múdrejší v krajinách predátorov si začali klásť otázky:

 

Čo keď my nie sme najvyspelejšia civilizácia na planéte?

Čo keď sme podľahli vlastnej propagande velikášstva najvyspelejšej a najmúdrejšej civilizácie?

Čo keď naša filozofia kvalitného prežívania založená na predátorstve už nie je úspešná?

Čo keď sa svetová civilizácia posunula niekde ďalej a my sme to nepostrehli?

Čo keď nebudeme vedieť pochopiť a prispôsobiť sa pravidlám novej humánnejšej civilizácie?

Čo keď preto zanikneme, ako iné predátorské civilizácie v minulosti?

 

Pozerajúc TV Euroniews, CNN… my komunisti z KS-21.St vidíme, ako sú Euroatlantickí predátori vyľakaní. A to sme len v polovici súboja genetických predátorov s Ruskom a ich spojencami.

 

Vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori poslali ďalšie peniaze, ďalšie zbrane a ďalšie náboje Ukrajincom, aby nejako vybojovali aspoň prijateľný výsledok, aby svet nezbadal, že civilizácia založená na genetickom predátorstve už končí!!!

 

Ale hlavne, aby celý svet nezbadal, že už sa narodila a má reálne úspechy, nová humánnejšia civilizácia!!!

 

Karol Ondriaš

240421

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284636x
Priemerná čítanosť článkov: 3471x

Autor blogu

Kategórie